פורסם 2015 ביוני 2310 שנים שלום, אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת חדשים והשימוש העיקרי שלהם הוא לגיימינג (rpg, fps) רק שאני לא מבין גדול בציוד היקפי.לגבי עכבר שמתי עין על cm storm havoc שנראה נחמד ובמחיר סביר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SGM-4002-KLLN1אשמח לשמוע חוו"ד עליו או לחילופין המלצות אחרות במחיר דומה.לגבי מקלדת ממש אין לי מושג איזו לקנות אז אשמח לשמוע המלצות בעניין, תקציב נע בין 250 ל- 300 ש"ח.תודה.
פורסם 2015 ביוני 2310 שנים בנוגע לעכבר CM קיבלתי המלצה על דגם MIZAR. בדוק עליו . .. אך בזמן האחרון החלטתי שאני נגד חיישן לייזר אף על פי שאין לי ממצאים סופיים בנושאולכן אני דווקא נוטה להצטרף לשורת המלצות על אחיו האופטי : rivalמקלדת, בתקציב הזה סביר שלא תמצא מקלדת גיימינג מכניתאז אם אתה מוכן לחרוג יש לי המלצה בשבילך: Roccat Ryos MKהיא עולה 450 בKSP יש לה סוויצ'ים שחורים היא מאפשרת לתכנת כל מקש במקלדת מלבד מקשי הM שבצד (לטובת סקילים של RPG?)יש לה שלישיית מקשים לאגודל ניתנים לתכנות (לא ניסיתי אבל שמעתי חוות דעת ונראה לי כמו משהו שהוא באמת שימושי)וציפוי גומי אתום דוחה שומן לכיפת המקשים, משהו טוב למשחקיות ממושכת.מינוס אחד זה שאין לה תאורה... הגרסאות המתקדמות שלה הן כן עם תאורה אך ללא הגומי וזה מינוס גדול בעיניי. בהצלחה .
פורסם 2015 ביוני 2310 שנים מחבר אתה יודע אם הדגמים שהמלצתי לי בעכבר טובים יותר מהדגם שרציתי (אין סיבה מיוחדת פשוט שמתי עליו עין בגלל המראה והמחיר הקורץ) או דומים לו, או לחלופין אתה מכיר את הדגם שרציתי ויודע להמליץ עליו או לא להמליץ עליו?לגבי המקלדת, האם לחצנים מכניים נחוצים לגיימינג? ההבדל בינם לבין ממברנה כל כך מורגש? נערך 2015 ביוני 2310 שנים על-ידי kokoki
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים לא מכיר וגם לא שמעתי על העכבר שהצעת ולכן אני לא יודע להשוות, פשוט הוא מאוד דומה לאלו שהמליצו לי עליהם אז העברתי לך את ההמלצה הלאה.קיים הבדל שאי אפשר להתעלם ממנו אך זה עניין סובייקטיבי בהחלט. זה לא כלכך משמעותי. זה אחר אבל זה לא עושה קסמים.... אני חושב שאין לי בעיה לחזור אחורה לוומברנה אך התמכרתי לעניין המקרו ולתאורה. בקשר לגיימינג בפרט, לא חושה שזה יותר מידי משמעותי... יש לי מקשים חומים ואכן הקליק של המקש מהווה איזהשהו אינדיקצייה להרגשה של הלחיצהלא משהו שהייתי נותן לו מספיק נפח ..
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים מחבר יש מקלדות ממברנה נחמדות עם תאורה ומקרו:http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286..531.&list=1&sort=3&glist=1&uin=22441&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286..1750..531.&list=1&sort=3&glist=1&uin=19029&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0כדאי ללכת עליהם או שעדיף לחכות קצת ולהשקיע במכנית איכותית? נערך 2015 ביוני 2410 שנים על-ידי kokoki
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים הדעות על החברות שנתת מתחלקות לשניים אלה שאומרים שזה טוב ואלה שמעידים על מוצרים באיכות נמוכה וקילקולים לאחר פחות משנה .. .אני באופן אישי נוטה לכיוון השלילי יותר ...המקלדת הראשונה נראית לי דיי זולה והשנייה ממש רעה מבחינה אסתטית. אם אתה לא מוכן להעלות תקציב ואין לך בעיה לוותר על מקשים מכניים והציפוי גומי לא מדבר אלייך אז יש לך את דגם ISKU של ROCCAT שהוא דווקא מומלץ ויש לו עיצוב לא רע בכלל ומקרו ב22 מקשים (כולל WASD) נסה אותואגב KSP אמרו שאפשר לנסות, לא יודע עד כמה זה נכון אבל זה בהחלט יתרון .
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים מחבר אף פעם לא התנסיתי במקלדת מכנית כך שאני לא יודע לומר אם זה פרט שחשוב לי או לא, לכן אני אשמח לשמוע ממך וממי שכן התנסה ויודע את ההבדל בין מכנית לממברנה שיאמר לי האם כדאי להשקיע במכנית? האם יש הבדל ניכר ביניהם שמשפיע על חווית השימוש בה, בגיימינג ובכלל?
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים קשה לי לומר, מקלדת מכנית ראשונה ולא יצא לי לחזור אחורה בשום מצב כך שאני עדיין לא יודע להעריך את השינוי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.