עבור לתוכן

קניית זכרונות מחו"ל

Featured Replies

פורסם

אני מעונין לקנות זכרונות DDR2 2GBX2 INTEL , המחיר בחו"ל הוא הרבה יותר זול מבישראל..

1) האם קניית זכרונות שאינם ממותגים יכולים להרוס את המחשב, או פחות יעילים?

2)הינה כמה זכרונות שראיתי: http://www.aliexpress.com/item/800-Mhz-2GB-DDR2-Brand-New-Transcend-PC2-6400-New-DIMM-Memory-Ram-memoria-ram-For/32315881825.html?spm=2114.32010308.4.11.31Py5D

http://www.ebay.com/itm/New-2GB-PC2-6400-240pin-DDR2-800Mhz-NON-ECC-Desktop-Memory-DIMM-RAM-For-Intel-/151447900374?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2342ff90d6

אשמח גם לכל המלצה אחרת :) תודה

פורסם

1. הזיכרון בקישור הראשון (ה KVR800D2N6/2G) הוא של Kingston, אבל ב"כותרת" כתוב שזה זיכרון של Transcend (בתמונה אפשר לראות, בקושי, שהשבבים הם של Kingston). זה קצת חשוד בעיניי ויש לבדוק את הנושא לפני הקנייה. בכל מקרה, גם Kingston וגם Transcend הן חברות מוכרות.

2. בקשר לזיכרון השני - אני לא רואה שום מיתוג, אז אני לא יכול לומר דבר לגביו. באופן כללי אני לא חושב שהייתי קונה זיכרון כזה, במיוחד לאור העובדה שבמחיר דומה תוכל לקנות זיכרון בעל תכונות דומות של חברה מוכרת.

3. לפני הקנייה תבדוק מה יש לעשות במידה ויש צורך לממש אחריות - שליחת הזיכרון לחו"ל יכולה להיות בעייתית בחלק המקרים, ולמעשה למרות שאולי יש אחריות על הזיכרון לא בטוח שתוכל לממש אותה (זיכרון DDR2 כבר דיי יצא מהשוק). אני אציין שבד"כ זיכרון לא מתקלקל, אז סביר להניח שלא תצטרך לממש את האחריות עליו.

4. אם אתה מוסיף את הזיכרון למחשב שבו כבר יש זיכרון מותקן, וודא שכל המודולים מסוגלים לעבוד באותו המתח (ב DDR2 המודולים בד"כ עובדים במתח של 1.8V).

5. אי אפשר להבטיח לך בוודאות מוחלטת שלא תהיה בעיית תאימות בין מודולי הזיכרון השונים או בין הזיכרון החדש ולוח האם.

6. לאחר קנייה של זיכרון אני תמיד ממליץ לבדוק אותו בעזרת +memtest86 בכדי לוודא שהוא לא מייצר שגיאות.

נערך על-ידי smalul

פורסם

לא רואה שום בעיה ברכישה ברשת במיוחד כשמדובר בהפרשיי מחירים כאלה משמעותיים בשוק הDDR2 בארץ

רק צריך לבדוק היטב שאתה לא מוצא כסף על צעצוע כשבאותו הסכום היית יכול לרכוש מותג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים