עבור לתוכן

תזמון זכרונות

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי בביוס 5 מהירויות שאפשר לבחור לזכרונות- safe, normal, fast, turbo, ultra.

כרגע הזכרון נמצא על turbo.

האם כדאי לי להשאיר אותו על המהירות הזאת או להוריד?? (האם הוא מתחמם יותר מדי\נשחק?)

**הזיכרון הוא של samsung, 512mb 333mhz (2700)

פורסם
  • מחבר

נו למה אף אחד לא עונה לי?? זה דחוף! אני לא יודע אם להשאיר את המהירות הזאת או שהזיכרון נשחק! :-\

פורסם

קרא את חוקי הפורום: אל תקפיץ או שינעלו לך.

פורסם
  • מחבר

בסדר, סליחה.

אבל תענו לי בבקשה!

פורסם

אם מישהו יודע אז הוא יענה לך אין לך מה לדאוג.

ממה שזה נשמע אם אתה שם מעל ה normal אז כמובן שהוא מתחמם יותר ונשחק,תלוי איזה זכרונות יש לך ואם הם מיועדים ל oc (אין לי מושג בקשר לזה אז חכה למישהו אחר).

פורסם

אצלי עם זה בנורמל אנלא יכול לגעת בתיזמונים ועם זה על הרמות מעל אני יכול לגעת ובטורבו זה נותן לי לשנות הכי הרבה.

זה בטח ככה גם אצלך, אם תחזיר לנורמל התיזמונים ששינית יתאפסו ויעבדו כמו שהיו מקודם ואם תלך לטורבו תוכל לשנות תיזמונים למשהו אחר ונמוך יותר.

פורסם
  • מחבר

כן אבל הזיכרון נשחק או לא??

*הזכרון הוא סטיק אחד, Samsung 512mb DDR2700 (333mhz)

ד"א- יש לי במחשב השני sdram 133mhz כדאי לי לתזמן אותו turbo? (האפשרויות בביוס הן- normal, turbo)

פורסם

כן אבל הזיכרון נשחק או לא??

*הזכרון הוא סטיק אחד, Samsung 512mb DDR2700 (333mhz)

ד"א- יש לי במחשב השני sdram 133mhz כדאי לי לתזמן אותו turbo? (האפשרויות בביוס הן- normal, turbo)

אם אני לא טועה הטורבו לא משנה תיזמונים ולכן גם לא ישחוק לך שום זיכרון. במצב הטורבו הביוס נותן לך את מירב האפשרויות לשינוי התיזמונים, לכן במצב טורבו ללא נגיעה כלשהיא בתיזמונים אין סיבה שהזיכרון ישחק.

אל תתפוס אותי במילה אנלא מכיר תלוח שלך ככה זה בלוח שלי ( Ep-8K5A+ )

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה הטורבו לא משנה תיזמונים ולכן גם לא ישחוק לך שום זיכרון. במצב הטורבו הביוס נותן לך את מירב האפשרויות לשינוי התיזמונים, לכן במצב טורבו ללא נגיעה כלשהיא בתיזמונים אין סיבה שהזיכרון ישחק.

אל תתפוס אותי במילה אנלא מכיר תלוח שלך ככה זה בלוח שלי ( Ep-8K5A+ )

אז אם זה ככה מה התזמונים האלה עושים? כי כשקובעים את הזיכרון על turbo המהירות של הזיכרונות עולה בצורה משמעותית!

אז בבקשה תגידו לי אם התזמון פוגע איכשהו בזיכרון ושצריך לקרר אותו או שזה בסדר לתזמן אותו ככה

פורסם

אז אם זה ככה מה התזמונים האלה עושים? כי כשקובעים את הזיכרון על turbo המהירות של הזיכרונות עולה בצורה משמעותית!

אז בבקשה תגידו לי אם התזמון פוגע איכשהו בזיכרון ושצריך לקרר אותו או שזה בסדר לתזמן אותו ככה

אם הוא אך ורק משנה תיזמונים ואתה ללא OC והמחשב עולה, תשאיר.

פורסם
  • מחבר

אם הוא אך ורק משנה תיזמונים ואתה ללא OC והמחשב עולה, תשאיר.

כן אבל אני לא יודע מה זה עושה. השיפור בביצועים הוא די משמעותי- נגיד השינוי מfast לturbo אבל אני לא יודע אם זה מחמם את הזכרונות ושוחק אותם אני מאוד רוצה להשאיר אבל אני לא יודע אם זה בריא לזכרונות. אז בבקשה שמישהו שמבין יענה לי (ו-TermiNal אם יש לך מה להגיד אתה מוזמן).

ד"א- כרגע הזכרון מתוזמן על Fast מתוך האפשרויות בביוס- (Safe, Normal, Fast, Turbo, Ultra)

פורסם

ואם שיניתי תזמונים אבל אני עושה גo אוברקלוק למעבד? האם זה ישחוק את הזכרון בצורה ניכרת? הבנתי שהזכרונות של סמסונג לא הכי טובים לזה...

(יש לי אותו סוג זכרון, Athlon xp 2100 (overclocked to 2000mhz), ולוח אם של leadtek K7NCR18d Pro

פורסם

ואם שיניתי תזמונים אבל אני עושה גo אוברקלוק למעבד? האם זה ישחוק את הזכרון בצורה ניכרת? הבנתי שהזכרונות של סמסונג לא הכי טובים לזה...

(יש לי אותו סוג זכרון, Athlon xp 2100 (overclocked to 2000mhz), ולוח אם של leadtek K7NCR18d Pro

אתה שוחק הכל שאתה באוברקלוק, לכן אם זה מה שמפריע לך תוריד גם תאובר מהמעבד.

הזכרונות שלך כבר באוברקלוק, אני מאמין שהעלת את הבאס לא המכפלה נכון?

וזה לא כל כך שוחק אותם, אל תדאג עוד תהנה מהם..

פורסם

אכן. העליתי את ה fsb מ 133 ל 152, ושיניתי את הגדרות הזכרון ל aggressive - זה שינה לי את התזמונים, אני לא זוכר בדיוק לכמה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מה נסגר עם הזכרונות? מה אתם אומרים להשאיר אותם על TURBO? כי נראה לי שזה מחמם אותם יותר מדי... אבל מצד שני יש שיפור משמעותי בביצועים כשזה נמצא ברמה הזאת.

????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים