עבור לתוכן

המלצה למתאם אינטרנט על רשת החשמל

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש מצב שאנשים כאן כבר יזהו את הסיפור שלי, בערך 5 שנים אני כבר "לא אוהב" את האינטרנט בבית.

בבית יש 3 קומות (החייגן והראוטר וכל העניינים) נמצאים במרתף, יש עוד ראוטר נוסף (שמתחבר בכבל) שנמצא בקומת כניסה ובקומה העליונה - האינטרנט לא קיים \ זוחל.

אין אופציה להעביר כבל לקומה העליונה.

חשבתי על פתרון של מתאם על רשת החשמל.

מה מומלץ כרגע?

בנוסף לזה, אני אצטרך לחבר למתאם הנ"ל גם ראוטר. ככה שחשבתי כבר לקנות מתאם כזה עם יכולות WIFI.

אני מתלבט בין כמה דגמים:

ZyXEL 1200 Mbps Powerline AV1200

Netgear Powerline 1200 (שאין לו WIFI... ככה שהוא הופך את העסק ליותר יקר משמעותית).

TP-LINK TL-WPA4220KIT ADVANCED 300Mbps Universal WiFi Range Extender, Repeater, AV500

NETGEAR Powerline 500 + N300 WiFi and 1 Port Starter Kit (XWNB5201)

מה עדיף מבין 2 דגמי ה-WIFI..?

כמו שזה נראה, שני דגמי ה-1200 יותר טובים מדגמי ה-500.

איך זה שאין "דגם 1200" שגם תומך בWIFI?

מה מומלץ? לקנות את אחד מדגמי ה-1200 ועוד ראוטר נוסף או שהדגמים שמגיעים ישר עם WIFI עושים את העבודה מספיק טוב?

אין לי בעיה להשקיע גם באזור ה-150$ אם זה יפתור את הבעיה בצורה טובה מאוד. (אקנה מאמזון או בסט ביי בארה"ב).

עריכה:

ראיתי את זה:

http://www.devolo.com/en/Products/dLAN-1200+-WiFi-ac

איך הוא?

נערך על-ידי GuGuSH

פורסם

שלום יש לי זוג DLINK שאני לא משתמש אם זה מעניין אותך 100 שח והם שלך

- - - תגובה אוחדה: - - -

קניתי אותם בבאג והם שוכבים המגרה ללא שימוש..

אם זה מעניין אותך תתקשר 0543363873 עופר שקד

אין להם WIFI

אם יש לך YES בבית יש לי פתרון יותר טוב בשבילך להשתמש במתאמים שלהם של ה VOD להעביר אינטרנט בצורה טובה (לכל מתאם יש 2 יציאות ורק אחת בשימוש הVOD את השניה ניתן לנצל בחיבור כבל רשת למחשב אחר .זה עובד מצויין - המרה של רשת CAT לקואקסיאלי של אנטנה וחזרה לרשת כלומר בכל נקודת אנטנה בבית ניתן לקבל רשת .המתאם נקרא APNA

קבל תיקון HPNA

http://hwzone.co.il/community/threads/529078-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-HPNA-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%A1-(VOD)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים