פורסם 2015 ביוני 1710 שנים לגבי הראשוןipconfig /allלגבי השניping www.yahoo.com -l 1024תשחק עם המספר הזה לערכים סביב 1450 וגם יותר ולראות אם זה תמיד עובד בסדר.
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר עדיין לא הבנתי איפה מופיעים הערכים של ה-DNS (סליחה על הבורות)...Yahoo מגיב - לא נפתח בדפדפן...
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מה הערך המקסימלי שניסית בפינג ?תעתיק את הכל משם אם אתה לא מבין (צריך כמובן להריץ את הפקודה בחלון cmd).
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר הפקודה שעשיתי:ping www.yahoo.comוהוא מראה reply from הכתובת IP של האתר - לא request time out
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים מחבר תסלח לי, אבל הנימה הצינית הזאת לא הייתה במקום מה לעשות שאני לא הכי מבין בענייני רשת ולמרות זאת אני פונה לעזרה כאן במקום לפנות לטכנאי ישירות. אז כן קשה לי למצוא את ההגדרות האלה ואיך לשנות אותם...
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים איפה אתה רואה ציניות ? אנשים כותבים דברים ובמקום לנהל שיח על מה שהם כותבים (אם אתה לא מבין), אתה פשוט מתעלם ועונה מה שנוח לך. ככה כנראה לא תתקדם הרבה.
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים מחבר סליחה, רק עכשיו הבנתי שאתה לא יודע לקרוא גם עברית, לא רק אנגלית...ושאלתי מקודם אם אפשר קצת יותר ספציפיות:לא בדיוק הבנתי למה התכוונת... אתה יכול להסביר קצר יותר ספציפית איך עושים את זה?
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים מחבר אני יודע, וביצעתי את כל הפקודות עד עכשיו (ping ההוראות של מיקרוסופט, ipconfig) כ-adminרק עדיין לא הבנתי את הקטע של ה-DNS...
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים אם אתה יודע לפתוח חלון CMD, אז זה קל, תחזור ותקרא את מה שרשמתי ותעשה את זה בחלון CMD (תשים פה את הפלט של הפקודה הראשונה ותבדוק את המספרים של הפקודה השניה אם זה מפסיק לעבוד מתישהו).לגבי הראשוןipconfig /allלגבי השניping www.yahoo.com -l 1024תשחק עם המספר הזה לערכים סביב 1450 וגם יותר ולראות אם זה תמיד עובד בסדר.
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים מחבר כלומר לרשום את הפקודות:ipconfig /allping www.yahoo.comועדיין לא הבנתי מה הקטע עם הערכים ואיפה הם מופיעים בפינג
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים או שיש לך בעיה בעיניים או שיש לך בעיה במחשב, תסתכל שוב מה שרשמתי, זה לא מדע טילים.
פורסם 2015 ביוני 1910 שנים מחבר אוקיי סליחה על האי הבנה מקודם היה לי בלבול בין I ל-l ניסיתי על 1024 ו-1450 וכמה שבניהם התגובה נפסקת מ-1473ועכשיו, מה זה אומר?
פורסם 2015 ביוני 1910 שנים נראה שיש איזה תקלה בקינפוג של הרשת וזה מה שגורם לבעיות. תבדוק את הגדרת ה MTU של הכרטיס רשת (עדיף לחפש בגוגל לפי גרסת החלונות שלך).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.