עבור לתוכן

צריך עזרה בנושא פיתוח אפליקציה ותוכנה

Featured Replies

פורסם

שלום שמי יהונתן, בן 27 לומד משפטים.

לפני כבר למעלה מ7 שנים אחי ואני חשבנו על תוכנת מחשב מעולה והיינו בטוחים שתוך כמה חודשים גוגל או פייסבוק יוציאו כזאת לאור. אחי ואני מבינים במחשבים ברמה הבסיסית ביותר, ניסיתי כמה פעמים ללמוד תכנות אבל זה לא בשבילי.

בקיצור עברו 7 שנים, הרעיון קיים אבל אף אחד לא עושה, ואני חושב שהגיע הזמן לפחות לנסות.

מה יש לי? יש לי כסף לממן פרויקט ורעיון.

מה אין לי? אין לי מושג איך מתחילים את כל הסיפור הזה.

בנוסף אני מפחד שאם אני יקח מתכנת אז יגנבו לי את הרעיון סגנון "מארק צוקרברג".

הרעיון בימינו הרבה יותר מתאים ונכון בתור אפליקציה לאנדרואיד ואייפון וגם לדפדפן כרום.

אין דבר כזה בשוק בכלל ואני בודק תמיד.

אם אפשר קצת ייעוץ לגבי העניין אני ישמח לקבל.

תודה

פורסם

תפתח חברה ותעסיק עובד. תשלם משכורת מלאה + תנאים סוציאלים.

אף אחד לא יעבוד בשביל לעשות את הרעיון שלך כשמצד אחד תשלם לו פרוטות ולא תעסיק אותו בתור עובד מין המניין, ומצד שני תחתים אותו על מסמכים שאתה תתבע לו את התחת אם הוא יפתח כל דבר שרק מזכיר את הרעיון שלך.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי יונתן

הצעד הראשון והחשוב ביותר במיזם אפליקציה הוא בדיקת היתכנות עסקית.

עולם האפליקציות מאוד פעיל, לוהט וסוער. יש מדדים מקצועיים לבחינת פוטנציאל עסקי של רעיון ויש אנשים שזה בדיוק המקצוע שלהם.

במסגרת עבודתנו (אנחנו GoApps, מנהלים פרוייקטים של פיתוח אפליקציות) אנחנו מלווים יזמים רבים. כולם מגיעים אלינו עם ביטחון גדול בגאוניות הרעיון שלהם... העניין הוא שלרוב אין את הכלים המקצועיים לבחון את הרעיון שלהם, ולפעמים מאוהבים בו מכדי לשפוט אותו לרעה. אני נוהגת להמליץ על יועץ עסקי שמתמחה בתחום האפליקציות כשלב ראשון. מוזמן לחפש בגוגל, או לפנות אלי להמלצה...

לגבי הפחד שלך שיגנבו לך את הרעיון: יש הסכמי סודיות שניתן להחתים כל יועץ או בעל מקצוע לפני חשיפת הרעיון. להסכמים האלה יש תוקף מסויים. בשורה התחתונה ומנסיון רב שנים - הדרך הכי טובה היא פשוט לרוץ על זה (בהנחה שעברת בדיקת התכנות). קח בחשבון שמליוני אנשים חושבים בכל רגע נתון על הווטצאפ הבא, לכן אם יש לך רעיון שעבר בדיקת התכנות מקצועית ויש לך את היכולת להרים את המיזם - רוץ עליו, כך גם מי שירצה להעתיק ואולי אפילו ימצא את הדרך החוקית לעשות את זה יהיה לא יותר מחיקוי שלך :-)

מקווה שעזרתי

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים