פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר ניסיתי לעשות שחזור מערכת של חודש אחורהאחרי שעשה ריסט כתב לי שאין אפשרות לבצע שחזור כי לא בוצעו שינויים...כתבתי קודם שבדקתי וירוסים, מה זה רוגלותאולי ההרדיסק נדפק?אם יש 2 דברים בתחום הטכנולוגיה שאני לא סומך עליהםזה מדיות לצריבה ודיסקים קשיחיםמההתחלה לא סמכתי על ההרדיסק הזההוא כל הזמן עושה רעשים מוזרים (אמרו לי גם במעבדה וגם פה בפורום שזה נורמלי)יש תוכנה שבודקת את העניין?
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר מה קשור סימני פיסוק? אני כותב שורות שורות ולא הכל בשורה אחת! בכל מקרה אם היית קורא כמה הודעות למעלה היית רואה שכתבתי אין וירוסים!!!!!! אין טרויאנים!!!!!!!! ואין ספייוור!!! תודה אחי יש עוד משהו? ושוב אני שואל.. יש איזה תוכנה לבדיקת מצב הדיסק הקשוח ?
פורסם 2004 באפריל 221 שנים בדיסקים קשיחים מודרניים יש מה שנקרא S.M.A.R.T - Self Monitoring Analysis & Reporting Technology. כל ייצרנית דיסקים קשיחים שמכבדת את עצמה מוציאה כלי תוכנה פשוטים שמשתמשים בטכנולוגיה הזו ומדווחים למשתמש את התוצאות. תוריד מאתר החברה שלך, ותבדוק את תקינות הדיסק שלך.
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר בעע אני לא כל כך מוצא את זה באתר של ווסטרן דיגיטליש מצב למצוא את זה בdownloads.com או משהו?
פורסם 2004 באפריל 221 שנים S.M.A.R.T זה השם בגדול של הטכנולוגיה הזאת, אבל Western Digital לא יכתבו את זה לצרכי פרסום המוצרים שלהם כמובן, כי זו לא טכנולוגיה שלהם.הם ידחפו את זה תחת שם כאילו-מקצועי-אבל-מגניב כמו Data Lifeguard Tools. ויש עוד תוכנות שימושיות בדף הזה.
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר חחח סבבה אז הורדתי את התוכנה הכאילו מקצועית אבל מגניבה אני יעדכן מה קורה ב8 שעות הבאות, זה מוריד לי על 6 קילובייט פר סקנד!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( עריכה: התוכנה הזאת לא עושה כלום רק מדריך איך להתקין הרדיסק איך לג'מפר אותו וכל מיני שטויות כאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.