עבור לתוכן

עזרה - חיבור ספיקר BOSE soundlink mini למחשב נייד HP

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי מחשב נייד hp 250 g3 וספיקר BOSE soundlink mini, אני מצליח למצוא את הספיקר דרך הבלוטות' של המחשב - ואז הוא אומר שאני צריך להתקין איזה דרייברים - וכשאני מנסה להתקין אותם (דרך חלון שהוא פותח לי אני לוחץ על aplly this fix) ואז זה כותב לי שהם לא הותקנו בהצלחה וככה חוזר חלילה..אני יכול ללחוץ גם על skip this fix ואז זה כותב לי: bluetooth peripheral device doesn't have a driver

למישהו יש מושג איך לסדר את זה? אני ממש לא מבין במחשבים אבל לא חשבתי שזה אמור להיות כזה סיפור, לאייפון נגיד זה התחבר בשנייה..

תודה רבה מראש :)

פורסם

די ברור שאתה לא מבין במחשבים אם אתה לוחץ על כפתור שכתוב עליו "התחל את התיקון" וחושב שאתה מתקין דרייברים לבלוטות'.

למה שלא תפתח את ההוראות שהגיעו עם הרמקולים שלך ותעקוב אחריהן שלב שלב?

פורסם
  • מחבר

:)

ברור שהסתכלתי שם, מצאתי רק על החיבור הבסיסי והפשוט כמו לאייפון לא משהו מעבר לזה

פורסם

נסה לעבוד ע"פ הסרטון הזה:

פורסם
  • מחבר

מכיר, הוא לא אומר שם איך לסדר את עניין הדרייבירים רק אומר שיכול להיות שצריך לסדר את זה

פורסם

לא צריך דרייברים בשביל קישור בלוטות' - זה תמיד אותו סוג תקשורת.

אלא אם כן אין לך דרייבר לצ'יפ של הבלוטות' במחשב וזה פחות סביר.

בגדול כל מה שצריך לעשות זה לגרום למכשירים לזהות אחד את השני. אחד מהם (לרוב המכשיר הנייד) אמור להיות במצב שהוא "מודיע לכל מי שבסביבה על קיומו" והמכשיר השני (לרוב המחשב) נמצא במצב של "מחפש מכשירים שמשדרים שהם פה בסביבה". אחרי שהמחשב מוצא את המכשיר הנייד (ואולי עוד כמה מכשירים עם בלוטות' פתוח בסביבה) אתה אמור לחבר (Pair) בינהם. לפעמים זה עם ססמא ולפעמים לא - זה אמור להופיע בדף ההוראות של הרמקולים.

יש מצב שתצטרך אח"כ להגדיר למחשב שהוא צריך להוציא את האודיו דרך התקן הבלוטות' ולא דרך הרמקול המובנה או יציאת האוזניות שלו. את זה לרוב עושים עם כפתור ימני על הסימן של הרמקול שמופיע ליד השעון ובחירת הרמקול החדש כ Default Playback Device

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

זהו שהמחשב כן מזהה אבל לא מצליח להתחבר אליו...

תודה רבה על העזרה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים