עבור לתוכן

הבדלים בין SLK-947U לבין SP-97

Featured Replies

פורסם

מה ההבדלים בין הקירורים הנ"ל? ואיך ישפיע עליהם הסופרטאלנט והמאוורר שאני מתכוון לשים עליהם הוא ה-Vantec Tornado 92mm

אז מי עדיף במקרה הזה? וזה ל-OC חזק חזק!

תודה..

פורסם

המממ

מין הסתם שה-SP97 יותר טוב בגלל ה-heat pipe שלו

אם אתה לוקח את הטורנדו אתה חייב לצרף לו פאןבאס שידע לעבוד בהספק הגובה של המאורר הזה

פורסם
  • מחבר

המממ

מין הסתם שה-SP97 יותר טוב בגלל ה-heat pipe שלו

אם אתה לוקח את הטורנדו אתה חייב לצרף לו פאןבאס שידע לעבוד בהספק הגובה של המאורר הזה

חייב? או שרק אם לא בא לי רעש?

ומשום מה משהו אמר לי שה-SP-97 טוב באותה מידה גם עם מאוורר חלש וגם עם חזק אז אולי פשוט לקחת מאוורר חלש יותר?

כמה מעלות הבדל בערך יהיו בין הטורנאדו לאנרמקס 92 מ'מ ?

פורסם

אם לא מפריע לך אז לא חייב פאן באס (למרות שאני בטוח שיפריע)....

זה נכון שהSP-97 יכול לעבוד עם מאווררים חלשים יותר ועדיין לספק ביצועים טובים, אבל ההפרש בין דחיפת האוויר של הטורנדו לאנרמקס הוא גדול.

פורסם

את המעלות המדויקות אף אחד לא יכול להגיד אני מעריך גס שבין 2-4 מעלות.

לoc חזק, תקח את הSP-97+TORNADO אבל באמת מומלץ לקחת פאן באס אחרת תפגע השמיעה שלך ;)

פורסם

אני עובד עם SP-97 וטורנדו 92 מ"מ (119 CFM!!!)

אתה לא חייב פאן-באס כי יש לו חיבור אחד לחשמל מהספק כוח וחיבור אחד למוניטור של המאוררים בלוח...

אתה יכול לקנות פאן באס בשביל הרעש כי זה בלתי נסבל, אני עם אוברקלוק מ2500+ ל3200+ על 30 מעלות בFull Load ועוד יש לי מארז קטן עם מאורר 80 שמכניס ומאורר 80 שמוציא (UV Fans, של אנטק), אני קניתי SF 2 Cool-Mode, בגלל שאני רואה שסתם חבל הרעש של הטורנדו וגם הביצועים של הSP-97 אדירים כו וכו'...ואני עוד יכול להמשיך לתת אוברקלוקינג מטורף, הגעתי ל2500Mhz ב200x12.5 והמתח בסך הכל 1.75, אבל אני עובד ב2200Mhz 200x11 על מתח של 1.65 כי אני לא בדיוק בקטע של לסיים חיי מעבד טוב מהר מדי...וגם הביצועים אדירים בכל מקרה, אני ממליץ לך עם יש לך מארז מאוורר היטב פחות או יותר, לא לקנות טורנדו 92 מ"מ סתם חבל לך על הרעש וגם עוד כסף על פאן באס, תקנה SF2 וזהו...

SP-97 פשוט מוצר אדיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים