פורסם 2015 ביוני 1210 שנים אני רוצה להזמין כמה מוצרים מVitacost בעלות של כ60 דולר אך עלות המשלוח עוד כ25 דולר.האם כשמכס יבדקו את החבילה הם מסתכלים על הסהכ מחיר המוצר+משלוח או רק על עלות המוצרים?* המכס בדוק יבדוק את החבילה בגלל המשקל.תןגנ
פורסם 2015 ביוני 1210 שנים יסתכלו מה רושמים על החבילה . נראה שהרוב בכוונה מצהירים על מחיר נמוך ממה שבאמת או שבכוונה תחילה רושמים רק אץ עלות המוצר ללא מחיר המשלוח ונראה שעל פי רוב למכס אין זמן לעשות חקירות על כל אחד ומקבל את מה שרשמו על החבילה גם אם זה נראה תמוהה אני פעם קיבלתי חבילה של 10 ק"ג ורשמו עליה שהיא עלתה 50 דולר (למעשה הרבה יותר ) והמכס לא עשה בעיות והעביר אותה ללא מיסים .
פורסם 2015 ביוני 1210 שנים כדי לקבוע האם החבילה חייבת במס, מסתכלים על עלות החבילה בלבד.אם החבילה חייבת במס, משלמים את המס על ערך החבילה + משלוח.
פורסם 2015 ביוני 1210 שנים החוק עודכן לפני כשנה שנתיים, במוצר מתחת ל75$ אם מחיר המשלוח מופרד מהמוצר אתה פטור ממיסים ממוצר ששווה עד 75$ בלי המשלוח, מעבר לזה המיסים כוללים משלוח אבל השווי לדרוג בלי כמו שנמסיס אמר.https://taxes.gov.il/customs/PersonalImport/Pages/yebueshe_guide.aspx נערך 2015 ביוני 1210 שנים על-ידי none77
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.