עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מבקש מפרט ב-4K למשחקים ועבודה משרדית

Featured Replies

פורסם

הי, את המחשב הנוכחי שלי קניתי לפני 7 שנים מ-TMS לפי הרכבה של מפרט שהציעו לי פה. אני לא יכול להדגיש כמה שאני מרוצה ממנו עד היום; לכן אני אשמח לקבל עזרה עם קנייה של מחשב חדש.

ההבנה שלי ברכיבים ובכל המושגים למיניהם היא מינימלית אם בכלל.

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4.5K

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכל התוכנות המשרדיות הפשוטות למיניהן בשביל הלימודים, אופיס וכד'.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): שיהיה מחובר אלחוטית ל-WIFI. (אני מניח שזה טריוויאלי, אבל המחשב הנוכחי דורש כבל, אז למקרה שזה כן רלוונטי), שימוש יומיומי בפיירפוקס ובאופיס, כאמור לא איזה דברים מיוחדים.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Batman: Arkham Knight, XCOM 2

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080 (מסך בגודל 23 אינץ')

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא בטוח, בבקשה לקרוא את מה שרשמתי בהערות בסוף

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בעכבר שמתאים ליד שמאל ובמקלדת צרה יחסית (רוחב של עד 20cm. אם הכוונה של 'רוחב' לא ברורה, אני מתכוון לחלק הקצר יותר של המקלדת, מדרום לצפון)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בטוח, בבקשה לקרוא את מה שרשמתי בהערות בסוף

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה. אני גר בתל-אביב אבל את המחשב הקודם הזמנתי מחיפה, אז זה לא מהווה בעיה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד סוף יולי. לצורך העניין אני מתכנן לקנות בימים הקרובים, אלא אם מבחינת מחירים כדאי לי לחכות את החודש הזה.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? בבקשה לקרוא את מה שרשמתי בהערות בסוף

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני לא חושב. בבקשה לקרוא את מה שרשמתי בהערות בסוף

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אם המחירים של העכבר והמקלדת קריטיים במסגרת התקציב, אז אפשר לא לכלול אותם במסגרת התקציב.

אוקי אז כל ההפניות שלי מכוונות לפסקה הזו. המחשב שלי בן 7 והוא עדיין עובד, אומנם בתקופה האחרונה הוא כבר לא ממש בסדר, אבל במשך לפחות 6 שנים וחצי לא היתה איתו אפילו בעיה אחת ולא שדרגתי אותו. הוא גם הספיק לי כדי להעלות משחקים במשך כל השנים האלו. שיחקתי בו ב-XCOM הראשון ובשלושת המשחקים הקודמים בסדרת Batman: Arkham והוא עבד בסדר (עם הגדרות מינמליות במשחק האחרון). אני לא משחק הרבה, וכשאני כן משחק, הגרפיקה ממש לא מעניינת אותי. כל עוד המשחק עצמו עובד כמו שצריך, זה לא מפריע אם הגרפיקה פחות טובה ממה שהיא יכולה להיות. חשוב לי בעיקר שהמחשב יהיה רלוונטי כמה שאפשר גם בעוד כמה שנים, בדומה למצב הנוכחי. שיהיה אמין, שיחזיק מעמד ושאני יכול להניח שהוא יצליח להעלות משחקים חדשים שיצאו בשנים הקרובות. לכן גם בנוגע ל'אופק שדרוג המחשב', כמו שאמרתי אני לא מבין בעניינים האלה שום דבר. הסיבה היחידה שעולה בדעתי לכך שאני ארצה להוסיף לו משהו זה אם עוד כמה שנים יהיו משחקים שהוא לא יעלה, וישתלם לי פשוט להוסיף לו כמה דברים כדי שהם יעבדו. אוברקלוק - אני אשמח לשמוע את דעתכם. במחשב הנוכחי האנשים שעזרו לי עם המפרט אמרו לי שכדאי לי לעשות אוברקלוק. אז TMS עשו לי אוברקלוק לפני שהם נתנו לי אותו, ככה שאם מישהו יעשה לו אוברקלוק זה החברה שממנה אני אקנה.

במידה וזה יכול לעזור, אני מצרף תמונה של סריקה של המפרט הישן שיש לי.

אם יש שאלות אני אשמח לענות, ותודה רבה מראש :)

פורסם

אם תרצה לקבל הצעת מחיר מ-TMS

שלח מייל ל kirill@tms.co.il עם לינק לת'רד זה

תודה

פורסם

Batman: Arkham Knight הושעה זמנית מהSteam בגלל בעיות שונות בנוסף מתוך 10,355 ביקורות רק 33% כתבו ביקורת חיובית, ואתה מוזמן לקרוא בתגובות של מי שקנה(קישור לעמוד המשחק בSteam) את התגובות הכי מועילות שהן לא חיוביות כמובן יוצגו לך ראשונות.

לגבי הכונן האופטי(צורב DVD) אפשר לקחת פשוט מהמחשב הנוכחי הוא כי דיי מיותר מאחר ובימינו בקושי משתמשים ואת מערכת ההפעלה אתה יכול להתקין בעזרת DOK.

לגבי הOC אין לך צורך מאחר והיום המעבדים מגיעים בתדרים גבוהים יותר שלא נדבר על הTurbo Boost שהוא OC לכל דבר, ורק שתדע היום צריך מעבד מדגם K שיש לו מכפלה פתוחה ביחד עם לוח אם מדגמי הZ שמאפשרים המהרה(OC).

התדר של הi5 4590 בלי הTurbo Boost גבוהה יותר מהתדר של המעבד הנוכחי שלך(E5200) ב30% בלי להזכיר את שאר הייתרונות.

בתקציב שלך אין לך מה להתפשר במיוחד לא להגדרות מינמליות, שמתי לך את HD7950 שכרגע עם יחס עלות תועלת גבוהה מאחר והוא בחיסול מלאי בנוסף הוא ממותג מחדש כR9 280 וכנראה שוב ימתגו אותו מחדש בסדרה החדשה שיצאה R9 3xx.

למפרטים מעל 2500ש"ח המשלוח עם שליח חינם אצל TMS, איסוף במקרה של תקלה עם שליח זה 45ש"ח ומשלוח חזרה חינם, כמובן שאפשר גם להגיע בעצמך לחנות ויש גם את השותפים של TMS שהם וולקום טכנולוגיות והם נמצאים בחולון.

לגבי המקלדת והעכבר נשאר מתקציב החריגה 362/444ש"ח ונראה לי שאולי עדיף להפנות את הבקשה אל פורום ציוד הקפי(קישור).

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪965

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪149

לוח אם:

Gigabyte GA-H97-HD3

כמות: 1 - מחיר: ₪479

מארז:

Fractal Design Core 2300 Black

כמות: 1 - מחיר: ₪297

ספק כוח:

Seasonic S12G-550W 80+ Gold

כמות: 1 - מחיר: ₪381

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪289

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost

כמות: 1 - מחיר: ₪749

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪264

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪484

רשתות:

D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps

כמות: 1 - מחיר: ₪81

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4138

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4056 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/t8phlwex

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

מעולה, המון תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.