עבור לתוכן

הווינדוס לא מזהה את הדריבר

Featured Replies

פורסם

יש לי Abit nf7-s ואחרי שאני מתקין את הדריברים שלו אני רואה שלא את הכל הוא מזהה מה אפשר לעשות?

פורסם

זה לא הלוח אלא וינדוז שלא מזהה.

ומה הוא לא מזהה ?

פורסם
  • מחבר

הנה

פורסם

ממש אין לי מושג איך הצלחת לעשות דבר כזה.

אני מציע שתמחק את כל ההתקנים האלו ממנהל ההתקנים, תפעיל מחדש את המחשב ובביוס תפעיל את reset configuration שאמור להיות בסעיף PCI/PNP.

אחרי זה תראה אם ההתקנים מזוהים מחדש כמו שצריך הפעם.

פורסם
  • מחבר

זה לא שהצחלתי לעשות את זה. אני חושב שזה בגלל שמתי שהתקנתי את הדריברים אז היו לי כמה הודעות שזה לא עבר את הבדיקה של ווינדוס או משהו כזה.

פורסם

לא יכול להיות שאתה לא יכול לבצע uninstall במסך שנתת

והעניין שהWIN אומר שהדריבריים לא עבור בדיקה של WIמ בדרך כלל זה לא אמור להיות בעיה אבל לגבי דריבריים כול כך חשובים שקשורים לצ'יפסטים שלך אני ממליץ שיהיו חתומים

אתה יכול פשוט להוריד את הדריבריים לצ'יפסט של nForce באתר של nVidia (תוודא כמובן שזה הצ'יפסט שלך ולא איזה nForce 350 t... ;))

פורסם

אם כבר מתקינים דרייבר לא חתום חייבים להגיד לוינדוס שיתעלם מזה, כנראה שזו הבעיה באמת.

אפשר לבצע שיחזור מערכת ללפני ההתקנה ואז להתקין דרייבר חתום, או פשוט לבחור באפשרות של התעלם בהתקנה.

פורסם
  • מחבר

תודה סידרתי את הבעיה אבל יש לי עוד בעיה שיכול להיות שבגללה הצורב שלי לא עובד. כשאני נכנס לdevice manager ואז ל ide ata/atapi controllers אמור להיות שם שם Primary IDE channel ו-secondary IDE channel ואציל יש רק את זה:

יכול להיות שזה קושר לזה שהצורב לא עובד?

פורסם
  • מחבר

תודה סידרתי את הבעיה אבל יש לי עוד בעיה שיכול להיות שבגללה הצורב שלי לא עובד. כשאני נכנס לdevice manager ואז ל ide ata/atapi controllers אמור להיות שם שם Primary IDE channel ו-secondary IDE channel ואציל יש רק את זה:

יכול להיות שזה קושר לזה שהצורב לא עובד?

פורסם

אם הצורב לא עובד אז מה יש לך ב CD/DVD שם במנהל ההתקנים ?

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לזה?

פורסם

כן

לפי זה וינדוס ודע לקיומו. הוא מופיע ב"מחשב שלי" ?

חפש בהוספה/הסרה של תוכניות את רכיב ה IDE של הדרייברים של NVIDIA, שמעתי שזה יכול לעשות בעיות מוזרות.

אם זה לא נמצא שם אז נסה להתקין את דרייבר ברירת המחדשל של מיקרוסופט לבקר ה IDE שמופיע שם.

פורסם
  • מחבר

מה? לא הבנתי... איך אני יכול לחפש בהוספה/הסרה של תוכניות את רכיב ה IDE של הדרייברים של NVIDIA?

פורסם

עובר על הרשימה ומוצא, ואפ הם לא מופיעים שם פשוט תחליף את הדרייברים בעצמך (צריכה להיות אפשרות של driver rollback שמאפיינים של הבקר).

פורסם
  • מחבר

הוא לא נותן לי לעשות את זה הוא נותן לי רק UNINSTALL. יכול להיות שהבעיה היא שהוא קורא את זה כ-SCSI ולא כ-IDE?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים