פורסם 2015 ביוני 2910 שנים שלום לאחרונה רכשתי gta v דרך האינטרנט כאני מריץ את המשחק יש דרופים חמורים שגורמים למשחק לקרטע לפעמים במצבי לחץגם כשאני מריץ את הbenchmark המשחקעל 60 fps ויורד לפעמים במהירות ב20 fpsוהמשחק בכלל לא יציבהאם יש איזה דריבר שמסדר את זה?אני מריץ את המשחק על r9 290 msi האם יש איזה פאץ או משהו שאני צריך לעדכן?אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש
פורסם 2015 ביוני 2910 שנים כי זה מה שהולך בGTA,הרס ודרופים של FPS.- - - תגובה אוחדה: - - -ושודים,הכי חשוב שודים.
פורסם 2015 ביוני 2910 שנים כי זה מה שהולך בGTA,הרס ודרופים של FPS.- - - תגובה אוחדה: - - -ושודים,הכי חשוב שודים.כל כך אנטי...רק לך זה קורה גבר, המשחק רץ חלק ולא מקרטע בכלל.
פורסם 2015 ביוני 2910 שנים מה שקורה זה שמpatch 27 המשחק החל לגמגם כלומר אצלי הוא שומר על 60 FPS בנהיגה הוא לפעמים יורד ובהתנגשות עוד יותר אך זה לא קשור זה ככל הנראה בגלל v-sync אך כאשר אני רץ ומסתכל לצדדים המשחק מגמגם
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים מחבר בדקתי בcccזה מראה לי בcatalyst versionזה מראה לי 14.12האם זה איפה שאני צריך לבדוק והאם אני צריך לעדכן- - - תגובה אוחדה: - - -אני צריך לשדרג לv15.4???- - - תגובה אוחדה: - - -ראיתי עכשיו סרטון ביוטיוב שמציג את שתי הדריברים ומראה שעל הדריבר שלי יש בדיוק את התקלות שאני מציין מישהו יכול להדריך אותי איך אני מעדכן דריבר??ונכנסתי לamd ccc הלכתי לקטגוריה של information software update ואצלי מסומן רק amd c software suite והamd css beta לא מסומן וכתוב not install האם ללחוץ עליו ואז להתקין את הדריבר כי במצב הנוכחי זה לא מראה לי שיש update זמין וחוץ מזה אמם מישהו יכול להדריך אות איך אני מתקין הדריבר מוחק את שלי ואז?? הוא משהו אחר- - - תגובה אוחדה: - - -ראיתי עכשיו סרטון ביוטיוב שמציג את שתי הדריברים ומראה שעל הדריבר שלי יש בדיוק את התקלות שאני מציין מישהו יכול להדריך אותי איך אני מעדכן דריבר??ונכנסתי לamd ccc הלכתי לקטגוריה של information software update ואצלי מסומן רק amd c software suite והamd css beta לא מסומן וכתוב not install האם ללחוץ עליו ואז להתקין את הדריבר כי במצב הנוכחי זה לא מראה לי שיש update זמין וחוץ מזה אמם מישהו יכול להדריך אות איך אני מתקין הדריבר מוחק את שלי ואז?? הוא משהו אחר- - - תגובה אוחדה: - - -ראיתי עכשיו סרטון ביוטיוב שמציג את שתי הדריברים ומראה שעל הדריבר שלי יש בדיוק את התקלות שאני מציין מישהו יכול להדריך אותי איך אני מעדכן דריבר??ונכנסתי לamd ccc הלכתי לקטגוריה של information software update ואצלי מסומן רק amd c software suite והamd css beta לא מסומן וכתוב not install האם ללחוץ עליו ואז להתקין את הדריבר כי במצב הנוכחי זה לא מראה לי שיש update זמין וחוץ מזה אמם מישהו יכול להדריך אות איך אני מתקין הדריבר מוחק את שלי ואז?? הוא משהו אחר
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים ממש לא אנטי.תסתכל באינטרנט.אצל כולם זה ככה.בטח, בטח.שתף אותי. אשמח לראות שאצל "כולם" זה ככה.
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים תכנס לרדיט לסאב של gta על ה pc ותחפש fps drop ,תראה כמה תוצאות תקבל,תסתכל גם פה בפורום בט'רד של התמיכה הטכנית לgta.נראה אם תזלזל אז.
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים זה שזה קורה אצל חלק מהאנשים לא אומר שזה קורה אצל כולם.מתי בפעם האחרונה מישהו ראה ת'רד: "המשחק עובד לי מושלם בלי באגים בכלל, מה לעשות?"
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים אתם רוצים להגיד לי שלא היה לכם אף פעם,בכל השעות ששיחקתם בהם,שום דרופ של FPS?
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים קורה שיש פה ושם אך לי יש בעיה אחרת כאשר אני רץ ומסתכל לצדדים המשחק מגמגם בטירוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.