עבור לתוכן

רכישת לוח אם רזרבה להארכת חיי המחשב.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האנטי וירוס עושה לי עבודה מצויינת, ועדיין לא הגיע שום תלונות על וירוסים. כשאני יהיה יותר מומחה אנסה לעשות דברים יותר מורכבים.

• תגובות 38
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השאלה היא כמה מומחים מי שכתב את הוירוסים שיגיעו למחשב שלך ו/או מי שירצה לפגוע בו בכוונה

כל הזמן הזה שלא מועברים וירוסים, קודם כל, יתכן שהם כן מועברים ופשוט אף אחד לא עלה על זה עדיין. היה מעניין אותי לעבור על העמדות שכבר פועלות תקופה, להכניס אליהן USB ריק ולראות אם לאחר הכנסה/הוצאה בעמדה מופיע עליו autorun - סימן לוירוס

שנית, כנראה שעד עכשו העמדות לא היו צריכות להתמודד מול וירוס USB חדש מידי, כזה שהאנטיוירוסים לא מכירים (זה סביר כי רוב הוירוסים שנכתבים מיועדים להפצה באינטרנט ולא על USB), וגם לא משתמשים זדוניים (מספיק זדוניים) בשביל לנסות דברים שהאנטיוירוס לא מכיר

פורסם

הבעיה היא בד"כ לאו דווקא עם הורוסים המתחוכמים אלא דווקא עם הטיפשים.

פורסם
  • מחבר

אני מחבר הרבה פעמים את הדיסק און קי שלי ולא מצאתי שום autorun

פורסם

בדרך כלל - אבל מספיק שיהיה אחד שיוצא מהכלל (ולא מתוחכם, פשוט אחד שהאנטיוירוס לא מכיר) והא יישאר על המחשב

על ידי הרשאות ניתן להגן בצורה מוחלטת - לפני שוירוס מורץ הוא בסך הכול קובץ, אין הרשאה - אין הדבקה

פורסם

תלוי. יש וירוסים שמנצלים פרצות אבטחה ומשיגים הרשאות בעצמם. אבל זה כבר חורג ממש מגבולות השרשור.

פורסם

לפני שהוירוס מורץ (ועושה את מה שהוא יודע לעשות - כמו אוליי להעלות לעצמו את ההרשאות), הוא בסך הכול קובץ על כונן ה USB. אם הקובץ לא מורץ, לא משנה מה הוא היה יודע לעשות אם היה מורץ....

פורסם

היו בזמנו כל מני פרצות אבטחה שאפשרו לו לרוץ, למשל במנגנון ה thumbnail של jpeg

פורסם

זאת פרצה מימי Windows 98

ונניח שיש אותה. איך היא תנוצל אם Autorun/Autoplay מבוטל והגישה היחידה לדיסק ה USB היא מתוכנת ספריית המדיה, שמסתכמת בלהעתיק קבצים פנימה ולא מנסה בכלל לפתוח קבצים קיימים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים