פורסם 2015 ביוני 2910 שנים נא להסתכל על תגובות מס 5.6.7 והלאההבעיה השתנתה נערך 2015 ביולי 510 שנים על-ידי gtx980sli לא רלוונטי
פורסם 2015 ביוני 2910 שנים מחבר הדרייבר שלי הוא 14.501תגידו לי אם אני צריך לעדכן דרייבר. ואם צריך איך מעדכנים כי לפי הCCC אין לי עידכוניםאני עשיתי באנצמארק ולפעמים יש לי 100 פרימיים אבל לפעמים יש נפילות ל20 שזה ממש תוקע את המשחקהמשחק לא יציב בכלל
פורסם 2015 ביוני 2910 שנים מחבר אני מנסה להוריד את המשחק מחדש ולהתקין אותוהמשחק היה קורס לי וכותב BLIZ CALL (משהו כזה)חברה תעזרו לי. אני רואה 100 צפיות ואפילו לא תגובה אחת. איפה החסד עליו מושתת מדינתנו
פורסם 2015 ביוני 2910 שנים זה רק נראה לי או שאתה מנסה לעשות מאיתנו צחוק? כי משום מה יש "במקרה" עוד משתמש עם אותה בעיה ועם אותו המפרט בדיוק שגם כן חופר על זה...http://hwzone.co.il/community/threads/564934-R9-290-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%AA-gtahttp://hwzone.co.il/community/threads/565078-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%91gta-vאם יש לך בעיה פתח דיון אחד(!) ובמקום המתאים (בעצם לא, תמשיך את אחד הדיונים שלך), תעזור לנו לעזור לך ותענה על שאלות ששואלים אותך, תנסה פתרונות שמציעים לך ותפסיק לצפצף על חוקי הפורום
פורסם 2015 ביולי 110 שנים מחבר המשחק עובד לי טוב עכשיואבל שאני מנסה להיכנס לONLINE זה כותב לי שהסרבר לא מצליח לעדכן וזה אולי בגלל תחזוקה (משהו כזה) ואז הוא מחזיר אותי לSTORY MODלמשהו יש מושג מה לעשות?
פורסם 2015 ביולי 110 שנים מחבר כן קניתי קוד דרך אתר- - - תגובה אוחדה: - - -גם המשתמש ברוקסטאר מסונכרן עם המשחק זה מראה לי התקדמות וכו- - - תגובה אוחדה: - - -אחרי שזה מראה לי את ההודעה זה מחזיר אותי לסטורי מוד .אין לי מושג מה לעשות .
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מחבר הקפצה אתם יכולים לעזור לי? להגיב ? משהו?עבר כבר כמה ימים מאז שקניתי את המשחק ועדייו לא הצלחתי להיכנס לאונליין !!!אז בבקשה תעזרו לי.
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מחבר אישרתי את המשתמש דרך המייל וכלום לא עוזר האונליין לא עובד אולי צריך לעשות ריסט או משהו?אפשר עזרה לא עזרתם לי בכלל למרות שיש לדיון מאות צפיותלא עברתי אל אף חוק אז תעזרו לי. אני מת לשחק באונליין . קניתי את המשחק לאונליין וזה לא עובדאז תתאמצו קצת ותנסו לעזור. מה קורה פה. שאני פותח דיון כולם מתעלמים ומתרצים את עצמם למה הם לא עונים.אני יודע שלאחרונה פתחתי דיונים דפוקים (למרות שלא הייתה כוונה אחרת מלבד סקרנות) אבל הפסקתי. אז למה החרם הזה?
פורסם 2015 ביולי 210 שנים א. תפסיק להקפיץ את הדיון כל כמה דקות. הקפצה מותרת רק לאחר 24 שעות.ב. בכלל חיפשת פיתרון לפני שפתחת את הדיון? זה נראה שיש אקסטרה פורטים שצריך לפתוח בשביל המשחק:TCP Ports: 80, 443UDP Ports: 6672, 61455, 61457, 61456, and 61458תפתח את הפורטים המתאימים ותבדוקhttps://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200525767
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מחבר מצטער חיפשתי פיתרון. זה בעיה ממש נדירה ויש כאלא שאמרו שהם כיבו את האנטיוירוס וזה עבד . ניסיתי ולא הלךאני לא יודע מה זה פורטים)משהו במודם לא?( אז אני אשמח אם תעזרו לי לראות איך בודקים אותם ואיך מחליפים אותםלמה בכלל צריך להתעסק בפורטים ששחקתי באונליין של משחקים אחרים בחיים לא התעסקתי בזה
פורסם 2015 ביולי 210 שנים Http://portforward.comיש שם רשימה של דגמי ראוטרים, תכנס לשלך ואז יש הסבר על פי סוג שירות (משחקים תוכנות וכו)הסיבה שיש פורטים שצריך לפתוח היא שיש תוכנות שונות שצריכות בו זמנית לתקשר בכמה אפיקים שונים. אי אפשר לעשות את זה בו זמנית על אותו הפורט ובפרט כשיש שירותים שונים שכבר מדברים עם פורטים מסויימים אז צריך לתקשר על פורט חדש.וזה יותר בעייתי כשיש לך ראוטר וכמה מחשבים שמחוברים בו זמנית. הראוטר צריך לדעת לאיזה מחשב להעביר את המידע כששולחים לך ״הודעה״ על פורט מסויים וזה מה שמגדירים כ ״פותחים״ פורטים (פחות בעייה כששולחים הודעה החוצה - מהמחשב שלך לשרת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.