פורסם 2004 במרץ 3021 שנים כל המשחקים היו רצים אצלי מצויין ובאיכות מצויינת...עד לדרייברים 4.1 ומעלה בהם המשחקים לדוגמא כמו הנסיך הפרסי ופאר קריי נקטעים באמצע המשחק ומציגים את השגיאה של ה "VPU RECOVER" שלי אישית אין מושג מה זה אבל הנסיך הפרסי היה רץ אצלי חלק ופתאום הוא התחיל להתקע עם זה...חשבתי שזו בעייה בהתקנה והסרתי אותו אבל עכשיו FAR CRY מציג בדיוק אותו הדבר ושאני לוחץ התעלם ואל תשלח לATI אז הוא מחזיר אותי למשחק ובו לא רואים אף אובייקט ברור...אני לא ב OC...מה עושים?
פורסם 2004 במרץ 3021 שנים הולכים לאפשרויות המתקדמות של הכרטיס ומורידים את ה V מהאופציה של VPU Recover
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים מחבר אני ראיתי שאמרת לבטל וזה מה שעשיתי,ואז הווינדוז עושה שגיאה שניתן לצאת ממנה רק ע"י ריסט
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים לי יש 9000פרו וגם אני נמצא כרגע אם אותה בעיה כמו שלך ואני משתגע ולא מצליח למצוא פיתרון :-\
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים לי יש 8500LE וגם אני נמצא כרגע אם אותה בעיה כמו שלך ואני משתגע ולא מצליח למצוא פיתרון
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים לפותח הת'רד אם אתה אומר שההודעה התחילה להופיע לך מגרסת הדרייברים 4.1 אז אולי עדיף שתחזור לגרסאות הקודמות.
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים באמת כדאי שתחזור לגרסה הקודמת של הדרייבר ואם יש לך זמן וסבלנות תחפש באתר של ATI ובכלל באינטרנט פתרונות.
פורסם 2004 באפריל 121 שנים מחבר ניסיתי את כל הגירסאות הקודמות של ATI...זה פשוט משהו דפוק...כאילו משהו השתנה ואני לא יודע מהעכשיו הוא עושה לי את זה גם בנסיך הפרסי ואין לי מושג למה...(אני לא ב OC)...זה לא הדרייברים...מה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.