עבור לתוכן

018 חבילת ספק ותשתית

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

מישהו משתמש בחבילה הנ"ל? האם היא שווה את הכסף? (או שמדובר במחיר נמוך עבור אינטרנט גרוע?)

פורסם

בגלל שרק חברה אחת או שניים באמת הורידו מתחת למחירי המינימום שהיו קודם(שלא כולם ידעו אולי שאפשר להשיגם) אני הערכתי שהמחיר הנמוך החדש יבוא על חשבון משהו אחר.

מאז הגיעו עדויות שמדובר במחיר נמוך בתמורה לאינטרנט גרוע.

אתה מוזמן לנסות בעצמך ולספר לנו איך היה.

אולי לשימושים שלך זה יהיה מספיק.

פורסם
  • מחבר

הייתי עובר בשמחה, במיוחד לאור הקלות שבעיניין.

הבעיה שצריך לרכוש מודם ב 289 ש"ח שזאת כבר הוצאה לא קטנה שצריכה להצדיק את עצמה...

פורסם

עובד מעולה הזמנתי מודם מ EBAY ב 26 דולר, מקבל (קווי 90 מגה לשניה מתוך 100 ) באלחוטי (ראוטר שעובד בגשר TPLINK מעפן) מקבל סביב 60-50 מגה.

במשחקים גם הפינג פצצה

פורסם

אני על 40 מגה, ועובד מצויין. ההחלטה הכי טובה שקיבלתי בחיים, לעזוב את בזק.

פורסם
אני על 40 מגה, ועובד מצויין. ההחלטה הכי טובה שקיבלתי בחיים, לעזוב את בזק.

אתה לא עזבת את בזק...

רק העברת את ניהול הרכישה/תשלום לספק האינטרנט שלך, שעושה מולם הסכם קיבוצי בו סעיפים מוחבאים שמטרתם להוזיל עלויות, ועלולים לפגוע באיכות הגלישה שלך על התשתית, כמו גם ברשת הספק שמחפש לאזן בין המחיר הנמוך להוצאות נמוכות.

פורסם

ART, מה שאתה אומר מבוסס? יש לך הוכחות?

פורסם

אין לי הוכחות.

רק שמועות ודעות.

מה אני מז"פ?

אתה רוצה לנסות נסה.

ספר לנו איך היה.

פורסם

ארט, תמשיך לשלם הרבה ולקבל מעט.

מעניין אם גם במהפיכה של גולן טלקום היית מהאחרונים שעזבו את החברות הגדולות הגנבות?

פורסם

אצלי יש אפשרות רק לתשתית הוט.

ועליה + ספק האינטרנט אני משלם את המחיר הכי נמוך שאפשר לקבל.

במהפיכה של גולן הייתי מהתומכים לאורך כל הדרך, אבל מכיוון שאני לא זה ששילמתי על הטלפון שלי באותה תקופה, לא בחרתי את הספק.

ברגע שחזרתי לממן לעצמי את הטלפון הצטרפתי לגולן, שם אני עד היום.

פורסם
ארט, תמשיך לשלם הרבה ולקבל מעט.

מעניין אם גם במהפיכה של גולן טלקום היית מהאחרונים שעזבו את החברות הגדולות הגנבות?

בגולן טלקום קרסו קווים בדיוק בימים בהם חיפשתי עבודה, ולך תדע כמה שיחות לזימוני ראיונות עבודה פספסתי.

גם הקליטה על הפנים. וגם הקליטה של HOT MOBILE על הפנים באשדוד. ויש איזורים שלמים באשדוד שאין קליטה בכלל (איזור סטאר סנטר ותחנת רכבת, שזו כניסה לאשדוד אבל אמורה להכיל קליטה כי כל הזמן אנשים נמצאים שם (גם קניון חדש וגם רכבת).

כששילמתי מאות שקלים לפלאפון, זה לא היה קורה. גם מבחינת קליטה, וגם מבחינת הורדה.

אז אם אתה רוצה קליטה של מקסימום קו אחד (מתוך חמשת הקווים) ולקבל יותר קרינה מהמכשיר שלך, שיבושם לך. אני עכשיו בחיפושים אחר חברה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים