עבור לתוכן

שילוש כתוספת ל HD6870 כדי לבנות מחשב לקולנוע ביתי

Featured Replies

פורסם

בהמשך לכותרת התקציב הוא בסביבות 2000 כולל מארז וספק

לא כולל HD וכונן DVD

המטרה בסופו של דבר שיהיה מחשב שמחובר לטלוויזיה - לסרטים ומשחקים (fifa)

פורסם
  • מחבר

חשבתי על משהו כזה:

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 572/561

לוחות אם - Intel LGA1150

H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 254/249

זכרונות - DDR3 - לנייח

HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - Blue - 8192MB - HX316C10F/8...

אחריות לכל החיים

כמות: - 1 - 286/280

1112.00 / 1090

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=26848

פורסם

מכיוון שאתה מעוניין גם במארז וספק, הייתי מציע לך לפתוח דיון מסודר בפורום מחשבים מומלצים - מפרטי מחשב (אתה צריך לענות שם על השאלון). הסיבה היא שללא בחירת המארז והספק אי אפשר יהיה לדעת מה התקציב הסופי לשילוש (לוח אם, מעבד וזיכרון) ובנוסף - בלי לדעת באיזה מארז מדובר, אי אפשר לדעת האם הוא יגביל אותך מבחינת גודל לוח האם.

בקשר למפרט שהצעת - הוא לא רע בכלל, רק שהייתי מציע לבדוק את הביצועים של המעבד הזה עבור המשחקים בהם תשחק - יכול להיות שהוא יהיה חלש מדיי. מצד שני כרטיס המסך שלך הוא לא כרטיס מסך חזק מאד, אז הוא כנראה יתאים למעבד.

בנוגע לספק הכח - המעבד דורש כ 65W וכרטיס המסך שלך - כ 150W. ביחד עם שאר המערכת, ספק כח איכותי של 450W אמור להספיק לך. כמובן שיש לוודא שבספק הכח יש מספיק חיבורי מתח מהסוג הדרוש לכרטיס המסך (בכדי שלא תצטרך להשתמש במתאמים).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

מה שמעניין אותי זה בעיקר השילוש וההתאמה לכרטיס מסך,

מכיוון שיעוד המחשב הוא בעיקר לצפייה בסרטים ופה ושם לשחק ב fifa וב pes, אז נגיד שהתקציב לשילוש הוא 1200

ואח"כ אני אחפש ספק ומארז מתאימים

אם יש עוד הצעות לשילוש כזה אני אשמח לקבל.

פורסם

1. בד"כ לא בונים מחשב סביב כרטיס מסך (ובמיוחד לא כרטיס מסך יחסית ישן) אלא להיפך. אני מבין שיש לך כרטיס מסך קיים ואתה רוצה להמשיך להשתמש בו וזה בסדר.

2. תבדוק מהן הדרישות של המשחקים שלך מבחינת המעבד (אני לא מכיר את המשחקים שלך, מה גם שלא פירטת בדיוק באיזו גירסה של FIFA מדובר - יכול להיות שאתה בכלל משחק ב FIFA 99 :) ). בעיקרון למשחקים מציעים בד"כ מעבד Core i5, אבל למשחקים "קלים" ובתקציב מוגבל כמו שלך בד"כ ההמלצה היא על מעבד Core i3.

3. רק שיהיה ברור - אם אתה קונה מעבד בתצורת tray, אתה חייב להתאים לו גם גוף קירור. במפרט שלך לא הכנסת גוף קירור למעבד, אז או שלא היית מודע לכך (אולי חשבת שבחרת מעבד בתצורת box, כלומר כולל מאוורר) או שיש לך גוף קירור מתאים בבית. שים לב שבפלונטר ההפרש במחיר בין ה Core i3-4170 בתצורת box ל Core i3-4170 בצורת tray הוא 2 ש"ח בלבד.

4. במפרט שלך אפשר לחסוך כמה שקלים ע"י בחירה בזיכרון של Zeppelin שעולה 263 ש"ח.

5. סביר להניח שתוכל לחסוך כמה שקלים בודדים במידה ותבחר במעבד Core i3-4160, אבל לא בטוח שזה משתלם (זה תלוי במחיר ובחנות).

6. אני לא אוהב להמליץ על לוחות בעלי פחות מ-4 שלבי ייצוב מתח למעבד, כך שלא הייתי מחליף את הלוח שבחרת (הוא כנראה הלוח הכי זול בעל 4 שלבי ייצוב מתח).

7. מכיוון שנותרו כ-100 ש"ח בתקציב (בהתייחס למפרט שבנית), צריך לדעת האם יש לך דרישות מיוחדות מלוח האם כמו חיבורים מיוחדים או דרישה למספר מינימלי של חיבורים מסוג מסויים (כמו USB 3.0 או SATA), ואם כן - אולי אפשר לבחור לוח אם שמתאים לך יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים