עבור לתוכן

מעבד ה 4ghz הראשון בארץ [:

Featured Replies

פורסם

זה רק אני או שמצוטט 5Mhz ולא 5Ghz ?

• תגובות 44
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
זה רק אני או שמצוטט 5Mhz ולא 5Ghz ?

אני חושב שברור שהכוונה ל 5GHZ

פורסם

toms הוא אתר שאין לתת בו אמון. אינטל "קנו" אותו והוא כבר מזמן לא אוביקטיבי ... חוץ מאיזה תמונה עלובה של CPU-Z אין הוכחות להשיג שלו, והבטח שהוא לא עובד יציב.

פורסם

אני חושב שזה ברור שזאת הייתה בדיחה FFS...

פורסם

toms הוא אתר שאין לתת בו אמון. אינטל "קנו" אותו והוא כבר מזמן לא אוביקטיבי ... חוץ מאיזה תמונה עלובה של CPU-Z אין הוכחות להשיג שלו, והבטח שהוא לא עובד יציב.

בולשיט! אף אחד לא קנה אותם ושום בטיח.

כל הזמן אנשים אומרים שTomsHW אינם אובייקטיביים לא משנה אילו תוצאות הם מפרסמים, דיי עם הקישקושים!

אגב, אחלה OC :)

לפחות הגשמת את המטרה ;D

פורסם

דבר אחד לא מסתדר לי...

אם טמפ' המים נמוכה מטמפ' החדר - צריך להיות עיבוי = מים על המעבד והצינורות.. :P

פורסם

דבר נוסף הוא שהאוברקלוקינג הוא לא יציב...

אני עשיתי עם מעבד זהה פוסט על 3.825 ווינדוס חלק על 3.7 עם קירור אויר פשוט ולוח של צ'יינטק בלי שיגועי מתח גדולים כל כך. אני מאמין שעם קירור מים ולוח אסוס טוב הייתי מצליח גם להגיע לאיזור ה-4GHZ. אני לא מוריד מהערך של הדבר אבל עדיין OC לא יציב הוא סתם בגדר ניסיון ותו לו...

פורסם

ואוו! פששש, עבודה טובה קופרה! למרות שאני מאמין שעם ציוד כמו שלך יכולת להגיע ליותר..

GG Bro!

פורסם

אם טום כ"כ לא אובייקטיביים ואינטל קנו אותם מזמן למה הם תמיד ממליצים על ה A64FX?

as soon as 3D applications and games are run, FX steamrolls ahead. That must be annoying for Intel, since the Pentium 4 Extreme Edition is targeted for these applications.

Compared to $999 for the 3.4 GHz Pentium 4 Extreme Edition, the $733 price tag for the Athlon64 FX-53, represents a great value, especially in consideration of the performance differences between the two processors. Indeed, the FX is a whopping 35% cheaper than the P4 Extreme Edition.

זה לא נשמע בדיוק כמו המלצה חמה לקנות אינטל...

בקיצור תפסיקו לומר שטויות על אחד אתרי החומרה הטובים ביותר

פורסם

כי כשאין ברירה אז אין ברירה , הוא לא יכול לסלף תתוצאות לגמריי ...

הוא תמיד מיפה תדברים לטובת אינטל ...

האתר של טום מכור וסוף פסוק.

בקשר לקירור .. בהחלט מכובד :)

פורסם

פרויקט מכובד. יפה מאוד.

אבל לא היית צריך כ"כ להשתגע עם מקררי גלידות בשביל זה ;)

פורסם

מדהים גבררררררררררררררר אבל הקטע עם המקרר של הארטיקים לא משהו, לחיות עם מקרר כזה בחדר בשביל אוברקלוק זה קקה.

יש לך מעבד מהיר ומערכת קירור מים מעולה,תעשה אוברקלוק עד כמה שאפשר בלי המקרר הזה,זה מספיר לפי דעתי.

אבל בשביל הקטע זה ממש יפה!!! ;D

פורסם

יפה מאוד! OC מדהים!

פורסם

מדהים גבררררררררררררררר אבל הקטע עם המקרר של הארטיקים לא משהו, לחיות עם מקרר כזה בחדר בשביל אוברקלוק זה קקה.

יש לך מעבד מהיר ומערכת קירור מים מעולה,תעשה אוברקלוק עד כמה שאפשר בלי המקרר הזה,זה מספיר לפי דעתי.

אבל בשביל הקטע זה ממש יפה!!! ;D

אני לא מאמין שה-OC הזה הוא בשביל עבודה במחשב, זה OC בשביל תוצאה גבוהה, לזה הוא שואף להגיע ל-4GHz ולא להגיע למערכת יציבה.

פורסם
  • מחבר

דבר נוסף הוא שהאוברקלוקינג הוא לא יציב...

אני עשיתי עם מעבד זהה פוסט על 3.825 ווינדוס חלק על 3.7 עם קירור אויר פשוט ולוח של צ'יינטק בלי שיגועי מתח גדולים כל כך. אני מאמין שעם קירור מים ולוח אסוס טוב הייתי מצליח גם להגיע לאיזור ה-4GHZ. אני לא מוריד מהערך של הדבר אבל עדיין OC לא יציב הוא סתם בגדר ניסיון ותו לו...

נתחיל מהסוף דווקא, לא אמרתי לו לרגע קט שזה שזה יהיה קבוע המטרה היתה להגיע ל 4g באופן זמני.

בתור 1 שיש לו את המערכת ועבד כ 3.825 ( oc db )

אני יכול להגיד לך מעל לכל ספק שלא תצליח להעלות את המערכת ההפעלה (או לתת בוט) ב ghz4 עם קירור מים ולוח של asus ובכלל כל הגישה שלך לא נכונה אני מקבל כל יום מספיק הודעות בקשר לזה, ה "עם" הזה לא עובד אתה יודע.

עם היה לי קירור גז, ועם היה לי מעבד טוב יותר, עם היה לי לוח טוב יותר אז הייתי מגיע ל 4.5g.

תחשוב על זה ואתה יותר ממוזמן לנסות להגיע עם המעבד הזה ל 4ghz זה לא כזה פשוט כמו שתיארת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים