עבור לתוכן

חוות דעת Lenovo G50-80

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מחשב נייד לשימושים בסיסיים בגדול (גלישה, אופיס וצפייה ישירה).

בעתיד יכול להיות שאשתמש בו קצת גם לתכנות.

מה דעתכם על המחשב הבא?

פורסם

בעיקרון מבחינת ביצועים זה המחשב הכי משתלם כרגע למחיר. מבחינת איכות מסך לא הייתי ממליץ עבור תכנות ואופיס, הוא די מהגרועים.

בלי קשר מדובר במחשב זול מסדרה זולה - זמן סוללה נמוך, כבד, די פלסטיקי.

אם ביכולתך להוסיף קצת יותר אפשר לשקול את Lenovo flex 2 FHD שיתן תמורה איכותית יותר למחירו והוא כרגע די זול.

פורסם
  • מחבר

ממעבר שלי על הודעות פה בפורום זה נראה שלא משנה מה הנושא ההמלצה היא על flex 2.

גם אם מישהו יבקש פה המלצה על מכונת כביסה ימליצו לו על flex 2.

נראה מסחרי משהו.

פורסם

ברור. הכל מסחרי. אני מוכן להתחייב לך שאם היה לי משהו "מסחרי" רציני עם לנובו כנראה לא היה לי זמן לבזבז כדי להסביר לך את זה.

בכל מקרה, זה פשוט המחשב הכי זול עם מסך IPS. זו הסיבה. ובלי קשר, בין המחשבים המשתלמים ביותר כרגע מבחינת משקל, סוללה ואמינות במחיר זול.

האמת שבגלל שכתבת שחלק מהשימושים יהיו אופיס ותכנות שקלתי להציע לך משהו עם מסך מט, אבל א. המחשבים הללו יקרים יותר, ב. מסך מט נוראי לוידאו, וזה גם אחד מהשימושים שציינת.

ומילה אחרונה - אף אחד לא חייב לך שום דבר. דבר בכבוד לאנשים שעושים לך טובה.

נערך על-ידי nachum37

פורסם

לא שאלתי אותך.

כל אדם שפותח את הדיון הזה עושה טובה. זו בקשת עזרה. וכל שכן אדם שטרח וכתב תגובה.

פורסם

שוב, לא ביקשתי ממך שום חוות דעת, ובטח לא על עצמי. וגם לא עצות האם לעשות טובות ולהגיב לדיונים או לא. מותר לי בהחלט להלין על יחס לא נאות מאדם שניסיתי לעזור לו, ואני לא צריך שום אישור ממך. למעשה, אם לא היה לך שום דבר להוסיף לדיון הזה לא היית צריך להגיב מלכתחילה, ובטח לא לדחוף את האף מעשה בעלות. זה הדיון שלך שאתה מבקש ללא טובות?

פורסם

כבר הספמת.

יפה שהסבת את מעמדך מנדחף לדיונים לא לו למושיע האנושות. פשוט שחרר.

אנגלית? לא יודע מה אתה רוצה ממני.

אתה ממש משתמש בשיטות טרוליות מובהקות למשוך אותי לדיון אתך, דבר שאני לא מעוניין בו לחלוטין.

נערך על-ידי nachum37

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים