פורסם 2015 ביולי 210 שנים עד אתמול הכל היה טוב ויפה צפיתי באיזה סרטון ביוטיוב ובטעות לחצתי על מקש כלשהו והסרטון עצמו נהיה קטן מהרוחב שלו,הכוונה במקום שאני יראה את הסרטון פרוס כמו שתריך אני רואה רק על חלק מהמסך.. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? (וזה לא קשור לCtrl +) וגם לא באתר רק בסרטון עצמו..
פורסם 2015 ביולי 210 שנים עד אתמול הכל היה טוב ויפה צפיתי באיזה סרטון ביוטיוב ובטעות לחצתי על מקש כלשהו והסרטון עצמו נהיה קטן מהרוחב שלו,הכוונה במקום שאני יראה את הסרטון פרוס כמו שתריך אני רואה רק על חלק מהמסך.. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? (וזה לא קשור לCtrl +) וגם לא באתר רק בסרטון עצמו.. כנס למנהל יישומים/חפש את יוטיוב /תלחץ נקה נתונים/וזה חוזר למצב ראשוני
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מחבר סורי נפל לי האסימון. שאתה על מחשב :-) אז לא קשור מה שאמרתי. ?! איזה הגדרות אחי? - - - תגובה אוחדה: - - - - - - תגובה אוחדה: - - - תעלה בבקשה צילום מסך כדי שנוכל להבין יותר טוב תכנס לסרטון אתה תראה שאצלך הוא פרוס על כל הריבוע של הסרטון.. אצלי זה פתאום השתנה לא יודע למה.. וזה בכל הסרטונים ככה
פורסם 2015 ביולי 210 שנים זה תקין ככה.. סתם לדוגמא, הסרטון הזה ייתנגן על כל החלון- נערך 2015 ביולי 210 שנים על-ידי stojakovic
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מחבר זה תקין ככה.. סתם לדוגמא, הסרטון הזה ייתנגן על כל החלון- לא אחי.. לפני זה היה על כל המסך.. ועכשיו אני רואה את זה ככה לא יודע למה אני זוכר את הרגע שזה קרה אני בטעות לחצתי על איזה כפתור במקלדת וזה השתנה ואז ניסתי להחזיר וזה לא חזר למצב הרגיל
פורסם 2015 ביולי 210 שנים אתה אולי מתכוון ללחוץ על הכפתור האחד לפני האחרון מצד ימין.לא ה-Full Screen, הכפתור לידו (Theater mode)
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מחבר אתה אולי מתכוון ללחוץ על הכפתור האחד לפני האחרון מצד ימין.לא ה-Full Screen, הכפתור לידו (Theater mode)לא יודע אחי... אבל מה שאני כן יודע שזה השתנה ואני לא יכול להחזיר את זה למצב הקודם.. באסה.. אולי אני אמחק את כל הגוגל קרום ויתקין מחדש ואולי זה יעבוד
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מחבר חחח לחצת על ה-Theater mode? זה נותן לך מה שאתה מתכוון אליו?לא אחי איך עושים את זה?
פורסם 2015 ביולי 310 שנים אם אני אראה עוד פעם אחת את המילה אחי בדיון הזה אני חושב שהמסך שלי יקבל צריבה...לא מובן בדיוק מה התקלה \ בעיה - אבל זה נראה כהגדרה לא נכונה באתר עצמו - תנסה לגלוש מדפדפן אחר ולראות אם שוב מתרחש
פורסם 2015 ביולי 310 שנים לא אחי איך עושים את זה?פשוט לוחצים על הכפתור האחד לפני אחרון (מצד ימין).......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.