פורסם 2004 במרץ 2821 שנים היום ביחידה, חבר שלי למחלקה הביא את האלבום "The Queen Is Dead" של להקה אנגלית חרוטה העונה לשם "The Smiths". אלבום אדיר, אך בייחוד התרשמתי לטובה מהרצועה האחרונה "Some girls are bigger than others" - פשוט גאוני, רץ בריפיט כל היום, עד שלבסוף הוחלט לדפוק לי את המערכת בראש, הנסיון כשל ואני כבר הייתי בדרך הביתה. תרגישו חופשיים לחלוק שירים הומוריסטיים מהמאה ה20 וגם ממה שהספקנו לאכול מהמסחריות של תחילת המאה ה21.
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים יש יותר מדי איכות בעולמי הקטן מכדי לשתף בהכל אבל בכל זאת ננסה....משהו קלאסיGuns 'n Roses: November Rain
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים אחד הזמרים המשוגעים ביותר ששמעתי הוא Frank Zappa, במיוחד באלבום המעולה Joe's Garage, שיש בו שירים משוגעים כמו Why Does It Hurt When I Pee?Dong Work For Yudaועוד כמה הברקות משוגעות של האדם המוזר הזה, מסוף שנות השישים אסרו הארצות אברית להשמיע את השירים שלו בגלל שהם בוטים.אני ממליץ בחום לשמוע את המוזיקה שלו ובמיוחד לJoe's Garage.
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים אחד הזמרים המשוגעים ביותר ששמעתי הוא Frank Zappa, במיוחד באלבום המעולה Joe's Garage, שיש בו שירים משוגעים כמו Why Does It Hurt When I Pee?Dong Work For Yudaועוד כמה הברקות משוגעות של האדם המוזר הזה, מסוף שנות השישים אסרו הארצות אברית להשמיע את השירים שלו בגלל שהם בוטים.אני ממליץ בחום לשמוע את המוזיקה שלו ובמיוחד לJoe's Garage.פרנק זאפה הוא אחד מהמוזיקאים המוכשרים של המאה ה20 ובעל הספק עצום מבחינת אלבומים שהוא הוציא. דווקא את joe's garage אהבתי פחות, איכשהו אני לא מתחבר להרבה שירים שם. אבל יש לו מלא אלבומים מצויינים. הייתי ממליץ בעיקר על Hot Rats שהוא אלבום כמעט לגמרי אינסטרומנטלי אבל ממש טוב, וגם One size fits all.בהקשר לנושא המקורי, יש כל כך הרבה שירים מצויינים שפשוט אין טעם ת'ראד הזה, בכל אופן הייתי מוסיף לרשימה את Smoke on the water של deep purple.
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים Led zeppelin - siarway to heaven pink floyd - atom heart motherpink floyd - shine on you carzy diamondQueen - Bohemian Rhapsodyאמממ הרבה שירים של צ'רלי פארקר The Who - My Generationואיך כמעט שחכתי את Deep purple - child in time ;D
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים כבר יצא מהרבה חורים אבל oasis - dont look back in angerniravana - smelles like teen spirit
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים א. smells... ושיר גדול בכל מקרה.... ב. רשימה חלקית של מה שתפס לי את העין בווינאמפ (ועוד לא הוזכר פה): scorpions - still loving you metallica - nothing else matters oasis - wanderwall sound garden - black hole sun eric clapton - tears in heaven the verve - bitter sweet symphony Guns 'n' Roses - Knockin on Heavens Door ויש עוד המון (משהו כמו 100-200 רצים לי בראש..... אבל אין לי כח לכתוב את הכל.... ואני גם לא חושב שמישהו ישב לקרוא את זה....) אהההההההההההההההה שכחתי משהו...... איך אפשר בלי: tom green - the bum bum song...... ;D ;D ;D ;D
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים קשה לתמצת את כל השירים לכמה שורות אני יכתוב כמה שעולים לי לראש וזהו אולי השיר שאני הכי מעריך ומתחבר אליו: R.E.M. - Losing My Religion Bon Jovi - Always Brave Heart Theme Song לא הכי שיר אבל זה פשוט מדהים, הגירסה ארוכה של ה 7 דקות Brian Adams - On A Day Like Today Cranberries - Zombie Cranberries - Ode To My Family Oasis - Don't Look Back In Anger Alan Parson's Project - Old And Wise Alice Cooper - Poison Bob Dylan - Knocking On Heaven's Door Coolio - I'll See You When You Get There Elvis Presley - I Can't Help Falling In Love With You Green Day - Time of Your Life HIM - Join Me Jeff Buckley - Hallelujah Nirvana - The Man Who Sold The World Sash - Equador Scorpions - Wind of Change Sting - Shape Of My Heart Travis - Why Does It Always Rain On Me U2 - With Or Without You U2 - One יש עוד כ"כ הרבה שצריכים להיות פה... בכל מקרה, אלו My 2 Cents...
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים Electric Six - gay bar & DANGER! HIGH VOLTAGEשירי הקאלט הבאים...חחח ניזכרתי בגירסא שלו בפלאשhttp://www.rathergood.com/gaybar/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.