עבור לתוכן

המלצה לקניית מחשב נייד (הפעם לפי הסטיקי)

Featured Replies

פורסם

אז אני מחפש לקנות לפטופ מאילת, ואשמח לייעוץ בנושא.

התקציב שלי הוא 6500~, אם זה אפשרי.

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

גיימינג - שיריץ GTA V על medium לפחות

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?

15.6 לפחות, לא כל כך משנה לי איזה (לא מבין בזה מספיק)

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)

FHD

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

עדיף שיהיה numpad

* משקל רצוי?

לא משנה, הוא ישמש לרוב כמחשב נייח.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)

לא.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)

לא.

* Bluetooth?

לא.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)

אם יש משהו בטווח המחירים שכולל SSD אז כן, למרות שאני בספק.

* כונן אופטי?

לא חייב.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

לא.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

1. אני קונה מאילת, כך שיהיה מחנות משם (אם אם יש חנות אחרת שמוכרת באותו טווח מחירים גם טוב)

2. במידה והמחיר המקסימלי שציינתי לא מספיק למטרות האלה אשמח אם תעירו לי על זה, אולי אני קופץ מעל הפופיק פה ואני לא יודע את זה.

ממש תודה!

אבי.

פורסם

אתה מגביל את עצמך פחות או יותר ל KSP כאשר אתה קונה מאילת, ובתחום מחירים האלו כבר יש המון דגמים ש KSP לא משווקים.

ההמלצה שלי לאחר מחקר של שבועיים, הזמנתי אתמול אחד כזה לעצמי: Acer Nitro V15, עולה בסביבות ה 6K, כנראה שאם תרצה חומרה טובה יותר מזו אתה כבר תעבור לתקציב ה 8K+.

פורסם
  • מחבר
אתה מגביל את עצמך פחות או יותר ל KSP כאשר אתה קונה מאילת, ובתחום מחירים האלו כבר יש המון דגמים ש KSP לא משווקים.

ההמלצה שלי לאחר מחקר של שבועיים, הזמנתי אתמול אחד כזה לעצמי: Acer Nitro V15, עולה בסביבות ה 6K, כנראה שאם תרצה חומרה טובה יותר מזו אתה כבר תעבור לתקציב ה 8K+.

מאיפה הזמנת?

סתם חנות אינטרנט שמצאת ב ZAP?

ומה רע ב KSP?

חיפשתי את הלפטופ שהצעת, מצאתי את זה:

http://pascalshop.co.il/items/515366

לעומת זאת בKSP אילת מצאתי מחשב יותר טוב (לפחות מבחינת מפרט יבש) בפחות כסף:

http://ksp.co.il/?uin=26536

נערך על-ידי avrahams1

פורסם

ה לנובו אחלה מחשב יש לי את הגירסה הישנה עם המסך שעדיין לא ips משחקים עובדים ממש טוב יש חסרון אחד המחשב ממש מתחמם לכן מומלץ לחבר למסך ולשחק עם מקלדת ועכבר ותמיד נחמד להוסיף משטח קירור ללפטופ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים