עבור לתוכן

boot error 0xc00000e9 בווינדוז 7. בעיה בהארדיסק?

Featured Replies

פורסם

היי

הכל התחיל במסך כחול עם הודעת שגיאה ״kernel_data_inpage_error", נראה לי, זה נעלם די מהר. הכל היה בסדר לפני, פתאום באמצע סרט, הסרט נתקע, המחשב נתקע ואז מסך כחול.

אחר כך נתקע ב windows starting

אחר כך נתקע במסך אחר בהעלאה

ואחר כך עלה כרגיל משום מה, ניצלתי את ההזדמנות לגבות מההארדיסק ובאיזה שלב לאחר חצי שעה המחשב כנראה קרס, עשה ריסטארט ושוב נתקע.

שיניתי את הביוס לדפולט והפעם מקבל שגיאת boot error 0xc00000e9 ומאז זה קורה כל פעם, יש לי גישה רק לbios ואחר כך השגיאה שממנה אפשר רק לעשות ריסטרט. לפחות בעיה עקבית עכשיו.

מתישהוא בכל התהליך הזה הייתה אפשרות לווינדוז סטארטאפ ריפייר אבל הוא נכשל.

הדיסק התקנה עולה אבל מביא אותי למסך שחור. לא נתקע אבל רק מסך שחור וסמן עכבר שזז. ניסיתי להעלות עם ההארדיסק מנותק והדיסק התקנה עלה עם אפשרויות אבל לא באמת עוזר בלי ההרדיסק מחובר

יש דרך לעשות chkdsk במצב שלי?

תודה

פורסם

בוודאי. אתה יכול להפעיל command prompt מתוך דיסק התקנה של Windows כחלק מRE.

פורסם
  • מחבר

אולי אני לא מבין בדיוק למה אתה מתכוון. אני יכול רק לתת לדיסק התקנה לעלות ראשון לפני ההארדיסק ואז הוא טוען קבצים, מתחיל את וינדוז מהדיסק, ונשאר על מסך שחור עם סמן עכבר...

לא מגיע בכלל לאפשרויות של תיקון וכל אלה

פורסם

דיסק ההתקנה לא אמור להסתיים במסך שחור עם סמן. הוא אמור להסתיים (להתחיל בעצם) בתפריט שמציע לך להתקין מערכת חדשה, לשדרג את המערכת הקיימת או לנסות לתקן אותה.

פורסם
  • מחבר

כן ברור. זו עוד בעיה שקיויתי לקבל עזרה לגביה

כמו שכתבתי, כשאני מנתק את ההארדיסק התפריט עולה דרך הדיסק התקנה. אבל אז אין לי מה לעשות איתו...

פורסם
  • מחבר

הורדתי. עשיתי. אבל גם על ה mini xp אני מקבל רק מסך רקע, הכחול עננים וירוק למטה. סמן עכבר זז ולא נראה שתקוע. פשוט אין שום דבר חוץ מהרקע.

פורסם

וואללה, זה עוד לא קרה לי. לא יודע מה לומר לך. בטוח שחיכית מספיק זמן עד שהכל יעלה? לפעמים לוקח לו גם שלוש-ארבע דקות מהרגע שהדסקטופ הופיע עד שהאייקונים מופיעים גם.

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה להארדיסק ונמצא רק באד סקטור אחד.

משום מה עכשיו ווינדוז מתחיל ונתקע בלוגו ומקבל מסך כחול- unmountable_boot_volume

הצלחתי להגיע לcommand prompt ועשיתי chkdsk /r. קיבלתי ש- :c הוא raw.

יש דרך לסדר את זה?

בhiren יש אופציה לבדוק/לתקן את הboot sector?

יכול להיות שוירוס?

נערך על-ידי יונתן4

פורסם

טוב, אנחנו מגיעים למחוזות שהם קצת מחוץ לתחום שלי.

לדעתי איבדת את הPartition Table או שקרה משהו שגרם לכל המחיצה של C להיעלם.

במצב כזה מה שחשוב זה לא ליצור עוד נזק. אני הייתי עושה אימג' מלא של כל ההרד דיסק לתוך הרד דיסק אחר, מריץ על האימג' תוכנת שחזור כלשהי ואוסף משם את הנתונים שלי. יש את כל מה שצריך בHiren's.

בנוגע להרד דיסק הסורר, נראה לי שעכשיו זה זמן טוב להפעיל את תוכנת הבדיקה של היצרן ולהריץ בדיקה מלאה. בעצם, אולי שווה לחכות עם זה עד אחרי שיש לך את האימג', שוב כדי לא להסתכן בעוד נזק לדיסק לפני ששלפת משם את הדאטה שלך.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר איך אני עושה אימג ואיך אני מפעיל את תוכנת הבדיקה של היצרן?

אם אני קונה הרדיסק חדש אני יכול לשים גם את הישן כסלייב ולהעביר את הדאטה, אם עדייו קיים, לחדש?

תודה

נערך על-ידי יונתן4

פורסם

את תוכנת הבדיקה אתה מוריד מהאתר של היצרן של ההרד דיסק הבעייתי (יענו, WD, Seagate, Hitachi וכו') ושם יהיו גם הוראות איך להשתמש בה.

כדי לייצר אימג' אתה קודם כל צריך הארד דיסק נוסף עם מספיק מקום להכיל את כל המידע מהארד דיסק התקול - לא כמות המידע שיש בפנים אלא כל הדיסק. לדוגמא, אימג' מלא של הארד דיסק 500 ג'יגה עם 200 ג'יגה מידע בפנים יהיה בגודל 500 ג'יגה. אני אומר מלא כי אפשר לעשות גם אימג' "רזה" רק לדאטה ואז הגודל יהיה 200 ג'יגה אבל תאבד יכולת שחזור.

כשיש לך הארד דיסק נוסף אתה מחבר אותו למחשב - אם יש לך עוד דיסקים מחוברים עדיף לנתק אותם ולעבוד כשרק הדיסק התקול והדיסק החדש מחוברים. אתה מפעיל תוכנת אימג' כלשהי, נגיד Acronis או מה שיש שם בHiren's (זה לא יהיה תוכנה שמריצים דרך הMini XP אלא דרך תפריט הDOS) ובוחר אימג' מלא לכל מה שיש על הדיסק הבעייתי. מחיצות בוט ומחיצות שחזור ומחיצות רגילות, כל מה שאתה מוצא שם. יש מצב שברגע שתבחר אימג' מלא (נקרא גם Bit by bit אם אני לא טועה) הוא לא ישאל יותר על מחיצות אבל שווה לזכור.

אחרי שהוא סיים ויש לך אימג' של XXX ג'יגה על ההארד דיסק התקין, אתה מריץ תוכנת שחזור, יש כמה חינמיות לא רעות כמו Recuva אבל אני די בטוח שיש גם כמה בHiren's - שוב, דרך התפריט הראשי ולא דרך הMini XP.

בכל מקרה, אתה יכול להוריד את Recuva מפה: https://www.piriform.com/recuva

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים