פורסם 2015 ביוני 1710 שנים שלוםצרבתי דיסק עם קבצי WORD , MP3 ובעיקר תמונותלאחר הצריבה הקבצים נמצאים בדיסק רשום כמה KB הם תופסים , אך כשפותחים הקבצים נראים ריקיםניסתי כמה תוכנות לשחזור מידע ללא הצלחה.מישהו יכול לעזור???
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר מה זה "נראים ריקים"? מה אתה רואה ב hex editor למשל?מה זה HEX EDITOR?הורדתי, אני רואה רק אפסים נערך 2015 ביוני 1710 שנים על-ידי andrei21
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים אם הדיסק הוא לא Rewriteable יכול להיות שבחרת לצרוב כמו USB או משהו כזה (לא זוכר בדיוק איך קוראים לזה)כלומר, הדיסק לא עבר את התהליך האחרון של הצריבה- פינישינג או סגירה.. לא זוכר את השמות כבר עברו כמה שנים מאז שצרבתי משהו חח
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר אם הדיסק הוא לא Rewriteable יכול להיות שבחרת לצרוב כמו USB או משהו כזה (לא זוכר בדיוק איך קוראים לזה) כלומר, הדיסק לא עבר את התהליך האחרון של הצריבה- פינישינג או סגירה.. לא זוכר את השמות כבר עברו כמה שנים מאז שצרבתי משהו חחגם אני לא , הדיסק נצרב לפני הרבה זמן, אבל יש בו תמונות ממש חשובות,הדיסק DVD_R , יש דרך לסגור את הדיסק עכשיו?
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר זה לא קשור בכלל.אתה יכול להעתיק את הקבצים לדיסק קשיח ולבדוק שם?אני בודק את הקבצים בדיסק קשיח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.