עבור לתוכן

ייעוץ לרכישת סלולרי

Featured Replies

פורסם

שלום רב

בקיץ האחרון קניתי נקסוס 4. כעבור כמה חודשים הוא התחיל לעשות לי בעיות. כבר כמה פעמים הייתי בחנות וכל מה שהם עשו לו לא עזר. יכול להיות שאכלתי אותה ומכרו לי מחודש (כמו שהזהירו אותי כמה אנשים לפני זה).

אני מתכוון לקנות מכשיר חדש. מה שאני צריך זה ממש לא הרבה: אמינות לאורך זמן, סוללה ארוכת זמן, gps טוב (כמובן, הכל יחסי למכשירים אחרים וברמה סבירה. לא מחפש את הרמה הגבוהה ביותר בפרמטרים האלה). רצוי קרינה לא גבוהה. לא רוצה להשקיע הרבה - עד 1500 (או קצת יותר).

היו פעם מכשירים טובים - g2, htc one x - שעכשיו הם כבר בתקציב שלי. השאלה היא האם עוד אפשר לקנות אותם בלי להסתכן שמוכרים לי מחודש, כי הם כבר ישנים (עלק, רק 3 שנים). יש גם מוטו ג'י ששמעתי שהוא טוב, רק הקרינה הגבוהה מפריעה לי. ומה עם נקסוס 5?

האם כדאי אחד מאלה? או אולי ללכת עם העדר ולקנות גלקסי (איזה?). או אולי משהו אחר בכלל?

בקיצור, האם מי שרוצה מכשיר שעובד טוב בשימושים הבסיסיים בלי יותר מדי שכלולים ואיכויות מתקדמות ובלי להסתכן במכשיר ישן מחודש, צריך לשלם 2500 שקל או שיש גם מכשירים חדשים טובים וזולים עבור אנשים כמוני?

תודה

ארי

פורסם

דבר ראשון הייתי אומר לך להתרחק מגלקסי.. ניסיון רע איתם בכמה מכשירים לי ולחברים שלי.

אני כיום משתמש בG2 ולא מתכוון לשדרג אותו מהסיבה שאני מבסוט עליו כל כך... מחזיק לי בין יום ליומיים חופשי.

ועכשיו לגבי הקניה שלך.. בתקציב הזה +200 שקל אפשר היום להשיג כבר G3 עם 32 ג'יגה בחלק מהחנויות. אני אישית הייתי הולך כבר עליו

טלפון הכי משתלם לטווח המחירים הללו.

פורסם

לא מסכים עם ההמלצה על ה-G3. לטעמי הוא צעד אחורה מה-G2 בכל פרמטר שחשוב, ואני מעדיף את ה-G2 על פניו בכל יום.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

בחנות שבה קניתי ה g3 עולה לא מעט. זו כבר תוספת משמעותית. יכול להיות שאצטרך לקנות שם, אם אקבל זיכוי על המכשיר הישן (מה שאני מקווה שיקרה) ולא את הכסף.

פורסם
לא מסכים עם ההמלצה על ה-G3. לטעמי הוא צעד אחורה מה-G2 בכל פרמטר שחשוב, ואני מעדיף את ה-G2 על פניו בכל יום.

שמע אין ספק שאין הבדל גדול בין המכשירים... חוץ מכמה דברים ששנינו מהG2 כמו המצלמה ששיפרו ממש, חריץ הרחבת זיכרון, וסוללה נשלפת. ובשביל הפרש כל כך זעיר עדיף לו ללכת על הg3.

ואל תשכח את מה שכתבתי עליו למעלה.. אני גם בעל מכשיר G2 ומאוד אוהב אותו.

אגב פותח הפוסט אם תרצה המלצה על חנות תשלח לי הודעה בפרטי.

נערך על-ידי ShaharSi

פורסם

הסוללה אולי נשלפת (שמחת זקנתי) אבל היא משמעותית פחות טובה - אותו נפח על מסך עם רזולוציה (מיותרת לחלוטין) גבוהה יותר = זמן הסוללה של ה-G3 נמוך משמעותית מזה של ה-G2 (ציון 63h מול 81h ב-gsmarena).

הוא גדול יותר פיזית וטכנית גם כבד יותר.

כרטיס זיכרון חיצוני לא מעניין אותי, ובכל שאר הדברים הם פחות או יותר זהים.. אז לא תודה.

פורסם

ג'י2 או זי1ק.

פורסם

אצטרף להמלצות על הG2.

אני עברתי מנקסוס 4 (היה לי אותו מאז שיצא) לG2, ההבדל ממש גדול, במיוחד זמן הסוללה ואי התחממות של המכשיר.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהרבה אומרים ש g2 הוא ישן וכבר לא מיוצר. לכן כל מה שאקנה יהיה מחודש ולא חדש.

פורסם

שטויות.

אני רכשתי G2 חדש מKSP.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני רואה שגם ג'י 2 וגם ג'י 3 הם גדולים, אפילו יותר מהנקסוס 4 שלי, שהוא גם לא כל כך נוח לי. יש משהו יותר קטן שמומלץ? ראיתי דברים טובים על xperia z1 compact. מצד שני, הרמקול שלו חלש. גם לא בכל חנות אפשר להשיג אותו. מה אתם אומרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים