עבור לתוכן

מעוניין לקבל חוות דעת על חברת Asus ועל דגם N551JK בפרט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש מחשב נייד (מתכנן לקנות בחודשים הקרובים) והדגם שהכי מצא חן בעיניי הוא Asus N551JK, בקונפיגורציה המוצגת בקישור:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887613

אשמח לביקורות ממקור ראשון. למישהו יצא להשתמש במחשב?

ויותר חשוב: הדבר העיקרי שמונע ממני לקבל החלטה סופית בעניין הוא אסופת סיפורי אימה שנתקלתי בהם בנוגע לשירות חברת Asus בישראל ולאחריות שלה.

קיוויתי לקבל חוות דעת שישפכו מעט אור בעניין. האם השירות מספיק גרוע כדי להצדיק ויתור על המחשב שמציע את המפרט הכי חזק שנתקלתי בו בתקציב? (עד 5,000 ש"ח)

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה קקדו :)

אני מודע לזה שחודשים הם פרק זמן ניכר אבל חשוב לי לציין שאני לא מחפש את ההכי חדיש והכי חזק אלא למצות את האפשרויות שהתקציב מאפשר. כמובן שאערוך סקר שוק נוסף בסמוך למועד הקניה אבל כן הייתי רוצה להגיע עם מושג וכיוון.

נתקלתי בביקורת הזו וברבות אחרות אבל העדפתי לקבל ביקורת ממישהו שרכש את המחשב בארץ, במיוחד על השירות.

מחיפוש גוגל נתקלתי בסיפורים ממש זוועתיים על נותני השירות של אסוס, סרבר-פרו (עשרות מקרים שונים של מחשב שמוחזק בתיקון למעלה מחודשיים או חוזר תקול מ"תיקון" בפעם החמישית) בזמן שעל דל למשל לא שמעתי ביקורות שליליות בקליבר הזה (וכמעט שבכלל).

עושה גם רושם שמחשבים שמייבא היבואן של אסוס נוטים להתקלקל בארץ בתדירות גבוהה למדי - בחיפוש בעברית בגוגל נתקלתי בהרבה יותר סיפורים על לוחות אם מתים ומסכים מרצדים בתקופה של פחות משנה ממועד הקניה מאשר בחיפוש באנגלית - תמוהה, לא? קיוויתי להפריך את הטענות הללו אבל קשה להשתיק את החשש בקניה באלפי שקלים...

פורסם

ספציפית המחשב הזה מוצלח, משתלם ואמין.

נכון שיש בעיות עם לוחות של אסוס, בכללי המחשב הזה נחשב לאמין.

מה יהיה אם יהיו בעיות? לא יודע.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי,

גם אני נמצא בדיוק לפני רכישת מחשב נייד וראיתי משהו דומה לקישור שהבאת כאן, גם כן מאסוס (עם ssd).

האם בסוף קנית של אסוס ומרוצה? 

תודה! 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים