עבור לתוכן

שטף קלט בלתי פוסק מהעכבר והמקלדת מדי כמה ימים

Featured Replies

פורסם

היי כולם, חדש פה אבל כמובן שמכיר את האתר. אחרת לא הייתי בא, זה היה ממש מטופש ולא הגיוני לבוא למקום שאני לא מכיר.

לנושא - ניסיתי לחשוב על כותרת שתתאר יותר טוב את המצב, אבל לא הצלחתי. מדי כמה ימים המחשב שלי מתחיל פשוט לקבל קלט שלא שלחתי אליו מהעכבר והמקלדת. זה מתבטא ברעידות של העכבר, הזזה של הגלגלת לשני הכיוונים, לחיצה על שני הלחצנים שלו. ה-WinKey, האסקייפ, הקונטרול והאנטר ודי בטוח שגם החץ למעלה לא חפים גם הם.

מיותר לציין שבזמן הזה אני בוהה במסך ולא מזיז את העכבר ולוחץ על כל הכפתורים האפשריים, ככה שאפשר לשלול בעיית PEBKAC.

ניסיתי לנתק את העכבר אבל הקלט ממשיך להגיע. הסמן ממשיך לרעוד, הפיירפוקס ממשיך לשחק עם הזום של הדף (בגלל השילוב המקולל של קונטרול וגלגלת) ואני ממשיך לרצות למות.

לא שיניתי במחשב שום דבר חומרתי (ניקיתי אותו קצת מאבק לפני כמה ימים אבל הבעיה התחילה לפני שבועיים אז לא הגיוני שזה הגורם). העכבר והמקלדת יחסית חדשים, נמצאים אצלי חודשיים אבל אם הבעיה ממשיכה גם כשאני מנתק אותם אני נוטה שלא להאשים אותם.

מה עוד אפשר לספר? אין לי אנטיוירוס, אני מסתפק בהרצה של SpyBot ו-CCleaner מדי פעם. אני יודע שזה לא אותו דבר ולצערי אני באמת שוקל התקנת אנטיוירוס בגלל הדבר הזה.

אז רציתי לשמוע אם מישהו מכיר מישהו שנתקל בזה, או שאולי יש לכם רעיונות אחרים או דרכים למציאת הגורם. אם צריך פרטים נוספים אני אשמח לשתף. כבר עכשיו אני אספר שלא, אני לא פנוי כי אני פשוט יודע שהשאלה הזאת תגיע *מתישהו*.

תודהההה מראש ואם יום אחד אני אפגוש אתכם ברחוב אני מקווה שתהיה לי עוגיה בכיס לתת לכם על כל עזרה שהיא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים