עבור לתוכן

תיזמונים, עד כמה נמוך אפשר להגיע ללא OC?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, בסוף הסתבר לי שאבא ממש ממש קרוב לאיזו חנות מחשבים גדולה שהוא מכיר ב-NY והוא מביא לי תזכרונות ( A-DATA ) לוח ( EP-8RDA3+ ) ומעבד ( Barton 2500+ ) אז ממש קצת לפני שהוא מגיע הורדתי תאוברקלוק כי המאוורר הפריע לי באוזן ועכשיו בא לי לבדוק משהו שונה, התיזמונים הנוכחיים של הזיכרונות הג'נריים שלי הם 2.5-3-3-6 לכמה נראה לכם אני יכול להוריד אותם ללא OC? סתומרת על ההסטוק שלהם.

תודה :)

פורסם

לשנות תיזמונים מה SPD זה כבר אוברקלוק.

אף אחד לא יכול להגיד לך, במיוחד שלא ציינת שום דבר חוץ מתיזמונים במקור ושהם "ג'נריים".

תנסה ותראה!

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יכול להגיד לך, במיוחד שלא ציינת שום דבר חוץ מתיזמונים במקור ושהם "ג'נריים".

תנסה ותראה!

אוקיי אני אציין עוד דברים לוח - EP-8K5A2+ הזכרונות הם סטיק אחד של 256mb אה מה עוד אפשר להגיד ? וטוב אני אנסה..

פורסם

תנסה ותראה!

זאת טעות נפוצה. הרבה חברות שמות בSPD לא את התזמונים שהם מפרסמים על המוצר או אפילו על הסטיק, אלא כאלה קצת פחות טובים. זה בגלל שיש לוחות אם שלא מסתדרים עם תזמונים מהירים מדי וצריכים כאלה יותר איטיים כדי לעשות POST. במקרה כאלה אפשר ואף רצוי לשנות בביוס את התזמונים למה שכתוב על הזיכרון. יותר מזה זה באמת אוברקלוק.

כדוגמא אני אתן את ה Corsair PC3200LL 2-3-2-6 שלי. בSPD שלהם כתוב 2.5-3-2-6 אבל הם מוגדרים לעבוד ויציבים לגמרי ב 2-3-2-6.

פורסם
  • מחבר

הגעתי ל-2-2-2-5 זה טוב?

פורסם

לא תוכל לרדת יותר נמוך מזה.

פורסם

ביצועים יפים מאוד... הכי טוב שאפר להגיע על איזה מהירות הזיכרונות עובדים עכשיו ? איזה זיכרונות אילו בכלל ??

אבל במידה והלוח שלך הוא NFORCE 2 אז תשים 11 במקום ה 5 והביצועים יעלו והזיכרון יעבוד פחות קשה...

פורסם

הגעתי ל-2-2-2-5 זה טוב?

זכרונות מעולים, אני הגעתי עם אוברקלוק לבארטון ל2500Mhz זכרונות ב400Mhz של Twinmos עובד יציב עם תזמונים של

2.0CL 2 3 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים