עבור לתוכן

עזרה בבחירת עכבר ומקלדת לגיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת חדשים והשימוש העיקרי שלהם הוא לגיימינג (rpg, fps) רק שאני לא מבין גדול בציוד היקפי.

לגבי עכבר שמתי עין על cm storm havoc שנראה נחמד ובמחיר סביר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SGM-4002-KLLN1

אשמח לשמוע חוו"ד עליו או לחילופין המלצות אחרות במחיר דומה.

לגבי מקלדת ממש אין לי מושג איזו לקנות אז אשמח לשמוע המלצות בעניין, תקציב נע בין 250 ל- 300 ש"ח.

תודה.

פורסם

בנוגע לעכבר CM קיבלתי המלצה על דגם MIZAR. בדוק עליו . ..

אך בזמן האחרון החלטתי שאני נגד חיישן לייזר אף על פי שאין לי ממצאים סופיים בנושא

ולכן אני דווקא נוטה להצטרף לשורת המלצות על אחיו האופטי : rival

מקלדת, בתקציב הזה סביר שלא תמצא מקלדת גיימינג מכנית

אז אם אתה מוכן לחרוג יש לי המלצה בשבילך: Roccat Ryos MK

היא עולה 450 בKSP יש לה סוויצ'ים שחורים היא מאפשרת לתכנת כל מקש במקלדת מלבד מקשי הM שבצד (לטובת סקילים של RPG?)

יש לה שלישיית מקשים לאגודל ניתנים לתכנות (לא ניסיתי אבל שמעתי חוות דעת ונראה לי כמו משהו שהוא באמת שימושי)

וציפוי גומי אתום דוחה שומן לכיפת המקשים, משהו טוב למשחקיות ממושכת.

מינוס אחד זה שאין לה תאורה... הגרסאות המתקדמות שלה הן כן עם תאורה אך ללא הגומי וזה מינוס גדול בעיניי.

בהצלחה .

פורסם
  • מחבר

אתה יודע אם הדגמים שהמלצתי לי בעכבר טובים יותר מהדגם שרציתי (אין סיבה מיוחדת פשוט שמתי עליו עין בגלל המראה והמחיר הקורץ) או דומים לו, או לחלופין אתה מכיר את הדגם שרציתי ויודע להמליץ עליו או לא להמליץ עליו?

לגבי המקלדת, האם לחצנים מכניים נחוצים לגיימינג? ההבדל בינם לבין ממברנה כל כך מורגש?

פורסם

לא מכיר וגם לא שמעתי על העכבר שהצעת ולכן אני לא יודע להשוות, פשוט הוא מאוד דומה לאלו שהמליצו לי עליהם אז העברתי לך את ההמלצה הלאה.

קיים הבדל שאי אפשר להתעלם ממנו אך זה עניין סובייקטיבי בהחלט. זה לא כלכך משמעותי. זה אחר אבל זה לא עושה קסמים....

אני חושב שאין לי בעיה לחזור אחורה לוומברנה אך התמכרתי לעניין המקרו ולתאורה.

בקשר לגיימינג בפרט, לא חושה שזה יותר מידי משמעותי... יש לי מקשים חומים ואכן הקליק של המקש מהווה איזהשהו אינדיקצייה להרגשה של הלחיצה

לא משהו שהייתי נותן לו מספיק נפח ..

פורסם
  • מחבר

יש מקלדות ממברנה נחמדות עם תאורה ומקרו:

http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286..531.&list=1&sort=3&glist=1&uin=22441&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286..1750..531.&list=1&sort=3&glist=1&uin=19029&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

כדאי ללכת עליהם או שעדיף לחכות קצת ולהשקיע במכנית איכותית?

פורסם

הדעות על החברות שנתת מתחלקות לשניים

אלה שאומרים שזה טוב ואלה שמעידים על מוצרים באיכות נמוכה וקילקולים לאחר פחות משנה .. .

אני באופן אישי נוטה לכיוון השלילי יותר ...

המקלדת הראשונה נראית לי דיי זולה והשנייה ממש רעה מבחינה אסתטית.

אם אתה לא מוכן להעלות תקציב ואין לך בעיה לוותר על מקשים מכניים והציפוי גומי לא מדבר אלייך

אז יש לך את דגם ISKU של ROCCAT שהוא דווקא מומלץ ויש לו עיצוב לא רע בכלל ומקרו ב22 מקשים (כולל WASD) נסה אותו

אגב KSP אמרו שאפשר לנסות, לא יודע עד כמה זה נכון אבל זה בהחלט יתרון .

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא התנסיתי במקלדת מכנית כך שאני לא יודע לומר אם זה פרט שחשוב לי או לא, לכן אני אשמח לשמוע ממך וממי שכן התנסה ויודע את ההבדל בין מכנית לממברנה שיאמר לי האם כדאי להשקיע במכנית? האם יש הבדל ניכר ביניהם שמשפיע על חווית השימוש בה, בגיימינג ובכלל?

פורסם

קשה לי לומר, מקלדת מכנית ראשונה ולא יצא לי לחזור אחורה בשום מצב כך שאני עדיין לא יודע להעריך את השינוי .

פורסם
  • מחבר

ולא הרגשת שינוי כלשהו כשעברת למקלדת המכנית?

פורסם

מרגישים אבל זה דיי זניח, אני נוטה להאמין שזה בגלל שבחרתי בחומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים