עבור לתוכן

מתחבר לאינטרנט של הוט

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה..אני עכשיו מחובר בבזק על 15 מגה..אני אמור להוריד 2 מגה בשנייה לערך,נכון?

ואני עובר להוט במהירות 30 מגה..אני אמור להוריד 4 מגה לשנייה בערך במקסימום,נכון? חשוב לי לוודא שאני מדייק ולא טאמבל

הבנתי ש100 מגה אין באמת בשכונה שלי ואני לא אקבל מלוא התמורה

• תגובות 37
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תחלק ב8 ותקבל את המהירות בקילו בייט לשנייה

פורסם

ה15 זה מגה ביט, מגה זה מיליון, 8 ביט זה בייט, 1024 בייטים שווה קילובייט, 1024 קילובייט שווה מגה בייט.

15*1000000/8/1024/1024=1.788

או שתחלק ב8.39 כדי להגיע ממגהביט למגהבייט.

פורסם

אתה בטוח שאתה רוצה לעבור להוט??? :nono:

פורסם

מה הבעיה עם הוט?

פורסם

חיבור האינטרנט של הוט מצוין ועדיף על בזק

פורסם

אני מנוי בהוט הרבה זמן עבד מצוין בשתי מקומות ובכל המהירויות שהייתי בהם , כיום על 100 ומקבל את מלוא המהירות .

התמיכה שלהם עושה את העבודה , כשהיה צורך החליפו ציוד בלי ויכוחים .

פורסם

כמו שאמרו לפני גם לי אין שום בעיות בהוט(תשתית) + הוטנט(ספקית) וגם בעניין הציוד לא הייתה בעיה אם היה צורך להחליף.

פורסם

לי יש חיבור 200 ועובד

פורסם
ה15 זה מגה ביט, מגה זה מיליון, 8 ביט זה בייט, 1024 בייטים שווה קילובייט, 1024 קילובייט שווה מגה בייט.

15*1000000/8/1024/1024=1.788

או שתחלק ב8.39 כדי להגיע ממגהביט למגהבייט.

למה ב8.39? כשרשמת 2 שורות מעל 8?

פורסם

זה מה שיוצא, בגלל ה1024.

פורסם

זה לא קשור אבל..

כמו שרשמת, 8 ביט זה בייט אז כדי לעבור מיחידות של משהו בביט לשנייה לבייט לשנייה פשוט מחלקים ב8

פורסם

החלוקה ב8 זה מביט לבייט, ברגע שמתחילים מגה, טרה, קילו וכו' זה כבר לא חלוקה ב8, נתתי חישוב מסודר.

**שניינו צודקים, אם אתה רוצה להשאיר את זה ביחידות מתמטיות אתה צודק. אם רוצים לקבל ביחידות של המחשב אני צודק. (עבור מגה ביט למגה בייט).

פורסם

תראה חבר, אני לא יודע אם אתה סתם מתבלבל או שאתה באמת לא יודע אבל אתה טועה ומטעה.

אל תסבך את הדברים איפה שלא צריך. בשביל לעביר מביט לבייט פשוט מחלקים ב8. ולכן 15מגהביט = 15/8 מגהבייט. אין פה שום 8.39 זה גם לא הגיוני ולא אינטואטיבי- לא הבנתי בכלל איך הגעתי למספר הזה...

אין פה שום קשר לקילו,מגה,טרה וכו'.. הטעות שלך (וגם הטעות בחישוב) זה שכתבת שמגה זה מליון. אבל בבינארי זה לא מליון אלא 20^2. (בדיוק כמו שקילו זה לא 1000)

ודבר אחרון, אין דבר כזה 'יחידות של מחשב' או 'יחידות מתמטיות'. היחידות שלנו הן ביט או בייט , ועובדים באלגברה בינארית. (בסיס 2).

מקווה שהבנת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים