עבור לתוכן

בחירת טייפ מנהלים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לפניי 2 אפשרויות לקניית טייפ מנהלים לצורך הקלטת הרצאות.(ואני לא רוצה טלפונים ואפליקציות)

מכשיר של גולד ליין נטען,

או מכשיר פיליפס על סוללות.

ההתלבטות היא כי מן הסתם פיליפס יותר טובים בשוק, השאלה האם הפערים הם כאלה שעדיף ״להתפשר״ ולקנות על סוללות?

או שהכל אותו דבר ולקנות את הנטען שיותר נוח לכאורה אבל החברה פחות טובה?

פורסם

הפערים בחברות עשויים להיות מאוד גדולים . מנסיון. את גולד -ליין אינני מכיר בתחום זה אבל סביר להניח שהיא נופלת משמעותית מפיליפס שנחשבת מהחזקות בתחום.

השאלה אם מדובר על בחירה רק בין שני אלו שרשמת , במידה ולא יש עוד לא מעט פירמות ודגמים בתחום.

אם אני זוכר נכון (עברו שנתיים שלוש מאז ביררתי על מוצר כזה..) לצד פיליפס - פנסוניק סוני אולימפוס וסאפה (SAFA)הם הנחשבות בשוק כשהשתיים האחרונות נחשבו למובילות בכל הנוגע לאיכות.

(ואני לא רוצה טלפונים ואפליקציות)

סתם מעניין , למה? הבדלי איכות??

פורסם
  • מחבר

אין מאפשרים טלפונים חח וגם עדיף שזה יהיה נפרד. ופשוט ראיתי שמה שהכי נפוץ זה הפיליפסים...יש דגם אחר שאתה ממליץ? ומה לגבי המינוס של הסוללות? כדאי לקנות מטען סוללות וככה להסיר את המכשול?

פורסם

דגמים ספציפיים איני זוכר וגם איני מעודכן בחדשים בכפי שציינתי, רובם דומים מאוד כשההבדלים הם בעיקר בממשק והנפח - עניינים אינדבידואליים.

מה שכן- בזמנו היו כמה מכשירים של פיליפס שלא מקליטים בסטריאו אלא במונו (ערוץ יחיד) דבר שמאוד מפריע על השמיעה בפרט אם יש יותר מאדם אחד שמדבר בו זמנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים