עבור לתוכן

MINI PC VS LAPTOP

Featured Replies

פורסם

היי ,

המחשב הנייד שלי גוסס ואני שוקל את האפשרות

מיני פיסי עם 4 גיגה זיכרון

השימוש: מחשב לכל דבר מערכות הפעלה לינוקס/וינדוס/כרום

חיבור מסך מחשב +מסך TV

גלישה באינטרנט ,דואר,קניות,קריאה וכתיבת מסמכים

תוכנת סרטים כמו KODY

מה היתרונות והחסרונות אחד כנגד השני

מה כדאי?

תודה

פורסם

מה ההשוואה בכלל? זה מוצרים למטרות שונות. אתה צריך את המחשב שלך נייד? קנה נייד. נשאר בבית? קנה נייח. למה לך בכלל כל הקטנים הללו? הם חלשים יותר ויקרים יותר.

פורסם
  • מחבר

נחום תודה ,

מחירי מיני פיסי חזקים נעים בין 150-180 דולר כגון זה:(מינוס קופון יוצא 149 דולר) והיום המחשב טוב מינימום 2000 ש"ח שהם - 520 דולר

שאלתי נחום,האם המכשיר הזה יכול לענות לי על הדרישות כפי שציינתי

http://www.banggood.com/UGOOS-UT3S-Ubuntu-14_10-Dual-Boot-RK3288-Quad-Core-4G32G-Android-TV-Box-p-975373.html

מעבד RK3288 עם הרבה המלצות וציטוט:המכשיר הזה הוא המהיר בעולם, קודם כל בזכות היותו מבוסס על המעבד המעולה RK3288 שתוכנן במיוחד למשימות כאלה, כאשר הוא מקפיד לתת דגש מיוחד על ביצועי גראפיקה – בעזרת המעבד הגראפי שלו Mali-T764 הוא מסוגל להריץ סרטים ברזולוצית 4K ב60 פריימים לשנייה, נתון שאין לאף מכשיר אחר כולל Minix X8-h plus הפופולארי והיקר סתם!

מה אתה אומר?

תודה

אהוד

פורסם

מכשירי מיני PC חזקים לא עולים 150 דולר. אם תקח מחשב נייח ומחשב מיני עם אותה החומרה המיני יהיה יקר יותר. אתה צריך את זה?

התיאור שהבאת הוא על "מחשב" מבוסס אנדרואיד. הוא לא שווה ערך לשום מחשב שתקנה.

אתה באמת לא זקוק לנייד יקר אם אינך מתנייד איתו. נייח חדש עם פנטיום כפול ליבה יהיה מספיק בהחלט לשימושים שתארת.

נערך על-ידי nachum37

פורסם

הכלל הנכון תמיד הוא:

"אם אתה לא חייב ניידות, אין שום היגיון לקנות נייד, ואם אתה חייב ניידות - אין לך ברירה"

אני המצאתי !

וברצינות, נייד פגיע יותר, חלש יותר בד"כ, תיקונים יקרים יותר, כמעט אין אפשרות שדרוג, וכו'...

פורסם
  • מחבר

תודה חבריה ולילה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים