עבור לתוכן

חיבור מסכים לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי, קניתי מסך חדש שיש לו 2 חיבורי hdmi

ויש לי טלויזיה שמחוברת עם hdmi

בכרטיס מסך שלי יש display port dvi ו hdmi אחד

כשקניתי את המסך הסברתי למוכר והוא מכר לי כבל hdmi to display port וזה לא עובד לא במסך ולא בטלויזיה

איזה מתאם אני צריך כדי לחבר את הטלויזיה לdvi d או לdp?

הזמנתי באייבי מתאם hdmi female to dvi male האם זה יעבור?

תודה מראש אנשי Hwzone :)

פורסם

המתאמים האלה יקרים, לא כבל של 20 שקל

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות איזה מתאם יתאים?

פורסם

HDMI ו DVI זה כמעט אותו דבר רק ש DVI לא מעביר סאונד.

במקום לקנות מתאם אתה יכול כבר ישר לקנות כבל DVI ל HDMI ולסגור את הסיפור.

אפשר למצוא כבלים כאלה בכל חנות מחשבים והם לא יקרים.

בנוגע למה שכבר קנית, זה תלוי איזה כבל יש לך. בעיקרון אתה צריך DVI זכר שיתחבר למחשב וHDMI נקבה שיתחבר לכבל HDMI קיים או DVI נקבה שיתחבר לכבל DVI קיים וHDMI זכר שיתחבר למסך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה הזמנתי באייבי http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=321734640949&alt=web

בהנחה שאני מחבר את הhdmi לטלויזיה או למוניטור ואת הכבל למתאם dvi-d

האם זה אמור לעבוד? קראתי באינטרנט שdvi compatiable עם hdmi לכן לא צריך למתאם אקטיבי

Tl dr

האם המתאם בלינק יפתור את הבעיה?

פורסם

לא צריך TLDR בשביל שלוש שורות :)

המתאם שרכשת יתחבר לכרטיס המסך שלך ויצפה לקבל כבל HDMI מהצד השני (שבתורו יתחבר לטלוויזיה)

קיצר, זה יעבוד.

תוספת: ראיתי שהמשלוח של המוצר הנ"ל הוא חינמי, צפה ללפחות שלושה שבועות - חודש עד שהוא יגיע אליך.

נערך על-ידי אביב גפן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני פשוט מתעצל לנסוע במיוחד לאייבורי כי אין לי בעיר וביינתים זה לא ככ קריטי עבורי כי אני מחבר את הטלויזיה במקום המסך שאני רוצה לראות משהו

תודה רבה !!;)

פורסם

בכיף. שבת שלום.

פורסם
HDMI ו DVI זה כמעט אותו דבר רק ש DVI לא מעביר סאונד.

במקום לקנות מתאם אתה יכול כבר ישר לקנות כבל DVI ל HDMI ולסגור את הסיפור.

אפשר למצוא כבלים כאלה בכל חנות מחשבים והם לא יקרים.

בנוגע למה שכבר קנית, זה תלוי איזה כבל יש לך. בעיקרון אתה צריך DVI זכר שיתחבר למחשב וHDMI נקבה שיתחבר לכבל HDMI קיים או DVI נקבה שיתחבר לכבל DVI קיים וHDMI זכר שיתחבר למסך.

יש DVI שמעביר קול עם ויש בכרטיס שני יציאות DVI שאחד מהם DVI-I או DVI-D אחד מהם מעביר רק תמונה בעוד שהשני כן מעביר קול

פורסם
יש DVI שמעביר קול עם ויש בכרטיס שני יציאות DVI שאחד מהם DVI-I או DVI-D אחד מהם מעביר רק תמונה בעוד שהשני כן מעביר קול

DVI יכול להעביר קול רק במקרה ספציפי שבו הצד השני הוא HDMI זכר וכן תמיכה מהכרטי מסך אחרת זה בחיים לא יעבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים