פורסם 2015 ביולי 910 שנים מחבר כן הורדתי את הדרייברים האחרוניםאני לא מוותר על הווינדוסהתקנתי מחדש את ווינדוס 8.1בסיום ההתקנה הכל תקיןברגע שהווינדוס מעדכן בעצמו את הדרייברים של הכרטיס מסך, התצוגה מתעוותת.התקנתי מחדש ווינדוסעדכנתי בעצמי לדרייבר האחרון מהאתר של אינטל, שוב פעם, בסיום ההתקנה, התצוגה מתעוותתהתקנתי מחדש ווינדוסעדכנתי לדרייבר ישן יותר, שהיה לי במחשב, והוא עבד תקין עד לפני שהתחיל כל הבלאגן הזה, זאת גרסא מלפני בערך חצי שנה, שוב פעם, בסיום ההתקנה, התצוגה מתעוותת..ניסיתי עוד עשרות דברים, בכל מקרה, ברגע שהרזולוציה מתעדכנת לרזולוציה גבוהה התצוגה הולכת קפוט... לפני התקנת הדרייברים, כשהתצוגה עומדת ב800X600, התצוגה תקינה... וכמו כן בכל מהלך ההתקנה של הווינדוס, ובאתחול של המחשב...לדעתי זה לא בעיה בדרייבר, אלא בעיה חומרתית..לא הגיוני שזה קורה כך...אני מתקין שוב פעם ווינדוס 8.1 והפעם אני מנסה למצוא דרייבר אחר אולי, לא של אינטל- - - תגובה אוחדה: - - -וזה עוד יותר משגע אותי שבמערכות הפעלה אחרות שמבוססות על לינוקס התצוגה תקינה!כי זה אומר שיכול להיות והבעיה לא חומרתית?!אולי הבעיה היא חומרתית וקוראת רק בתצורה של עבודה עם ווינדוס?אולי משהו במערכת הפעלה מבוססת לינוקס פועל אחרת או משתמש אחרת בחומרה ושם הבעיה לא צצה?
פורסם 2015 ביולי 910 שנים או שאני לא מבין אותך או שאתה סותר את עצמך...התקנתי מחדש את ווינדוס 8.1בסיום ההתקנה הכל תקיןברגע שהווינדוס מעדכן בעצמו את הדרייברים של הכרטיס מסך, התצוגה מתעוותת....התקנתי מחדש ווינדוסעדכנתי בעצמי לדרייבר האחרון מהאתר של אינטל, שוב פעם, בסיום ההתקנה, התצוגה מתעוותת.......לדעתי זה לא בעיה בדרייבר, אלא בעיה חומרתית..
פורסם 2015 ביולי 910 שנים אולי הבעיה היא חומרתית וקוראת רק בתצורה של עבודה עם ווינדוס?אולי משהו במערכת הפעלה מבוססת לינוקס פועל אחרת או משתמש אחרת בחומרה ושם הבעיה לא צצה?קשה לי מאוד להאמין. וגם אם כן, תמיד יש דרך כמעט בכל סביבת עבודה, לשנות הגדרות שיעבדו איך שאתה רוצה.עוד רעיונות-תריץ ווינדוס דרך מכונה וירטואלית על לינוקס (עקום אבל אמור לעבוד)תיצור קשר עם החברה אולי הם כבר נתקלו בבעיה ויוכלו לעזור לך, גם אם באבחון רק..ורק כדי לפסול את הספק הקטן שמא הבעייתית היא הטלוויזיה, תבדוק את העניין על עוד מסך תומך FHD דרך יציאת הHDMI נערך 2015 ביולי 910 שנים על-ידי stojakovic
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים מחבר ניסיתי את המחשב על מספר טלוויזיותבכולן אותה בעיההתקנתי שוב פעם את OPENELEC, עכשיו משום מה ההרד-דיסק הפנימי לא מזוההבמחשב יש הרד-דיסק SSD של 64GB, והרד-דיסק רגיל, למידע של 1TB. ההרד דיסק של המידע לא מזוהה לפתעאני מתחרפן... וזה רק מאושש לי את החשש שיש בעיה חומרתית ולאו דווקא של דרייבר כזה או אחררמי- - - תגובה אוחדה: - - -פירקתי את ההרד-דיסק של ה 1TB ושמתי על המחשב הנייחעובד כשורה על הנייח, יכול לגשת לכל הקבצים, אין איזו בעיה עקרונית, וכל הקבצים עובדים ותקינים...יש לכם עוד רעיונות?
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים מחבר החזרתי את ההרד-דיסק של הטרה לHTPC וחזר לעבודלמרות שבדקתי קודם, אולי משהו בחיבורים היה רופףבכל מקרה, עכשיו תקין, התקנתי OPENELEC, ועובד כשורה...בכל מקרה, אני עדיין מעדיף לחזור לתצורת ווינדוס ולעבוד שםאז אשמח להמשיך בכיוון תיקון אפשרי
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים אם openelec עובד תקין, ורזולוציות נמוכות יותר עובדות תקין בwindows זה רק עניין של דרייבר. בדקת את העניין של הrefresh rate?
פורסם 2015 ביולי 1110 שנים מחבר omrijבדקתי את ה REFRESH RATE, ובכולם הוא לא עובד תקין בווינדוסלעומת זאת ב OPENELEC בכל הREFRESH RATE הוא עובד תקיןאבל, אתמול הרצתי סרט דרך ה OPENELEC, כל כמה דקות המחשב כבה מעצמוהדלקתי מחדש והסתכלתי על החום של המעבד, הוא עומד בערך על 60 מעלות צלזיוס בזמן ניגון הסרטיכול להיות שזה מה שגורם למחשב להכנס למצב שהוא מגן על עצמו ומכבה את עצמו?בסרט של שעה וחצי, היו לי בערך 7-8 כיבויים עצמייםזה כמובן שלא היה לפני כן בווינדוסויש לי גם בעיית סאונד, שסאונד של סטריאו אני לא מצליח לשמוע, אבל זאת כבר בעיה אחרת..רמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.