עבור לתוכן

שאלה בנוגע לסט המקשים WASD הנוסף שמגיע במקלדות Corsair K60/K70

Featured Replies

פורסם

אני לא אוהב את הפלסטיקה של המקלדת הנוכחית שלי וחשבתי לקנות בנפרד את סט המקשים המדובר:

Untitled_1.jpg

רגע לפני הרכישה נתקלתי בביקורת הזו:

http://www.amazon.com/review/R2DGZ21AK8RAEY/ref=cm_cr_dp_title?ie=UTF8&ASIN=B00P5PZDHA&channel=detail-glance&nodeID=541966&store=pc

מתואר שם שהסט שמוכרים באמזון 'הוא מחוספס אך לא גומי כמו המקורי שמגיע עם K70'.

האם משהו מכיר את המוצר מקרוב ויודע למה בדיוק התכוון שם המשורר?

האם הסט שנמכר באתר של קרוסייר הוא שונה מזה שנמכור באמזון (התמונה גם נראית לי שונה!) ?

http://www.corsair.com/en/gaming-keyboards/keyboard-parts-and-accessories

http://www.amazon.com/Backlit-Caps-Keycap-Puller-Palm/dp/B00P5PZDHA/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1434065582&sr%20=1-1&keywords=Corsair+FPS+Backlit+Key+Caps&pebp=14340%2065588125&perid=7D7873BF95564221BC52

האם קיימים שתי גרסאות שונות למוצר, אחת של K60 שהיא פלסטית ואחת של K70 בציפוי גומי ???!

או שאולי הוא פשוט דבר על שאר המקשים הרגילים (הWASD השחור שמורכב כבר במקלדת) שהם עשויים מגומי ??

תודה .

פורסם

אני לא יודע לענות ל אבל קודם תנסה חודש את המקלדת עם המקשים האלה בסוף אתה תתרגל ואפילו תאהב את זה..

פורסם
  • מחבר

נדמה לי שלא הבנת אותי

יש לי מקלדת שונה לחלוטין G710+ של לוג'יטק עם מקשים בעליי פלסטיקה חלקה לחלוטין משהו מציק ומטריף.

המקלדת אצלי כבר כמה חודשים וכמעט החלפתי מקלדת בגלל זה. חיפשתי לאיזו מקלדת להחליף והמקלדות של קורסאיר עלו בגורל.

ראיתי שבדגמים העדכניים (RGB) הסט הנוסף של המקשים המחוספסים WASD אינו מגיע עוד יחד עם המקלדת כמו בדגמים הקודמים

אז אמרתי שארכוש את הסט בנפרד ואז אמרתי רגע למה להחליף מקלדת? פשוט אחליף את המקשים במקלדת הנוכחית שלי... (זה מתאים) .

השאלה היא האם מדובר בגומי או בפלסטיק ו\או יש שני דגמים כאשר אחד תואם לK60 והשני לK70 או אולי שמה שמוכרים בAMAZONE זה בכלל חיקוי...

פורסם
  • מחבר

לקח לי קצת זמן להשכיל לשאול את השאלה באתר של corsair אבל הינה התשובות :) -

Created By: Jason TS2 (6/16/2015 5:05 PM) | Last Modified By: Jason TS2 (6/16/2015 5:06 PM)

Hello Naor,

Q - CH-897001* is same product as CH-8970005?

A - No, the CH-8970013 is the wrist rest, key puller, and keycaps; the CH-8970005 is just the keycaps.

Q - is there 2 version's of replacement key caps set's?

A - No, just one at the moment. Textured contoured keycaps for WSAD, 1-6 numrow

Q - one of K70 and one for 60K, or its the same set?

A - Same set, they will work on both keyboards

Q - Is it soft rubber or plastic rough?

A - Its a softer rubber-like material, similar to the feel of the wristrests

Q - Is there such a version and this version or is it the same?

A - They're the same for the two you've listed. We may have more coming in the near future so keep an eye out!

הבעיה היא שאף אחד מהקישורים שמצאתי לא מגיע לארץ מלבד זה:

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Nonopaque-Hollow-out-Red-Keys-Grid-Keycaps-for-Mechanical-Keyboard-Dota-2-backlight-LOLWOW/1540375895.html

נראה לי חיקוי, מאוד יקר ומגיע בלי המשענת. מה עושים? איפה אפשר לקנות את זה??

יש למישהו משומש אולי שהוא לא משתמש בו ? יש איךשהו להביא מחול BUY2USA במחיר סביר לחבילה קטנה כזו ?

פורסם

המקשים המקוריים שמגיעים עם המקלדת גם הם עשויים פלסטיק מחוספס ולא גומי...

פורסם
  • מחבר

כן רואים בתמונה, זה פלסטיקה זהה למקלדות של מיקרוסופט

מה שמעניין יותר זה המקשי WASD החלופיים. לפי מה שהבנתי פה מחברי הפורום זה לא גומי אלה פלסטיק עם חספוסים (המשלולשים האילו) וקימורים נוחים.

הבעיה היא שכל העניין הזה לא כלכך ברור לי בייחס לתושבה שקיבלתי שם מהתמיכה של corssair, מה הוא אומר לי שזה גומי מה יש לו ???

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לאחר שרכשתי את K70 (לא RGB) לטובת העניין הזה, גיליתי כמה דברים שגויים בתשובה שקיבלתי מקרוסייר,

קיימים 4 סוגי כיפות פלסטיק: 2 שחורים 'חלקים' ו2 אדומים 'מחוספסים' והנה התמונות -

Untitled_1.jpgcorsair-vengeance-k70-black.jpg

בתמונה הראשונה זו K60 בעלת כיפות שחורות מחוספסות באופן גס יותר הדומה מאוד לפלסטיקה של מיקרוסופט.

ובתמונה השנה, K70 בעלת כיפות שחורות חלקות המזכירות יותר את החלקלקות של לוג'יטק.

כמו כן קיים הבדל במקשים האדומים כפי שניתן לראות, אני לא סגור על זה אך על פי התגובות הברשת האדומים של K60 הם בעלי מגע גומי שכזה

והאדום המטלים יותר של K70 הם פלסטיקיים לחלוטין.

באתר של קרוסייר ניתן לרכוש את סט המקשים WASD של K60 ואופציה נוספת היא לרכוש סט של WASD + משטח זרוע שמן ולא מאורך שהוא גם מקום אחסון למקשים.

משטח הזרוע השמן המדובר מגיע עם K60 אך משום מה על פי התמונה המקשים שמגיעים עם המשטח השמן הם המטליים ולא הגומי שבמקור מגיעים עם K70.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים