עבור לתוכן

חוות דעת על חנות

Featured Replies

פורסם

שלום אני שמתי לב שפורום יש ממש רושם רע על חנות KSP ואני רוצה לשתף את חוית הקניה שלי אצלם!

אז ככה קניתי אצלהם לא מיזמן מחשב נייח לגיימינג שווי 8000 שקל ועוד מסך מחשבב וUPS בקיצור הקנייה שלי אצלהם הייתה בערך ב11 אלף שקל

מכיוון שאני גר באילת אני נהנה מהמחירים שלהם ונוח ממש ליקנות חוץ מי דבר אחד החוסר מעבדה באילת אז מכיוון זה אני קניתי מחשב בחלקים והרכבה עשו לי מעבדה ניפרדת !

בכל מיקרה המחשב אחרי שבוע עשה לי בעיות יתקלה שקניתי כרטיס מסך תקול (בעיות מתח 970 G1) אני הגעתי לחנות בלי קוספא חזרתי אותה מוכר הבין אותי ולא ביקש לקבל קופסא לאחר שבוע של המתנה קיבלתי הסמס של תבאו לקחת מוצר תיקן מהחנות וזה .. ויש מיכאן יתקשרו מי שירות לקוחות ואמרו לי שהמוצר היה בבדיקה ויצא תקין אבל ביגלל שהוא יצר לי בעיותהם זיכו אותי ואמרו שאני יכול לקחת מוצר חדש או לשדרג ! מאוד מרוצה מהבחירה שנתנו לי בכל מיקרה אני שדרגתי כמובן לכרטיס החדדש שבדיוק באותו ייום (17.615)הגיע וה 980 TI ואני מאוד מרוצה מהקניה אז חברה אולי לחברה יש שם רע אבל אני מהחווית הקניה מרוצה ואני מבין שיש ממיכרים של דברים לא תקינים זה סך הכל אלקטרוניק וזה קורה אז רק רוצה להגיד שאני ממליץ בחום על קניה בKSP ולכל האלה שבטח יחשבו שאני עובד שמה אז אני לא סך הכל לקוח מרוצה מהשירות לקוחות שלהם ! ומהכרטיס המסך החדש שלי 980 TI!!

פורסם

הבעיה העיקרית בחנויות כאלו הם שאין אחידות ברמת השירות וזה לרוב תלוי בנהלים של סניף ספיציפי ולפעמים של מוכר / מנהל הסניף.

למשל הנה דוגמא הפוכה כמה פוסטים למטה:

http://hwzone.co.il/community/threads/563723-KSP-%D7%9C%D7%92%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%AA

פורסם

יפה מאוד תתחדש!

מה הגרסה של הכרטיס?

ואכן גם אני מרוצה מ-KSP בניגוד לאחרים, רק צריך לקחת בחשבון שמדובר על רשת גדולה ולפעמים יש סניפים פחות נחמדים.

אבל שאפו שימשיכו כך.:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים