עבור לתוכן

עזרה בבקשה בבחירת סמארטפון עד 1.5K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ממה שראיתי יש הרבה אופציות בתקציב הנ"ל והלכתי כבר לאיבוד ת'אמת, אשמח לעזרה בהבדלים בין המכשירים וכו'.

אז ככה ממה שראיתי:

1) meizu m1 note

2)meizu m2 note מחו"ל ב 160$

3)Xiaomi Mi 4i

4) ASUS ZENFONE 2 ZE551ML עם מחריגה כמובן אם שווה את זה.

תודה רבה לעוזרים.

[h=1]

[/h]

פורסם

LG G2 עולה בארץ 1300 ש"ח. לדעתי זאת הקניה הכי משתלמת כרגע.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט למה, החומרה של meizu יותר טובה מ G2

פורסם

אני בעל Meizu m1 note שקניתי מבאג.

המכשיר מעולה ולמען האמת אני מעדיף אותו על פני G2 או G3 (יש לי ניסיון עם שניהם), אבל קיבלתי את הפלאפון עם תקלה קטנה במסך ועברתי סיוט שלם בבאג כדי להחליף את זה.

כל העסק הזה השאיר לי טעם רע בפה. המכשיר אחלה, אבל מקריאה ברשת אני רואה שלא מעט מקבלים מכשירים תקולים.

כנ"ל לגבי ה- ASUS, חבר שלי הזמין אחד ולאחר כשבועיים ה- wifi והסלולר הפסיקו לעבוד לו.

אם אתה הולך על מכשיר סיני, תבדוק אותו טוב ברגע שאתה מקבל אותו וממליץ בחום לקנות רק ממקומות שנותנים אחריות.

פורסם

הזנפון מעולה, אם אתה מזמין מאמזון אתה משלם מכס מראש ומגיע אליך תוך שבועיים, האחריות שלהם היא הכי טובה שיש, לא קונה את הסיפורי 'לחבר שלי נדפק הוייפי', ממש אחריות באמאזון ושולחים לך חדש בלי לשאול שאלות.מכשיר מעולה עם המון עדכוני OTA, חזק מאוד ומהיר.

מה שכן רשמת פה מלא מכשירים בתקציבים שונים, תחליט מה אתה צריך מהמכשיר ומה התקציב ואז תקנה, בכללי המייזו 2 זול מאוד אבל המערכת שלהם קצת מעצבנת.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על העזרה וגם אני לא התלהבתי מהמייזו חוץ מהמחיר הנמוך, כמה עלה לך ZENFON 2 מאמזון AxeOr ומפסוט ממנו?

המכשירים שרשמתי פה חוץ מZENFON הם עד 1500 ש"ח, זה התקציב עם חריגה במידה והמכשיר שווה את זה.

משהו יודע איך החנות ELINE ?

פורסם

עולה 1,400 פחות או יותר כולל מיסים ומשלוח מהיר מאמזון, תבדוק באמאזון איטליה ואמאזון צרפת, דגם של 32GB ומעבד Z5380 זה הדגם החזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים