עבור לתוכן

מחשב בן 5 שנים בערך מבקש יעוץ לשדרוג על מנת לשפר את מהירות התגובה שלו

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בערך (אני לא זוכר כלכך) ומהירות התגובה שלו לא משביעה רצון (אני תמיד מקפיד לסרוק וירוסים דרך נוד 32 ו Malwarebytes Anti-Malware ומנקה דרך ccleaner ) אבל עדיין זה לא כלכך עוזר אלא משפר בקצת הניקוי דרך ccleaner.

אשמח לייעוץ על מנת לשפר את המהירות שלו בפתיחה וסגירה של ישומים ותוכנות

אציין שהשימוש העיקרי של המחשב זה שימוש קל אבל עדיין המחשב זוחל

אני מעלה תמונה של המפרט שלי דרך התוכנה AID 64

אם תרצו מידע ספציפי דרך התוכנה תכווינו אותי ואני יעלה עוד תמונות.

חשבתי בהתחלה לקנות זיכורן ram או ssd

אבל מעדיף להתייעץ עם המומחים פה כדי לא להוציא סתם כסף

תודה רבה על העזרה.

נערך על-ידי Ram Rahamim

פורסם
...

חשבתי בהתחלה לקנות זיכורן ram או ssd....

המחשב אכן סובל מכמות זיכרון יחסית נמוכה - אני ממליץ כי לא תרכוש זכרון חדש (כי זה יהיה יקר והסיכוי שתעביר אותו למחשב חדש כמעט ולא קיים - זכרונות DDR3 נפוצים היום ו-DDR4 כבר מתחיל לתפוס תאוצה) - אז אם תחפש בלוחות יד 2 לזכרון מתאים במחיר נמוך הייתי אומר לך ללכת על זה. רק תוודא שאתה בודק את הזכרון (memtest )

לגבי SSD - כדאי לרכוש כי הוא יכול לשמש אותך במחשב אחר וחדש יותר

לגבי המחשב הספציפי וללא שדרוג - תנסה לראות איזה תהליכים "חונקים" לך את החומרה - בד"כ אנטיוירוס שסורק תך כדי עבודה או תוכנות מיותר ומנופחות יכולים מאוד להאט את המחשב.

פירמוט והתקנה מחדש הם לא בדיוק פתרון - אבל לא יכול להזיק להתחיל "נקי" מאשר למצוא את הגורם הספציפי

בהצלחה,

גבריאל

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לגבי רכישת זיכרון - מכיוון שהסלוטים שלו הם 2-4 אתה יכול להוסיף זיכרון לסלוטים 1 ו3 בלי להחליף את הישנים.

יש לי זוג להציע לך למכירה אם תרצה.

מסכים לגבי הSSD - זה צוואר הבקבוק הכי משמעותי בחומרה שלך וההבדל בין דיסק מכאני לSSD הוא ייצור את תופסת הביצועים הכי דרמטית.

אם אתה משתמש בווינדוס, כדאי לך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה - זה מפרך, אבל היא צוברת עיכובים עם הזמן באופן כמעט בלתי נמנע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים