עבור לתוכן

בעיית ניתוקי אינטרנט מוזרה בהורדת טורנטים

Featured Replies

פורסם

אני מחובר לאינטרנט עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל

לפני שבוע התחילו לי ניתוקים, כשבדקתי את הבעיה לעומק הסתבר כשזה קורה רק כשתוכנת ה- UTORRENT מופעלת ומורידה קבצים. הורדות מהאינטרנט לא גורמות לניתוקים (בניתוקים האורות על המודם נכבים ונדלקים מחדש).

יש לי בבית מחשב נוסף, בחיבור נפרד לאינטרנט (גם עם הוט ובזקבינ"ל), ושם זה קורה בתדירות יותר נמוכה, רק אחרי כחצי שעה של הורדה. אצלי זה יכול לקרות כל 2 דקות או כל 10-15 דקות.

התקשרתי כמה פעמים לתמיכה הטכנית, של הוט ושל בזק. ניסיתי להוריד טורנטים בעוד 3 תוכנות שונות והתקלה חזרה על עצמה.

שלחו אותי להחליף מודם וזה לא עזר. הציעו לי להגדיר חייגן וגם זה לא עזר. לאף אחד אין מושג שם ממה נובעת התקלה. אני אובד עצות, למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה ? הפתרון היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו הלאה זה להחליף תשתית או ספק, אם לא תהיה לי ברירה אני יעשה את זה, אבל אני מעדיף להבין קודם ממה התקלה נובעת.

תןדה.

פורסם

כשזה "מתנתק" התוכנת טורנטים ממשיכה לעבוד רגיל ולהוריד/להעלות?

פורסם
  • מחבר

לא, הניתוק מוחלט, כולל האורות במודם שנכבים ונדלקים שוב (המודם מתנתק ומאתחל את עצמו), ככה שגם ההורדות/העלאות של הטורנטים מפסיקות (זה מתחיל ביריד מירות הרגתי עד ל-0 ואז ניתוק).

פורסם

אם המודם שלך נכבה לגמרי אז תזמין טכנאי של התשתית שיבדוק את המודם והתשתית בבית.

יש להם גם אופציה (בהוט לפחות לקחת דגימה של כמה ימים ולזהות מה קורה).

גם תנסה לתאם איתם שנציג תמיכה שלהם יהיה על הקו איתך מול המערכות שלהם ויראה בדיוק מה קורה בזמן שאתה פותח טורנט.

אופציה אחרת,

חיברת את שני המודמים שקיבלת לאוצו שקע חשמלי? נסה שקע אחר או אם יש לך שם מפצל תחליף אותו או נסה בלי.

פורסם

זה פשוט נראה שאתה מגיע לקצה היכלות של הציוד הזה.

ניסית להגביל כמות חיבורים מקבילים, רק בשביל הניסוי?

פורסם
זה פשוט נראה שאתה מגיע לקצה היכלות של הציוד הזה.

ניסית להגביל כמות חיבורים מקבילים, רק בשביל הניסוי?

לי הייתה בעיה דומה של ניצול מקסימום שהיה מקפיא את החיבור, זה גם יכול לגרום לקריסה מלאה של המכשיר והפעלה מחדש?

פורסם
  • מחבר

הבעיה הופיעה רק ביום חמישי שעבר, ולא היה ושם שינוי בציוד או בתוכנות לפני כן.

אני יכול לבקש שיתאמו לי טכנאי אבל החלפתי כבר מודם הבוקר, וזה לא עזר, והבעיה לא מופיעה בהורדה רגילה מאתרי אינטרנט.

ניסיתי להגביל את מהירות ההורדה וההעלאה, וגם זה לא עזר.

גם אני חשבתי על בעיה של ניצול מקסימום, אבל אם זאת הבעיה, למה היא מופיעה רק בהורדה של טורנטים ? ומה אני צריך להגיד להוט כדי שיפתרו את זה ?

פורסם
  • מחבר

הורדתי את מס' החיבורים המקסימלי ל- 5, עדיין היו ניתוקים, אולי בתדירות קצת יותר נמוכה, אבל לפחות כל חצי שעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים