עבור לתוכן

יש פה מישהו מ"עתידים"?

Featured Replies

פורסם

איזה לפטופ מחלקים השנה???

אם אפשר אז תביאו את המפרט שלו...

פורסם

ibm thinkpad t40

המפרט אם אני לא טועה 1.6 עם 512 זכרון ו35 גיגהבייט כונן קשיח, מעבר לזה אתה יכול לראות באתר של ibm.

פורסם

זה מפורט בפורום עתודה בתפוז

פורסם

Naf בעתידים והיא קיבלה IBM Centrino 1.5, 512mb, 40gb (5gb backup), Radeon7500 אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

Naf בעתידים והיא קיבלה IBM Centrino 1.5, 512mb, 40gb (5gb backup), Radeon7500 אם אני לא טועה.

היא קיבלה את המחשב השנה?

מהאתר של IBM,

ThinkPad T40

Memory speed 266 MHz

RAM type DDR SDRAM

Module specifications PC2100

Processor (CPU) Intel Pentium M Processor

Processor speed[1] 1.50 GHz

Front side bus (FSB) 400 MHz

Internal L2 cache memory size 1 MB

זה בסדר הדבר הזה??? מה ההיגיון לסים מעבד עם FSB 400 וזיכרון 266?

Video RAM std/max 32MB

Description ATI Mobility RADEON 7500

32 מגה זה מספיק בשביל משחקים כמו UNREAL2 :-\

איך המחשב הזה למשחקים (באופן כללי)?

פורסם

מה זה מחלקים לכם לפטופים בבצפר!?!!

פורסם

מה זה עתידים? גם אני רוצה להיות שם ;D

פורסם

עתידים זה פרוייקט של העתודה לאנשים משכונות מצוקה, עיירות פיתוח, פריפרייה וגם לאנשים עם מצב כלכלי קשה בבית (למרות שאני מכיר אנשים שחיים טוב מאוד וקיבלו אותם רק כי ההורים שלהם גרושים או משהו)

עקרונית, כל העתודאים מקבלים מענק עתודה (כרגע זה 8500 שקל בשנה) שאמור לכסות את רוב שכר הלימוד), עתידניקים מקבלים בנוסף את הלפטופ, עזרה בלימודים מחונכים, זכאות למעונות בחלק מהאוניברסיטאות ומענק עתידים שנע בין 0 שקל עגול ונחמד ל15000 שקל נדמה לי....

פורסם

עתידים זה פרוייקט של העתודה לאנשים משכונות מצוקה, עיירות פיתוח, פריפרייה וגם לאנשים עם מצב כלכלי קשה בבית (למרות שאני מכיר אנשים שחיים טוב מאוד וקיבלו אותם רק כי ההורים שלהם גרושים או משהו)

עקרונית, כל העתודאים מקבלים מענק עתודה (כרגע זה 8500 שקל בשנה) שאמור לכסות את רוב שכר הלימוד), עתידניקים מקבלים בנוסף את הלפטופ, עזרה בלימודים מחונכים, זכאות למעונות בחלק מהאוניברסיטאות ומענק עתידים שנע בין 0 שקל עגול ונחמד ל15000 שקל נדמה לי....

יש גם פרוייקט הזנק עתידים שזה לתלמידי תיכון והפרוייקט הזה נותן לתלמידים תיגבורים בכל מיני מיקצועות ומהפרוייקט הזה הולכים לפרוייקט עתידים

פורסם

היא קיבלה את המחשב השנה?

איך המחשב הזה למשחקים (באופן כללי)?

כן היא קיבלה אותו השבוע..

המחשב דיי גרוע למשחקים בגלל הכרטיס 7500..

אבל הוא מעל ומעבר לצרכים של הסטודנטים.

הבנתי שמקבלים אותו ל-4 שנים ואז מחזירים אותו..

(שזה דיי אידיוטי כי הוא בטח כבר לא יהיה שווה אחרי התקופה הזאתי וספק אם הכונן הקשיח באמת יחזיק את זה).

מעניין כמה זמן אחריות יש להם..

פורסם

כן היא קיבלה אותו השבוע..

המחשב דיי גרוע למשחקים בגלל הכרטיס 7500..

אבל הוא מעל ומעבר לצרכים של הסטודנטים.

הבנתי שמקבלים אותו ל-4 שנים ואז מחזירים אותו..

(שזה דיי אידיוטי כי הוא בטח כבר לא יהיה שווה אחרי התקופה הזאתי וספק אם הכונן הקשיח באמת יחזיק את זה).

מעניין כמה זמן אחריות יש להם..

חחחחחחחח אין סיכוי שהוא היה שורד אצלי אחרי 4 שנים !

פורסם

יש לי שאלה למי שב'עתידים' פה. נגיד שמחר היא דופקת לעצמה ת'כרטיס מסך אז היא לא מקבלת מחשב? או שמא מחליפים אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים