עבור לתוכן

ריח של פלסטיק שרוף

Featured Replies

פורסם

אז יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים - http://i.imgur.com/wyNB50I.jpg

פתאום יש ריח שמזכיר פלסטיק שרוף ,בעיקר בזמן מאמץ כמו משחקים .

פתחתי את המארז ולא ראיתי משהו חריג לדעתי , צילמתי כמה תמונות - http://imgur.com/a/rwKVh

מה זה יכול להיות ? אני ממש אשמח לעזרה .

פורסם

תפתח את המארז בזמן שאתה משחר את המצב הזה ותריח מאיפה הוא מגיע בדיוק.

התמונות שלך לא עוזרות בכלום.

פורסם

תבדוק אם יש פלסטיק נמס בחיבורי המתח איפה שהוא (בחיבור לספק או לכ מסך), ואם יש שינוי צבע/גוון באזור כלשהוא על הכ מסך

פורסם
  • מחבר
תבדוק אם יש פלסטיק נמס בחיבורי המתח איפה שהוא (בחיבור לספק או לכ מסך), ואם יש שינוי צבע/גוון באזור כלשהוא על הכ מסך

אז מצאתי את המקור , זה היה בחיבור לספק ... מה יכול לגרום לזה ומה אני צריך לעשות עכשיו ? החלפתי ביינתים את הכבל שאחד מהפינים שלו היה שרוף כזה והפלסטיק שלו היה מומס מסביב

פורסם

הכבל העביר זרם גדול על פין יחיד - מה שלא אמור לקרות. איזה סוג של כבל זה ומה היה מחובר אליו ? האם היה שם משהוא כמו כבל 6PIN שהחזיק כ מסך 8PIN ?

או שהוא לא היה מוכנס עד הסוף במקום שבו הוא נשרף, והתחמם בגלל החיבור החלש

בכל מקרה, אל תשתמש יותר גם בחיבור על הספק שנשרף, תחבר את הכבל החדש לחיבור אחר

פורסם
  • מחבר
הכבל העביר זרם גדול על פין יחיד - מה שלא אמור לקרות. איזה סוג של כבל זה ומה היה מחובר אליו ? האם היה שם משהוא כמו כבל 6PIN שהחזיק כ מסך 8PIN ?

או שהוא לא היה מוכנס עד הסוף במקום שבו הוא נשרף, והתחמם בגלל החיבור החלש

בכל מקרה, אל תשתמש יותר גם בחיבור על הספק שנשרף, תחבר את הכבל החדש לחיבור אחר

הכוונה שלי הייתה שזה שהיה בכניסה לספק מהחשמל לא בחיבורים הפנימים והיה מחובר אליו הכבל חשמל שהגיע עם הספק , זה משנה ?

יש לי תמונות אבל הן על המחשב הנייח וכבר הבאתי אותו ל KSP , כמובן שהם לא ממש נחמדים ואני מקווה שהם לא יעשו לי בעיות , בכל מקרה זה הספק http://ksp.co.il/?uin=17644

נערך על-ידי Emmanuell

פורסם

חשבתי מקודם שנשרף 1 מהחיבורים המודולריים

יש לך את הכבל השרוף ? אם כן :

- יש חברה/נתונים כלשהם מודפסים על התקעים ולאורך הכבל ?

- אתה יכול לצלם תמונה של מה שנשרף ?

אם נשרף החיבור לספק (כלומר כך שיש גם פלסטיק שרוף בשקע על הספק), יכול להיות שהתקע היה מחובר לא עד הסוף, או שהוא לא היה איכותי. אם נשרף הכבל בנקודה שהוא נכנס לתקע (כך שהמקום השרוף לא נגע ממש בספק) הבעיה היא בכבל עצמו בלבד (ובמקרה כזה אתה יכול להמשיך להשתמש בספק)

יש בארץ הרבה כבלים לא איכותיים ומסוכנים, שחלק מהם כבר נשרפו בצורות שונות. לא הייתי מצפה שכבל כזה יגיע ארוז אם הספק מסיסוניק, אבל לא שולל לגמרי את האפשרות. אם הוסיפו אותו בארץ (בחנות / אצל היבואן וכו) יש סיכוי גבוה יותר שקיבלת כבל כזה

פורסם
  • מחבר
חשבתי מקודם שנשרף 1 מהחיבורים המודולריים יש לך את הכבל השרוף ? אם כן : - יש חברה/נתונים כלשהם מודפסים על התקעים ולאורך הכבל ? - אתה יכול לצלם תמונה של מה שנשרף ? אם נשרף החיבור לספק (כלומר כך שיש גם פלסטיק שרוף בשקע על הספק), יכול להיות שהתקע היה מחובר לא עד הסוף, או שהוא לא היה איכותי. אם נשרף הכבל בנקודה שהוא נכנס לתקע (כך שהמקום השרוף לא נגע ממש בספק) הבעיה היא בכבל עצמו בלבד (ובמקרה כזה אתה יכול להמשיך להשתמש בספק) יש בארץ הרבה כבלים לא איכותיים ומסוכנים, שחלק מהם כבר נשרפו בצורות שונות. לא הייתי מצפה שכבל כזה יגיע ארוז אם הספק מסיסוניק, אבל לא שולל לגמרי את האפשרות. אם הוסיפו אותו בארץ (בחנות / אצל היבואן וכו) יש סיכוי גבוה יותר שקיבלת כבל כזה

לא ממש הבנתי את ההסבר שלך , בגדול זה 99% אשמת הכבל ?

זה הכבל שהגיע לי עם הספק , אבל לא הרכבתי את המחשב בעצמי( לא רציתי שתהיה איזה פאשלה ואז אני אצטרך לרדוף אחריהם )וזה הכבל שהגיע איתו .

מצאתי את התמונות שצילמתי לפני ששלחתי את זה אליהם - http://imgur.com/a/UoLCh

אפשר לראות שהפלסטיק מאחורי הפין שבספק עצמו נמס או שזה הפלסטיק מהכבל, קצת קשה לדעת .

והפין עצמו נראה דיי הרוס , הציפוי הכסוף שלו ירד לחלוטין והוא נראה קצת שחוק/ סדוק ולא אחיד בכלל כמו השניים האחרים , קצת קשה לראות התמונה בגלל הפלאש אבל אני חושב שהשכבות שלו ( אם זה בכלל בנוי ככה ) ירדו/ התקלפו/נשחקו מהחום וראיתי מעין שכבה בצבע אדום בפין השחוק.

נערך על-ידי Emmanuell

פורסם

התמונה לא עולה (האתר imgur מוציא עמוד שהוא עמוס מידי)

אם יש פלסטיק שרוף מצד הספק, השריפה התחילה ממגע לא יציב בין הפין מהספק והמוליך אליו הוא מתחבר בתוך התקע של הכבל. במקרה כזה יש 2 אפשרויות :

- החיבור היה לא יציב כי לא הכנסת את התקע עד הסוף, או שמשכת אותו חלקית החוצה כשהזזת את המחשב או משכת בכבל. המוליך מהתקע והפין עדיין נגעו אחד בשני אם הקצוות לכן הספק עבד, אבל היתה התחממות/ניצוץ באותה נקודה ומשם זה נשרף

- החיבור היה לא יציב בגלל כבל לא איכותי, שלא נתפס בכוח כמו שאמור להיות על הפין מהספק (כבל שלא מרגישים התנגדות כלשהיא כשמחברים אותו). אז הם נגעו אחד בשני אבל בצורה לא מספיקה וכנל התחממו/יצרו ניצוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים