פורסם 2015 ביולי 910 שנים שלום,אני מחפש עכבר ללאפטופ שמחתבר פיזית למחשב הנייד, מגנט או קליפס כלשהו. לא לכונן USB עצמו, אלא על מבנה המחשב. נערך 2015 ביולי 1010 שנים על-ידי y_a_n_i_k
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים מגנטים ומחשבים זה שילוב לא משהו באופן כללי. ובכלל, למה שמישהו ייצר דבר כזה? למה זה טוב?
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים מחבר כאשר אתה עובד בחברה גדולה ונאלץ להתנייד עם לאפטופ בין ישיבה לישיבה, רוצים להשתמש בעכבר האלחוטי ואין כוח כל פעם לדחוף אותו לכיס, ראיתי את הפטנט הזה אבל אני לא מצליח לאתר אותו
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים יש משהו אחר - עכבר שנכנס לכניסת pccard http://www.amazon.com/HP-RJ316AA-Bluetooth-Card-Mouse/dp/B000KB6E7Mאני לא בטוח כמה הדבר הזה נוח אבל זה נראה לי פתרון טוב מאוד למה שאתה מחפשבהצלחה,גבריאל
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים מחבר זה נראה לא נוח ולא בטיחותי...בכל מקרה הפטנט הוא [h=1]Logitech V550[/h]אבל נראה לי יקר לבזבז על זה כ"כ הרבה, השאלה אם יש עוד עכברים בסגנון.
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים אני לא מבין מה הבעיה בלקנות עכבר קטן ולקחת אותו עם הלאפטופ.אולי לקנות עוד אחד ספר ולשים אותו ברכב..
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים פתרון נוסף שיכול להיות מתאים לך - זה air mouse רובם נכנסים אפילו לכיס של החולצה (שלא לדבר על כיס מכנסיים) ומאוד נוחים להעברת מצגות
פורסם 2015 ביולי 1110 שנים לא הבנתי את הקטע עם החלליות.וברור שיהיה סקוץ' על העכבר, אבל מה זה משנה אם על העכבר יש סקוץ' או לוגו?
פורסם 2015 ביולי 1410 שנים "מדובק עם סקוטצ'"אני מכיר את התחושה המעצבנת שאין לך איפה לתקוע את העכבר כשאתה מעביר את הלפטופ ממקום למקוםהלוג'יטק ההוא נראה כמו פתרון לא רע בכלל ויחודי במינו. לך עליו, אני מזכיר לך גם שאתה מקבל כאן עכבר שסביר בהחלט שהוא טוב יותר מהנוכחי שלך... הוא לא סתם יקר רק בגלל הפטנט ההוא
פורסם 2015 ביולי 1510 שנים מחבר עכשיו כאשר אני מחפש לקנות אותו אפשר למצוא אותו באמאזון ב250$ או בEBAY ביותר מאלף שקל... הזוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.