עבור לתוכן

עזרה בפתיחת פורטים לGTA V (שכנראה גורם תקלה של חוסר יכולת התחברות לONILNE)

האם פתחת פורטים לV GTA ? 3 הצבעות

1. 1. האם פתחת פורטים לV GTA ?

• כן
      0
    • לא

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

נא להסתכל על תגובות מס 5.6.7 והלאה

הבעיה השתנתה

נערך על-ידי gtx980sli
לא רלוונטי

פורסם
  • מחבר

הדרייבר שלי הוא 14.501

תגידו לי אם אני צריך לעדכן דרייבר. ואם צריך איך מעדכנים כי לפי הCCC אין לי עידכונים

אני עשיתי באנצמארק ולפעמים יש לי 100 פרימיים אבל לפעמים יש נפילות ל20 שזה ממש תוקע את המשחק

המשחק לא יציב בכלל

פורסם
  • מחבר

אני מנסה להוריד את המשחק מחדש ולהתקין אותו

המשחק היה קורס לי וכותב BLIZ CALL (משהו כזה)

חברה תעזרו לי. אני רואה 100 צפיות ואפילו לא תגובה אחת. איפה החסד עליו מושתת מדינתנו

פורסם

אני אישית לא רוצה לעזור לך, בגלל הזלזול בחוקי הפורום.

פורסם

זה רק נראה לי או שאתה מנסה לעשות מאיתנו צחוק? כי משום מה יש "במקרה" עוד משתמש עם אותה בעיה ועם אותו המפרט בדיוק שגם כן חופר על זה...

http://hwzone.co.il/community/threads/564934-R9-290-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%AA-gta

http://hwzone.co.il/community/threads/565078-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%91gta-v

אם יש לך בעיה פתח דיון אחד(!) ובמקום המתאים (בעצם לא, תמשיך את אחד הדיונים שלך), תעזור לנו לעזור לך ותענה על שאלות ששואלים אותך, תנסה פתרונות שמציעים לך ותפסיק לצפצף על חוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

צרוף מיקרים ותו לא

למה אין פה מליון דיונים על תקלות זהות ?

פורסם
  • מחבר

המשחק עובד לי טוב עכשיו

אבל שאני מנסה להיכנס לONLINE זה כותב לי שהסרבר לא מצליח לעדכן וזה אולי בגלל תחזוקה (משהו כזה) ואז הוא מחזיר אותי לSTORY MOD

למשהו יש מושג מה לעשות?

פורסם
  • מחבר

זה מה שזה אומר לי

- - - תגובה אוחדה: - - -

עזרה תתקבל בברכה

פורסם

^ משחק מקורי?

פורסם
  • מחבר

כן

קניתי קוד דרך אתר

גם המשתמש ברוקסטאר מסונכרן עם המשחק

זה מראה לי התקדמות וכו

אחרי שזה מראה לי את ההודעה זה מחזיר אותי לסטורי מוד .

אין לי מושג מה לעשות .

פורסם
  • מחבר

הקפצה

אתם יכולים לעזור לי? להגיב ? משהו?

עבר כבר כמה ימים מאז שקניתי את המשחק ועדייו לא הצלחתי להיכנס לאונליין !!!אז בבקשה תעזרו לי.

פורסם
  • מחבר

אישרתי את המשתמש דרך המייל

וכלום לא עוזר האונליין לא עובד אולי צריך לעשות ריסט או משהו?

אפשר עזרה

לא עזרתם לי בכלל למרות שיש לדיון מאות צפיות

לא עברתי אל אף חוק אז תעזרו לי. אני מת לשחק באונליין . קניתי את המשחק לאונליין וזה לא עובד

אז תתאמצו קצת ותנסו לעזור. מה קורה פה. שאני פותח דיון כולם מתעלמים ומתרצים את עצמם למה הם לא עונים.

אני יודע שלאחרונה פתחתי דיונים דפוקים (למרות שלא הייתה כוונה אחרת מלבד סקרנות) אבל הפסקתי. אז למה החרם הזה?

פורסם

א. תפסיק להקפיץ את הדיון כל כמה דקות. הקפצה מותרת רק לאחר 24 שעות.

ב. בכלל חיפשת פיתרון לפני שפתחת את הדיון? זה נראה שיש אקסטרה פורטים שצריך לפתוח בשביל המשחק:

TCP Ports: 80, 443

UDP Ports: 6672, 61455, 61457, 61456, and 61458

תפתח את הפורטים המתאימים ותבדוק

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200525767

פורסם
  • מחבר

מצטער

חיפשתי פיתרון. זה בעיה ממש נדירה ויש כאלא שאמרו שהם כיבו את האנטיוירוס וזה עבד . ניסיתי ולא הלך

אני לא יודע מה זה פורטים)משהו במודם לא?( אז אני אשמח אם תעזרו לי לראות איך בודקים אותם ואיך מחליפים אותם

למה בכלל צריך להתעסק בפורטים ששחקתי באונליין של משחקים אחרים בחיים לא התעסקתי בזה

פורסם

Http://portforward.com

יש שם רשימה של דגמי ראוטרים, תכנס לשלך ואז יש הסבר על פי סוג שירות (משחקים תוכנות וכו)

הסיבה שיש פורטים שצריך לפתוח היא שיש תוכנות שונות שצריכות בו זמנית לתקשר בכמה אפיקים שונים. אי אפשר לעשות את זה בו זמנית על אותו הפורט ובפרט כשיש שירותים שונים שכבר מדברים עם פורטים מסויימים אז צריך לתקשר על פורט חדש.

וזה יותר בעייתי כשיש לך ראוטר וכמה מחשבים שמחוברים בו זמנית. הראוטר צריך לדעת לאיזה מחשב להעביר את המידע כששולחים לך ״הודעה״ על פורט מסויים וזה מה שמגדירים כ ״פותחים״ פורטים (פחות בעייה כששולחים הודעה החוצה - מהמחשב שלך לשרת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים