עבור לתוכן

PIPO עם 2 מערכות הפעלה

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אתמול קיבלתי את ה PIPO החמוד הזה, שלהבדיל מהביקורות על גרסה אחת קודמת, ממש לא מתחמם שזה היה הפחד, למרות שהוא רק יום אחד בשימוש מסיבי אבל טפו טפו טפו.

המכשיר מריץ גם אנדרואיד 4.4 וגם וינדוס 8.1 ובעליית המכשיר צריך לבחור איזה מערכת הפעלה תעלה, אם לא בחרת תוך כמה שניות הוינדוס עולה, אני מניח שאפשר לסדר את זה בהגדרות.

1. האנדרואיד עובד מצוין חלק מהיר, טוב מאוד,ממש מרוצה גם מריץ KODI והכל טוב, השאלה רק איך אני "מכבה" את המכשיר כאשר אני בתוך האנדרואיד אין לי כפתור כיבוי רק כפתור החלפה לוינדוס ורק מהוינדוס אני מבצע כיבוי.

2. לגבי כיבוי והדלקה, בבוקר אחרי שהמכשיר בכוונה נשאר דלוק לא הצלחתי לראות בטלווזיה, לחצתי על העכבר לחצתי על שיפט לחצתי אנטר ורק לחיצה על המכשיר פיזית הוא איתחל את עצמו, יש אפשרות להדליק את המכשיר דרך אפליקציה בטלפון הנייד?

3. פה זה הכי גרוע וכואב, הויינדוס 8 נראה לי ואני לא מבין בזה בגלל זה אני כאן בפורום שלכם שואל, כבד על המערכת הזו, יחסית התיקיות נפתחות קצת לאט, דפי אינטרנט נטענים יחסית מאוד איטי, על כמה כרטיסיות ביחד בכלל ויתרתי (באנדרואיד אני יכול לפתוח גם 12 כרטיסיות), בינתיים הוינדוס עושה עידכונים ואני מקווה שהמצב ישתפר, אבל האם יש משהו קריטי שאני צריך לטפל או להוסיף זכרון על ידי DOK כדי להנות מזמני טעינה גבוהיים הרבה יותר?

פורסם

אני קניתי לדוד שלי את ה-PIPO X7 שזה כמו שלך רק בלי אנדרואיד. אותו מפרט.

הוינדוס עולה מהר מאוד, הכל טס. הוא פתח כרום עם 8 כרטיסיות, תיקיות ברשת, התקנתי לו KODI והריץ סרט מדיסק און קי USB 3 שלי שהיה מחובר למחשב שלו שמחובר לרשת (ולא ישירות ל-PIPO),

סרט 33GB 1080P והוא רץ בלי בעיה בכלל. לא נתקע בכלל.

המכשיר גם כן ללא קירור אקטיבי, והוא רץ מצוין.

אם משהו רץ אצלך לאט, תנסה לבדוק במנהל משימות אם יש משהו שמנצל את ה-CPU יותר מדי, תבדוק כמה זיכרון פנוי יש בכונן C, כמה ראם פנוי.

עם המפרט הזה לא אמורה להיות בעיה בכלל לגלוש ברשת גם עם 10 כרטיסיות בכרום.

פורסם

וואו נראה אחלה מכשיר

האם הוא בא גם עם רשיון או שהגזמתי? האם זה חלונות רגיל או RT (מין גרסא מסורסת של חלונות למעבדים מסוימים)

אישית המטרה שלי הוא לדחוף עליו MPC ולנגן סרטים מהרשת (קווית SMB\CIFS וכיוב') - רזולוציה כרגע 720P ובעתיד 1080 אשמח לדעת איך הוא מתמודד עם זה

אשמח לחוות דעת נוספת גם איך רכשתם אותם והאם היו מיסים היטלים כלשהם

תודה מראש,

גבריאל

פורסם

זה חלונות 8.1 עם בינג. חלונות רגיל לגמרי. וכן, הוא מגיע עם רישיון חוקי!

שכחתי לציין, הסרט 33GB שהמכשיר הריץ בלי בעיה, ההרצה היתה דרך WIFI בלבד! לא קווית. הראוטר היה נמצא בחדר אחר בבית. לא באותו חלל.

אז אם הוא הריץ קובץ 1080P בגודל 33GB ב-WIFI בלבד ולא נתקע אז לא תהיה בעיה כלשהי עם קבצים אחרים. אולי בלוריי מלא תלת מימד (ISO) הוא לא יריץ אבל זה משהו אחר.

היו מיסים. המכשיר נעצר במכס. הסכום היה מדויק, רק מע"מ, כ-120 ש"ח.

סך הכל המכשיר עלה לו כ-570 ש"ח (ה-PIPO X7).

מכשיר עם אנדרואיד גם כן נשמע גם מצוין.

אני רכשתי דרך אתר GEEKBUYING.

פורסם

וואו איזה באסה על המע"מ, נראה לי שאני מזמין אחד כזה. (אפילו שהעיצוב שלו מזוויע)

אני אזמין מכשיר ללא אנדרואיד, נראה לי שהתוספת של האנדרואיד סתם עושה בעיות וגם די מיותרת כשיש windows.

פורסם

אני אזמין אותו - תודה רבה על שיתוף המידע והחוויה

אני הרבה זמן מתכנן רכישה של דבר כזה - כרגע אני מחובר עם כבל HDMI שעובר בקיר בין עמדת מחשב לסלון וזה עובד מאוד יפה (רק שלפעמים זה מפריע קצת אז פתרון כזה זול ויעיל יכול לפתור את כל הבעיות הללו)

פורסם

אגב גבריאל, אם העיצוב חשוב לך ותקשורת חוטית לא, ישנם דגמים מאוד אסתטיים ואלגנטיים עם חומרה כמעט זהה, והמחיר גם.

המכשיר שהכי אהבתי מבחינת העיצוב הוא של ainol :

http://www.pandawill.com/aionl-mini-pc-box-intel-z3735d-64bit-windows-81-2gb-32gb-hdmi-7000mah-power-bank-black-p101946.html

לי אישית תקשורת חוטית זה must, והיצע המכשירים עם האופציה הזאת מצומצם מאוד.. ולכן אני כנראה אלך על הpipo.

נערך על-ידי OvO

פורסם

שימו לב שיש דגמים אחרים עם קירור אקטיבי, כלומר מאוורר בפנים ולא תמיד זה יהיה נוח לאנשים כי זה ירעיש בזמן מסוים כי המאוורר כולו יהיה אבק וגם בגלל שהוא קטן (=יותר רעש).

הפיפו הוא בלי מאוורר. עדיין הייתי ממליץ לדאוג שהוא ישב במקום יחסית קריר.

אם הסלון שלכם יחסית חמים (כשהפיפו יפעל) אז עדיף לבחור גרסה עם קירור אקטיבי.

פורסם
אגב גבריאל, אם העיצוב חשוב לך ותקשורת חוטית לא, ישנם דגמים מאוד אסתטיים ואלגנטיים עם חומרה כמעט זהה, והמחיר גם.

המכשיר שהכי אהבתי מבחינת העיצוב הוא של ainol :

http://www.pandawill.com/aionl-mini-pc-box-intel-z3735d-64bit-windows-81-2gb-32gb-hdmi-7000mah-power-bank-black-p101946.html

לי אישית תקשורת חוטית זה must, והיצע המכשירים עם האופציה הזאת מצומצם מאוד.. ולכן אני כנראה אלך על הpipo.

תודה - עיצוב זה חשוב (במיוחד לאשתי...) אבל מבחינתי תקשורת קווית תמיד עבדה יותר טוב מאלחוטית ויש לי כבר בפריסה כבל רשת (באותו זמן שהעברתי כבל HDMI גם העברתי רשת ואופטי ליתר בטחון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים