פורסם 2015 ביוני 510 שנים בוקר טוב, יש לי מחשב ישן שאני משתמש בו כHTPC.היום הוא החליט לא להדלק יותר, כשאני מדליק אותו הוא משמיע צפצוף יחיד כאילו שהכל בסדר ואז לאחר כמה שניות משמיע 2 צפצוצים קצרים או 3 צפצופים קצרים (פעם זה ופעם זה).ניסיתי לנתק הכל חוץ ממעבד ולא עזר, ניסיתי להפעיל עם כרטיס זכרון אחת בכל אחת מהסלוטים ולא עבד, עשה אותו דבר בכולם.אני לא יודע מה לעשות, לפי הבנתי הבעיה קשורה בזכרון (ביוס של AMIBIOS).אשמח מאוד לעזרה!תודה רבה
פורסם 2015 ביוני 610 שנים מחבר פירקתי את כל המחשב, גם על הלוח וגם בתוך הספק אין קבלים מנופחים.הספק הוא ANTEC EARTHWATTS 650.מה עוד אפשר לבדוק?
פורסם 2015 ביוני 610 שנים המחשב התחמם בעבר בצורה משמעותית ? (במיוחד דברים כמו ציפסט על הלוח)תבדוק אם יש סלוט RAM שעושה את הבעיהאם הכ מסך חיצוני תעבור לפנימי (לבדיקה)ב AMD מסוקט 939 ומעלה ובאינטל מסוקט 1156 ומעלה תבדוק שהמעבד מחובר טוב לסוקט ואין פין שבור בסוקט (במעבדים האלה בעיה בחיבור בסוקט יכולה להיראות ל BIOS כמו בעיה בזיכרון)
פורסם 2015 ביוני 610 שנים מחבר לא זכור לי שהוא התחמם.בדקתי עם כרטיס אחד בכל הסלוטים ואחר כך עם השני בכל הסלוטים, בכל הבדיקות הוא עושה את אותו הדבר.אין לי כרטיס מסך פנימי, אבל גם אחרי שניתקתי אותו מהלוח והדלקתי הוא עשה את אותו הדבר.יש לי סוקט 775, זה עדיין רלוונטי?לוח אם asus p5q-seמעבד intel e8400
פורסם 2015 ביוני 610 שנים תנסה שוב את כל מה שקשור לפירוק/הרכבה (למקרה שיש בעיה איפה שהוא)בלוחות בהם ה north bridge מתחמם קורה שהוא שובר הלחמה ואז הלוח עצמו הוא הבעיה. ניתן לפעמים לתקן את זה על ידיי reflow ולפעמים לא
פורסם 2015 ביוני 610 שנים מחבר כבר כתבתי שיש לי 2 וניסיתי כל אחד מהם בנפרד בכל הסלוטים הקיימים, ובכולם השמיע את אותו דבר.אין לי זכרונות נוספים מתאימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.