עבור לתוכן

ה-Meizu M2 Note זמין לרכישה במחיר קורץ

Featured Replies

פורסם

בקרוב בארץ, מחיר השקה כנראה 799

פורסם

הזמנתי,נראה מתי יגיע ונשפוט. :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא נולדתי אתמול וברור לי היטב אני שזאת פירסומת ושהסינים משלמים יפה ,

אולם מדוע לקרוא לזבל הסיני הזה - note , אם הוא לא תומך ב - סטיילוס ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למרות הלינק מהכתבה, הייתי נזהר מלקנות ב GEARBEST.

לי אישית היה ניסיון רע איתם, לא סיפקו את הסחורה, שיקרו, לא נתנו שירות.

למזלי, לאחר פתיחת CASE ב PAYPAL וקצת התכתבויות, פייפל פסקו לטובתי וקבעו שאקבל החזר מלא!

כשסיפרת את זה לחברים שמעתי משהו דומה מאוד מחבר נוסף.

מציע לא לקנות באתר GEARBEST.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי, שילמתי באמצעות pay-pal ב-4 ביולי. קיבלתי אישורים גם מגובה הכסף וגם מהספק. עד היום, עוד לא שמעתי מה קורה עם הזמנתי.

כנראה, הגנבים בסין לא שונים מאלה בארץ.

פורסם

שלחתי שתי הודעות למערכת של GEARBEST. אחת לפני שלושה שבועות בטענה שעדיין לא הייתה שליחת מוצר והודעה שניה לפני כיומיים.

שתי ההודעות נענו ובשניה החשובה שבהן נאמר לי שהמוצר יישלח תוך שבועיים והם מתנצלים על העיכוב עקב הביקוש הגבוה.

פורסם
לא נולדתי אתמול וברור לי היטב אני שזאת פירסומת ושהסינים משלמים יפה ,

אולם מדוע לקרוא לזבל הסיני הזה - note , אם הוא לא תומך ב - סטיילוס ?

מה, סמסונג לקחו בעלות על השם note ואי אפשר להשתמש בו יותר ללא סטיילוס? :facepalm:

למרות הלינק מהכתבה, הייתי נזהר מלקנות ב GEARBEST.

לי אישית היה ניסיון רע איתם, לא סיפקו את הסחורה, שיקרו, לא נתנו שירות.

למזלי, לאחר פתיחת CASE ב PAYPAL וקצת התכתבויות, פייפל פסקו לטובתי וקבעו שאקבל החזר מלא!

כשסיפרת את זה לחברים שמעתי משהו דומה מאוד מחבר נוסף.

מציע לא לקנות באתר GEARBEST.

גם בעקבות הפניה כאן מאתר, הזמנתי מ-GEARBEST מכשיר Cubot x12 בשווי 95$.

אומנם קיבלתי את הסחורה, אבל בזמן ההזמנה הדגשתי להם לרשום את הערך האמיתי על החבילה, והם שמו פס מוחלט על דרישתי ורשמו 30$.

למזלי החבילה לא נבדקה במכס. כי אם היתה נבדקת, הייתי צריך לשלם כמעט 36% קנס בנוסף על 36% מיסים.

מזלו של גולש אחר כאן IlanF לא שפר כל כך, וכנראה המכשיר שהוא הזמין מהם מאותו דגם נעצר במכס.

פרטים כאן http://hwzone.co.il/community/threads/566691-%D7%91%D7%92%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%A7-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99-%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%95-%D7%9C-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%9B%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%9B%D7%A1-%D7%A2%D7%93-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9-%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D

לא ברור לי מדוע ממשיכים להפנות כאן אל האתר הזה, אשר שם פס מוחלט על לקוחותיו.

אני ממליץ לכל מי שחבילתו עדיין לא נשלחה, לבטל את ההזמנה מהם.

- - - תגובה אוחדה: - - -

בקרוב בארץ, מחיר השקה כנראה 799

כבר בארץ. מחיר 999 שח בבאג. מדובר במחיר זול יחסית בהתחשב במיסים.

במידה והם היו מצהירים הצהרת שווי אמיתית והיה נעצר במכס, אתם תשלמו 845 שח ב-Gearbest. במידה והם יצהירו הצהרה שקרית כפי שנראה שהם תמיד עושים ויתפס, תשלמו מינימום 1070 שח + המתנה של חודשים לשחרור מהמכס והמון כאבי ראש.

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23073

- - - תגובה אוחדה: - - -

הזמנתי, שילמתי באמצעות pay-pal ב-4 ביולי. קיבלתי אישורים גם מגובה הכסף וגם מהספק. עד היום, עוד לא שמעתי מה קורה עם הזמנתי.

כנראה, הגנבים בסין לא שונים מאלה בארץ.

לקח לי חודש וחצי עד שהגיע מרגע ההזמנה.

בדוק את מספר המעקב גם באתר דואר ישראל, אולי תגלה שזה נתקע במכס. באתר המשלח הבינלאומי לא מתעדכן שום סטטוס ברגע שזה מגיע אל ישראל.

פורסם

דרך הודעה בפורום אחר עשו הסכם עם GEARBEST שיצהירו אמת על מוצרים שנשלחים לישראל.

אני הזמנתי מהם 2 טאבלטים עם WINDOWS 8.1+אנדרואיד ועברו בלי בעיה, אבל אכן לא הצהירו על ערך אמיתי.

עכשיו זה אמור להשתנות. אני קיבלתי את כל המוצרים מהם די מהר וללא תקלות. הכל תקין.

פורסם

עוד משהו שהיה לי איתם.

יום לאחר ההזמנה, הם הוזילו את המחיר ב-5$ אל 90$.

למרות שמיידית ביקשתי מהם את ההנחה ולמרות שהם שלחו רק שבוע וחצי לאחר הזמנתי, הם ענו תשובה רק לאחר שבועיים, ובה התעלמו לחלוטין מבקשתי ללא שום התייחסות אליה.

בקיצור, אפס בשירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים