פורסם 2015 ביוני 2410 שנים היי אני צריך עכבר חדש לגיימינג שיתאים לאחיזת FINGERTIP וCLAWוגם עוד שאלה איך המקלדת https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14204היא באה עם חריטה בעברית שהתאורה תעבור דרכותודה
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים מחבר עכבר כן מקלדת לא בטוח כי בMASSDROP המקלדות טובות אבלהמחיר הכולל של המקלדת משלוח והחריטה לעברית יהיה שווה יותר לקנות מהארץ
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים מחבר לא מוכן לוותר על חריטה ?לא מצטער אני תלמיד ואני צריך את המקלדת גם לכתיבת סיכומים לבגרויות...אלה אם יש לך משהו להציע לי אז אני אשמח לראות תודה- - - תגובה אוחדה: - - -איך זאת?http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=KB-460-BLUEאיזה סוויצ'ים יש לה?
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים למה לא לקנות את העכבר בחו"ל?אני עכשיו קניתי את Mionix Naos 7000 ב200~ שקל, ואני מאוד מרוצה.
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים מחבר למה לא לקנות את העכבר בחו"ל?אני עכשיו קניתי את Mionix Naos 7000 ב200~ שקל, ואני מאוד מרוצה.כי אני רוצה אותו עכשיו לא לחכות כמה שבועות
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים לא ציינת תקציב למקלדת. ננסה לעזור בשמחהבנוגע לעכבר גם לי יש אותו, הוא ממש נחמד אבל הוא לא יתאים לאחיזה שלך. הוא פשוט מכריח אותך לאחזור PLAM עם 2 אצבעות על הTOP ולא משהו אחר.הוא נוח מאוד ואני אוהב את האחיזה אף על פי שהתחלתי להאמין שהיא לא מתאימה לי.מינוס זה שהוא גורם לי להזיע בחלק התחתון של הכף היד בצורה שהיא לא הגיונית .... אלי הגוף שלו מתחמם מאוד אני לא סגור על זה.בכל אופן יש לך את G502 במחיר לא רחוק מזה שציינת בEBAY .בארץ אתה יכול לבנות על CM MIZAR או אולי RIVAL
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים מחבר לא ציינת תקציב למקלדת. ננסה לעזור בשמחהבנוגע לעכבר גם לי יש אותו, הוא ממש נחמד אבל הוא לא יתאים לאחיזה שלך. הוא פשוט מכריח אותך לאחזור PLAM עם 2 אצבעות על הTOP ולא משהו אחר.הוא נוח מאוד ואני אוהב את האחיזה אף על פי שהתחלתי להאמין שהיא לא מתאימה לי.מינוס זה שהוא גורם לי להזיע בחלק התחתון של הכף היד בצורה שהיא לא הגיונית .... אלי הגוף שלו מתחמם מאוד אני לא סגור על זה.בכל אופן יש לך את G502 במחיר לא רחוק מזה שציינת בEBAY .בארץ אתה יכול לבנות על CM MIZAR או אולי RIVALתקציב למקלדת: 500תקציב לעכבר: 300מהארץתודה רבה
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים אוקיי, תציין ציפיות ממקלדתמקשי מדיהמכנית או לאתאורהמקרוכניסות USB נוספות או אולי AUDIOכל מה שצריך...עכבר בדוק בארץ את CM MIZAR או RIVALואם בא לך חול אז 502 מאיביי.
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים מחבר אוקיי, תציין ציפיות ממקלדתמקשי מדיהמכנית או לאתאורהמקרוכניסות USB נוספות או אולי AUDIOכל מה שצריך...עכבר בדוק בארץ את CM MIZAR או RIVALואם בא לך חול אז 502 מאיביי. מכנית ותאורה לא אכפת לי איזה סוויצ'ים כל עוד אלה לא שחוריםRIVAL ויצאים לCLAW וFINGERTIP?
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים איך לא הוזכר פה ZOWIE FK1?עולה 250 באייבורי ויש לי אותו קניתי לא מזמן.נוח מאוד
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים מחבר איך לא הוזכר פה ZOWIE FK1?עולה 250 באייבורי ויש לי אותו קניתי לא מזמן.נוח מאודיתאים לאחיזה שלי?תודה
פורסם 2015 ביוני 2510 שנים מחבר אני CLAW והוא מתאים לי בצורה מעולה.תודה אני אבדוק אותו אבל אני רוצה גםצ משוה שיתאים לFINGERTIP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.