עבור לתוכן

LG G2 שנרכש עכשיו

Featured Replies

פורסם

רכשתי השבוע את מכשיר ה G2 של LG במחיר מבצע.

קראתי עליו רבות בפורום הזה וגם ב iandroid.co.il לפני הקנייה.

יש לי שאלה לגביו:

בפורם השני היה כתוב שלכמות די גדולה של אנשים שקנו אותו חווים בעיות עם קליטת ה GPS שלו והתברר

שמדובר בתקלה בייצור המכשיר, מגעים של האנטנות רופפים ומציגים שם פתרון של לשים נייר בתחתית הגב של האנטנות אחרי הפתיחה שלו.

השאלה שלי היא איך אני אוכל לדעת כעת אם המכשיר שאני מקבל כבר לא אמור לסבול מבעיה דומה של מגעים באנטנות? איפה בודקים את תאריך הייצור של המוצר?

ועם איזה גרסת תוכנה אני אמור לקבל אותו?

בסקירות המקצועיות שקראתי עליו באתרים אחרים טרם הרכישה לא היה מצוין שישנה בעיה כזו.

רכשתי אותו ישירות מרונלייט דרך אתר hitechzone של עובדי הייטק עם אחריות לשנתיים.

מאחר וה GPS הוא המטרה המרכזית שלי חשוב לי לדעת לפני כן.

תודה מראש.

:undecided:

פורסם

לא שמעתי על בעיה כזאת בחיים.

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לא להתייחס לזה בכלל ופשוט להשתמש בטלפון.

אם יהיו לך תקלות בקליטת ה-GPS (לא סביר ולא נראה לי שיקרה, אבל נניח), פשוט שלח אותו למימוש אחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה המהיר.

אז מה האנשים האלה משקרים? אני אמור לקבל את המוצר בשבוע הקרוב.

עוד לא קיבלתי אותו והמאמרים האלה גרמו לי לחשוב שביצעתי עסקה לא טובה על מכשיר גרוע.

אני תמיד מגלה דברים בדיעבד.

פורסם

יש לי חבר שיש לו גם G2 והוא אמר לי שהוא לא מבין למה הGPS לא עובד טוב, הגדרתי לו על "דיוק גבוה", ועובד לו מצוין.

פורסם

בלי "דיוק גבוה" אתה בכלל לא משתמש בGPS - רק באנטנות סלולריות ורשתות wifi

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על מהירות התגובות.

זה הולך להיות השימוש המרכזי שלי במכשיר ולכן התעורר החשש.

כשאקבל אותו לידיים אבדוק אותו לעומק ואדווח אם חלילה נפלתי על מוצר תקול.

פורסם

הבעיה הזו הייתה נפוצה יותר בגרסאות המוקדמות של המכשיר. אני לא מאמין שתיתקל בה אם תרכוש היום מכשיר.

כשאתה מקבל את הטלפון תוריד כבר בחנות gpstest ותוודא שהוא מזהה לוויינים וננעל.

נעילה ראשונה עלולה לקחת דקה או שתיים, אל תתרגש מזה. אם תקבל סביב 10 לווינים שתורמים למיקום, הכול בסדר.

פורסם

לא מדויק. מצב חסכון סוללה אומר רק אנטנות וwifi , מצב מכשיר בלבד אומר רכיב הGPS בלבד ומצב דיוק גבוה אומר שניהם. אני משתמש תמיד במכשיר בלבד מכיוון שדיוק גבוה אוכל סוללה בקטע פסיכי

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את המכשיר אתמול, בדקתי את נושא הניווט ונראה שהכל תקין.

ה WAZE ניווט בצורה תקינה.

פורסם
לא מדויק. מצב חסכון סוללה אומר רק אנטנות וwifi , מצב מכשיר בלבד אומר רכיב הGPS בלבד ומצב דיוק גבוה אומר שניהם. אני משתמש תמיד במכשיר בלבד מכיוון שדיוק גבוה אוכל סוללה בקטע פסיכי

זה בדיוק מה שאמרתי...

פורסם

מכשיר בלבד זה לא דיוק גבוה ועדיין עובדים עם הלווינים. בכל מקרה אני מאמין שאתה יודע וזה סתם ניסוח מעפן את זה רק רציתי להבהיר לפותח הת'רד.

יום טוב עמרי ותשתתף בצערי - לומד חכירות הייון עליות אשראי וחוזי הקמה למבחן בעוד שבוע :behead:

פורסם

מאחל לך בהצלחה ג"כ, אני עכשיו לומד למבחן בסד"א (סדר דין אזרחי) ביום חמישי.

פורסם
מכשיר בלבד זה לא דיוק גבוה ועדיין עובדים עם הלווינים. בכל מקרה אני מאמין שאתה יודע וזה סתם ניסוח מעפן את זה רק רציתי להבהיר לפותח הת'רד.

יום טוב עמרי ותשתתף בצערי - לומד חכירות הייון עליות אשראי וחוזי הקמה למבחן בעוד שבוע :behead:

לא נגעתי באף אחד מהנושאים האלו מאז שסיימתי את הלימודים (וזה היה מזמן...)

בהצלחה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים