עבור לתוכן

הלפטופ לא מתקין התקני USB

Featured Replies

פורסם

הי,

יש לי בעיה מעצבנת שלא הצלחתי לפתור הרבה זמן.

הלפטופ (HP Pavilion) לא מזהה שום כונן שאני מכניס דרך ה- USB (עכבר הוא כן מזהה, מקלדת לא).

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין Windows Boot על זיכרון ה - USB אבל המחשב לא מזהה אף כונן, גם לא עם אני מכוון את הדרייבר ידנית.

אין לי נקודת שחזור, הנייד גם לא עושה עדכוני מערכת וגם לא נכבה כאשר לוחצים על "כיבוי" (טוען יציאה מהמערכת עד אין סוף).

איך אני עושה Boot Loader במצב כזה ?

פורסם

נראה כאילו בקר הusb שלך תקול. אתה בטוח שהוא לא מבוטל בביוס?

אם יש לך חריץ הרחבה אתה יכול להוסיף שם usb לשימוש שוטף אבל כנראה שבוט לא תוכל לעשות ממנו.

פורסם
  • מחבר

יש לי עכבר אלחוטי שרק הוא מתחבר.

המחשב לא מתקין שום דרייבר של USB, גם אם אני מפנה אותו ישירות לתיקייה עם הקובץ.

אם הייתה בעיה כללית ב USB אז גם העכבר לא היה עובד....

יש בעיה בכלל במחשב שהוא לא עושה עדכוני מערכת ואפשר לכבות אותו רק בלחיצה ארוכה על על לחצן ההדלקה/כיבוי.

זה בעיית קבצי מערכת אולי?

פורסם

אם אתה לא מצליח לעשות ממנו בוט נראה שהבעיה חומרתית.

פורסם
  • מחבר

כנראה סיבכתי אתכם עם יותר מדי פרטים.

אין לי USB עם בוט, אני רוצה להתקין בוט על ה - USB אבל המחשב לא מקבל אותו... מזהה את החיבור אבל לא מתקין את הדרייברים.

אי אפשר להשתמש בזיכרון USB בשום צורה

(*אותו = את ה - USB)

פורסם

כדי לבדוק אם יש לך בעיית חומרה אתה צריך לחבר התקני usb שניתן לעבוד איתם ללא מערכת הפעלה ובמצב דוס כמו מקלדת ולבדוק אם הם מגיבים בזמן שהמחשב מאתחל

או לחילופין להעלות מערכת הפעלה מhirens boot cd ניתן להוריד את הדיסק בחינם מהאתר שלהם

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

איך לא חשבתי על זה קודם, הפעלתי את הווינדוס ב"מצב בטוח" והוא זיהה את ההתקנים....

עכשיו אני צריך לראות איך אני מתקן את המחשב במצב רגיל

פורסם

נסה לבצע עדכון דרייברים עם התוכנה driverbooster היא חינמית וקלה לשימוש מצרף סרטון הדרכה....

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם זה לא יעזור נסה לבצע סריקה לוירוסים ורוגלות זה גם יכולה להיות הבעיה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים