פורסם 2015 במאי 3010 שנים שלום,יש לי מחשב נייד ועליו כרטיס מסך מובנה intel HD Graphics 4000וכרטיס נוסף AMD Radeon HD 8700Mאיך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך נמצא בשימוש?בגדול המחשב מסוגל להריץ תוכנה די כבדה שאני משתמש בה, אבל יש פעמים שבהם הוא נתקע ממש.בנוסף כשאני מחבר מסך נוסף על-מנת "להאריך" (extend) את המסך הרגיל אז יש הרבה פעמים שהמסך נתקע.תודה.המחשב שבידי הוא:samsungintel i5-3230ram 8 GBwin 8.1 64bitאין SSDוהתוכנה שבה אני משתמש היא: Solidworks
פורסם 2015 ביוני 110 שנים אמת,שאיני יודע איך זה בדיוק במחשב נייד,אך במחשב נייח בוודאות ברגע שמורכב כרטיס מסך על חריץ הרחבה דהיינו הכרטיס שבנוסף למובנה אוטומטית הוא מבטל את המובנה והנוסף הוא הפעיל..
פורסם 2015 ביוני 610 שנים מחבר במחשב נייח זה שונה כי אתה יודע בדיוק לאן אתה מחבר את המסךבנייד אין את זה.אף אחד לא יודע?
פורסם 2015 ביוני 610 שנים הסתכלת על זה ? כמו כן, אולי עדיף לך פשוט להיכנס לביוס ולהכריח את ה AMD שתמיד יעבוד ולראות אם הבעיות נעלמות: http://www.tomshardware.com/answers/id-2064528/amd-radeon-8750m-intel-graphics-4600-issues.html (תקרא באמצע).
פורסם 2015 ביוני 710 שנים במחשב נייח זה שונה כי אתה יודע בדיוק לאן אתה מחבר את המסךבנייד אין את זה.אף אחד לא יודע?לא שייך אחי...כי במחשב נייח אם תכניס את ה vga/dvi לחיבור של כרטיס המסך onboard זה לא יעבוד בגלל שמחובר כרטיס מסך בחריץ הרחבה,הבנת?...עצם החיבור שלו ללוח אם מבטל את הכרטיס מסך המובנה...אני בטוח כמעט במאת האחוזים שברגע שיש כרטיס מסך מורחב הוא מבטל את המובנה והשימוש שלך הוא במורחב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.