עבור לתוכן

בקשה למפרט למחשב נייח גיימינג 5000 שח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 שקל מקסימום - רק אם זה ממש דרוש ועוזר לביצועים של החחשב

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה מאוד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

GTA V, Wildstar, GW2 ובעיקרון משחקים חדשים שיוצאים עם דרישות גבוהות יותר כמו TW3

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680X1050 אבל בעתיד הקרוב אני אקנה מסך של 1980X1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות, אם מדובר בהגדרות במשחקים אז בינוניות-גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אם יש לכם המלצה למסך טוב אבל לא יקר מדי (בתחום ה700-800 שקלים) - שלא כחלק מהתקציב - אשמח להמלצות.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא שידוע לי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אני רוצה WIN7 64Bit בשביל העדכון החינמלי ל10 +הרכבת מחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מעדיף החנות הכי משתלמת ואמינה כמו TMS , אם אפשר שתהיה גם קרובה - אני גר בראש"לצ אבל עדיף שתהיה זולה ואמינה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אשמח למארז יפה ונוח (בגודל בינוני שיספיק לחומרה הדרושה) ושלא יצטבר בו אבק במהירות. אני רוצה גם שהמחשב יכלול צורב(כונן דיסקים) סטנדרטי. וגם שנפח האחסון בדיסק הקשיח יהיה 1TB

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, לפחות לא לעתיד הקרוב.(להשאיר אפשרות לשדרוג זיכרון RAM בעתיד הרחוק).

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

תודה מראש!

נערך על-ידי ofir1000

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪950

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪133

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪301

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 500-

כמות: 1 - מחיר: ₪471

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪575

כרטיס מסך:

בקניית מחשב חדש בלבד- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3X

כמות: 1 - מחיר: ₪1647

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪260

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪477

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪104

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4918

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4820 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/egf5n27p

מסך

מסך:

Acer 23" LED IPS V236HLBD 6ms DVI

כמות: 1 - מחיר: ₪684

סה"כ: ₪684

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 671 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/48un26hf

פורסם
  • מחבר

מעבד:

קירור למעבד:

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 500-

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪575

כרטיס מסך:

קשיח למחשב שולחני:

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

סה"כ: ₪4918

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4820 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/egf5n27p

מסך

מסך:

Acer 23" LED IPS V236HLBD 6ms DVI

כמות: 1 - מחיר: ₪684

סה"כ: ₪684

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 671 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/48un26hf

קודם כול תודה על התגובה המהירה. בנוגע למפרט אני צריך שיכלול מערכת הפעלה WIN7 מקורי , אתה יכול להכניס את זה ובמקום לשנות את הזיכרון RAM ל8 GB?

פורסם
קודם כול תודה על התגובה המהירה. בנוגע למפרט אני צריך שיכלול מערכת הפעלה WIN7 מקורי , אתה יכול להכניס את זה ובמקום לשנות את הזיכרון RAM ל8 GB?

היי אני לא ממליץ לקחת וינדוס מקורי כי זה סתם לזרוק כסף לפח נקרא לזה כי אין הבדל בין מקורי לפרוץ אבל זה כמובן החלטה שלך

מעבד:

קירור למעבד:

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

מארז:

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪289

כרטיס מסך:

קשיח למחשב שולחני:

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 128G MX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪365

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT - בקניית מחשב

הרכבה:

סה"כ: ₪4997

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4898 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/364yne1d

במידה ויש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול אותי

פורסם
היי אני לא ממליץ לקחת וינדוס מקורי כי זה סתם לזרוק כסף לפח נקרא לזה כי אין הבדל בין מקורי לפרוץ אבל זה כמובן החלטה שלך

אדם שמצפונו לא מאפשר לו לגנוב מוצר זורק כסף לפח?! וכן יש הבדל בזמנו הייתי עם מערכת הפעלה פרוצה ויש באגים לעתים בנוסף לא מקבלים עדכונים שוטפים בנוסף הייתי ממליץ לך לקנות 8.1 זה ינצל את החומרה שלך יותר טוב ותוריד מוד להתחל

נערך על-ידי yoel12

פורסם
אדם שמצפונו לא מאפשר לו לגנוב מוצר זורק כסף לפח?! וכן יש הבדל בזמנו הייתי עם מערכת הפעלה פרוצה ויש באגים לעתים בנוסף לא מקבלים עדכונים שוטפים בנוסף הייתי ממליץ לך לקנות 8.1 זה ינצל את החומרה שלך יותר טוב ותוריד מוד להתחל

אוי אתה מדבר כול כך שטויות

אין שום באגים בפרוץ זה תלוי מה אתה מוריד

לי יש וידנוס 7 פרוץ ואין לי באג אחד

אני לא ממליץ לקנות מקורי כי גם עוד מעט יוצא וינדוס 10 בחינם וגם זה בזבוז כסף לקנות מקורי אין הבדל בגרוש

פורסם
  • מחבר

תודה על העדכון של המפרט

בנוגע למערכת הפעלה עד עכשיו היה לי win7 פרוץ וזה רק הביא לי כאב ראש בגלל שלא יכולתי לעדכן - וזה יצר אצלי בעיות שונות (חלק מהמשחקים היו צריכים גרסה חדשה יותר של המערכת הפעלה וגם הגרסה יצרה בעיות במחשב). אני החלטתי לקנות מקורי בגלל שיוצא win10 חינם למי שיש לו מקורי , למי שיש פרוץ מייקרוסופט עדכנו שהם לא יקבלו הכל בחינם אלא רק הנחה על המוצר. אני מעדיף לבזבז 400 שקל פעם אחת ולנצל את ההזדמנות הזאתי שמייקרוסופט מציעים וגם אני יודע שאני לא היחידי :)

בכל מקרה תודה שוב על המפרט , הוא נראה אחלה :)

פורסם
אוי אתה מדבר כול כך שטויות

אין שום באגים בפרוץ זה תלוי מה אתה מוריד

לי יש וידנוס 7 פרוץ ואין לי באג אחד

אני לא ממליץ לקנות מקורי כי גם עוד מעט יוצא וינדוס 10 בחינם וגם זה בזבוז כסף לקנות מקורי אין הבדל בגרוש

וינדוס 10 זה לא בחינם, רק בשדרוג מרשיון של 7 או 8.

פיראטיות זה לא דבר זניח או זריקת כסף לפח.

תגיד, גם את מפתחות המשחקים שמשקיעות מליונים במוצר, אתה תומך בהשמת פס והורדה פיראטית של התוכן שלהם? כי אם כן, אחלה מצפון וערכים יש לך.

נערך על-ידי djelectric

פורסם
וינדוס 10 זה לא בחינם, רק בשדרוג מרשיון של 7 או 8.

פיראטיות זה לא דבר זניח או זריקת כסף לפח.

תגיד, גם את מפתחות המשחקים שמשקיעות מליונים במוצר, אתה תומך בהשמת פס והורדה פיראטית של התוכן שלהם? כי אם כן, אחלה מצפון וערכים יש לך.

אני מדבר עכשיו על וינדוס לא על משחקים,משחקים זה דבר אחר וכול המשחקים שיש לי אני קונה בכסף כי אני חושב שזה באמת תורם להם.

בקשר לוינדוס אני אף פעם לא קונה מקורי כי כמו שאני אומר זה לקחת את ה 400 שקל בשביל שיהיה לך מוצר "מקורי" אני מעדיף לוותר על 400 ולשדרג איתם את המחשב ושהיה לי וינדוס "פרוץ" כי וינדוס 7 יצא לפני הרבה זמן יחסית ויש גרסות פרוצות שהם בלי באגים כלל.

לסיכום אם אתה חושב שאתה רוצה לשלם 400 שקל רק בשביל שתגיד שיש לך וינדוס מקורי בבקשה אין בעיה

אבל אם אתה רצה לחסוך אותם ולהוריד את המושג מקורי ולהוסיף פרוץ ואז יש לך עוד 400 שקל ביד בשביל לשדרג דברים במפרט זה נשמע לי יותר טוב

יש פורום שאני מנהל בו שאני לא רוצה לציין את שמו כי אני מאמין שזה עברה על החוקים אבל שם בתור מנהל אני ממליץ להוריד פרוץ ואת ה400 שקל להשקיע במפרט

פורסם
  • מחבר
אני מדבר עכשיו על וינדוס לא על משחקים,משחקים זה דבר אחר וכול המשחקים שיש לי אני קונה בכסף כי אני חושב שזה באמת תורם להם.

בקשר לוינדוס אני אף פעם לא קונה מקורי כי כמו שאני אומר זה לקחת את ה 400 שקל בשביל שיהיה לך מוצר "מקורי" אני מעדיף לוותר על 400 ולשדרג איתם את המחשב ושהיה לי וינדוס "פרוץ" כי וינדוס 7 יצא לפני הרבה זמן יחסית ויש גרסות פרוצות שהם בלי באגים כלל.

לסיכום אם אתה חושב שאתה רוצה לשלם 400 שקל רק בשביל שתגיד שיש לך וינדוס מקורי בבקשה אין בעיה

אבל אם אתה רצה לחסוך אותם ולהוריד את המושג מקורי ולהוסיף פרוץ ואז יש לך עוד 400 שקל ביד בשביל לשדרג דברים במפרט זה נשמע לי יותר טוב

יש פורום שאני מנהל בו שאני לא רוצה לציין את שמו כי אני מאמין שזה עברה על החוקים אבל שם בתור מנהל אני ממליץ להוריד פרוץ ואת ה400 שקל להשקיע במפרט

אני יודע למה אתה מתכוון וגם אני מעדיף להשקיע את ה400 שקל במפרט אבל בכל זאת אני רוצה פעם אחת לקנות את המערכת הפעלה וזהו. בקשר למפרט המליצו לי על כונן קשיח של החברה Western Digital. חיפשתי בTMS והכונן שמצאתי שזהה למה שנתת הוא זה :

https://www.tms.co.il/product/11736

מה דעתך? המוצר עצמו נראה זהה בפרטים אך זול ב10 שקלים

פורסם
אני יודע למה אתה מתכוון וגם אני מעדיף להשקיע את ה400 שקל במפרט אבל בכל זאת אני רוצה פעם אחת לקנות את המערכת הפעלה וזהו. בקשר למפרט המליצו לי על כונן קשיח של החברה Western Digital. חיפשתי בTMS והכונן שמצאתי שזהה למה שנתת הוא זה :

https://www.tms.co.il/product/11736

מה דעתך? המוצר עצמו נראה זהה בפרטים אך זול ב10 שקלים

אני מעדיף את החברה Seagate

בכול אופן לפי מה שרשום הם בעצם זהים

תלך על מה שאתה מעדיף זה לא באמת משנה משהו

פורסם

כל הכבוד לך על צורת הדיבור המבזה שלך אך אם אדם לא מעוניין לגנוב מוצר אז הוא זורק כסף?! ויש דבר כזה שנקרא "מצפון" מצפון זה הדבר הזה שאומר לאינדיבידואל האם מה שהוא עושה זה דבר שגוי או לא במידה ומצפונך לא נוקף לך על פריצת ווינדוס אז תגנוב כאוות נפשך ואל תזלזל במצפון אחרים ואולי תסביר לי איך ווינדוס שונה ממשחקים??

נערך על-ידי yoel12

פורסם

לגנוב מוצר ?

גם שאתה מוריד סרטים/משחקים מהאינטרנט זה נקרא "לגנוב" אתה יודע את זה?

פורסם

אז זהו שאני נמנע מלהוריד תוכן פיראטי וודאי וודאי שלא משחקים איך לעזאזל הגעת למסקנה הזו?!

נערך על-ידי yoel12

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מוריד סרטים/סדרות מהאינטרנט ? כי זה באמת נשמע לי מוזר מאוד

כנ"ל תוכנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים